Zoeken naar rasvereniging labrador

 
rasvereniging labrador
 
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
Vooral bij een Labrador uit werklijnen is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen belonen en op het juiste moment corrigeren, waarbij de stem vaak al genoeg is. Nederlandse Labrador Vereniging NLV. Labrador Kring Nederland LKN. De Labradorvereniging heeft een Jachtproevencommissie JPC, die de werkkwaliteit van de Labrador Retriever als jachthond in Nederland wil bevorderen en stimuleren.
Home Labrador Kring Nederland.
WAAROM LID WORDEN VAN DE LKN? De Labrador Kring Nederland bestaat uit mensen die met hun honden bezig zijn als fokker, exposant en/of met jachtwerk. De voordelen van zon kleine erkende rasvereniging: de LKN is flexibel, heeft korte lijnen als u een bestuurs of commissielid wilt spreken.
Welkom Nederlandse Labrador Vereniging.
Nederlandse Labrador Vereniging. Welkom op de website van de Nederlandse Labrador Vereniging. De grootste rasvereniging van Nederland waar sinds 1964 alles om de Labrador Retriever draait. Over de NLV. Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV.
Labrador Retriever Rasvereniging HondenPage.
Rasvereniging van de Labrador Retriever. rasverenigingen rasverenigingen van de Labrador Retriever. Labrador Kring Nederland. Labrador Kring Nederland. bekijk de gehele vermelding van Labrador Kring Nederland. Labrador Vereniging, Nederlandse. Labrador Vereniging, Nederlandse. bekijk de gehele vermelding van Labrador Vereniging, Nederlandse. Een rasvereniging toevoegen?
Labrador Retriever.
De rasverenigingen; Labrador Kring Nederland en Nederlandse Labrador Vereniging zijn bezig met de gezondheid van de Labrador retriever. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie, elleboogdysplasie, ECVO-oogonderzoek en DNA-onderzoek naar PRA.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Nederlandse Labrador Vereniging Startpagina Facebook.
Nederlandse Labrador Vereniging. Nederlandse Labrador Vereniging. De grootste rasvereniging van Nederland waar sinds 1964 alles om de Labrador Retriever draait. Nederlandse Labrador Vereniging heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd. IWT 2017 in Finland op 22 en 23 juli. Het is bijna zover!

Contacteer ons