Resultaten voor labrador kruising pups te koop

 
labrador kruising pups te koop
 
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Ze zijn super gezond en doen het super goed. Ze worden om de twee weken ontwormt en gaan met de 6 e week naar de dierenarts toe voor een paspoort en inenting. We hebben een prachtige nestje labrador pups te koop.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
alle info over Lenny vind je op www.arcanoah.eu. Lieve Sprocker pup reu kruising cocker/springer. In de nacht van 26 januari heeft Lizzy 6 mooie Sprocker puppys op de wereld gezet. Ze mogen in de laatste week van maart naar hun nieuwe baasjes. Ze zijn dan ge├źnt, gechipt en ontwormt. Ook wordt er een start gemaakt met de socialisering. Er is nog 1 kanjer van. In de nacht van 26 januari heeft Lizzy 6 mooie Sprocker puppys op de wereld gezet. In de nacht van 26 januari heeft Lizzy 6 mooie Sprocker puppys op de wereld gezet. Ze mogen in de laatste week van maart naar hun nieuwe baasjes. Den Haag ZH. Met trots vertel ik dat er 4 pups geboren zijnop 6 april.
Labrador-pups.
In de kleuren Zwart BruinSilver, grey en Charoal. Als de pups de leeftijd hebben van 8 weken zoeken wij een nieuw tehuis voor hen, en dat is misschien wel bij U! In 2002 ben ik Tineke een dierenspeciaalzaak gestart in Amersfoort. In dat jaar kocht ik ook mijn eerste labrador: een chocoladebruin teefje die ik Beau noemde. In de dierenspeciaalzaak kwam ik best veel klanten tegen die een labrador of kruising labrador pup hadden gekocht met diverse gezondheidsproblemen. Als je op zoek bent naar een labrador en er een wilt kopen, dan is het wel zo prettig als het een raszuivere labrador is. Als beginnende hondeneigenaar is het gemakkelijk om je te vergissen of je te laten verleiden, dit kan tot gevolg hebben dat je later spijt krijgt van je keuze. Mijn advies is: kijk goed rond en koop niet de eerste de beste pup, kijk ook goed naar de moeder, zij is de basis en als zij niet gezond is of geen goed karakter heeft dan kunt u de pup maar beter niet kopen!
Kruisingen.
Van de labrador is bekend dat het een sociale, sportieve gezelschapshond is, van de chow chow weten we dat het een waakse eigenzinnige hond is met een beschermend karakter ten opzichte van zijn eigen baas en gezin. Goed opgevoed en gesocialiseerd kun je er overal mee komen. De hoogte zal tussen de 45 en 55 cm komen. Ze kunnen lang of kortharig worden. KRUISING BEAGLE X CHOW CHOW. Deze kruising is net zoals de kruising labrador/ chow chow, een sportieve mix. Alleen zal deze kruising met de beagle misschien wat eigenwijzer zijn. Goed opgevoed en gesocialiseerd is dit een fijne gezinshond die niet al te groot wordt.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Vind labrador kruising in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Op 21 februari heeft onze maggie weer 8 prachtige pups gekregen, waarvan nog 6 beschikbaar. Allemaal verschillend van kleur, vacht structuur en karakter. Ze groeien met veel liefde op in huiselijke kring met kinderen, andere honden en katten. Wij kunnen ook foto's' laten zien van de honden. BFF kruising herder x labrador; wie zoekt een beste vriend? Een labrador wil niets anders dan zijn baas een plezier doen en een herder gaat voor zijn baas door het vuur. Deze honden hebben alles in zich om iemands beste vriend en maatje te worden. Zeer knappe honden van ruim 7 maanden. Mogen samen of apart geplaatst worden. Komen van boerderij en moeten weg door. Kruising labrador/herder van 1 jaar oud. Wij zoeken voor onze kruising labrador/herder van 1 jaar oud een lief baasje die hem de aandacht kan geven die hij verdient en wij hem helaas niet kunnen geven. Het is een lieve hond die goed met kinderen kan. Bij de koop zitten alle toebehoren zoals bench, riem en voerbakken.
Kruising pups Honden 2dehands.be.
Zoek alleen in titel. pups te koop. pups golden retriever pups. jack russel pups. mechelse herder pups. Categorie├źn Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 6 zoekertjes voor kruising" pups." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht.
14 schattige pups die zijn geboren uit de kruising van twee hondenrassen Curioctopus.nl.
Door te kruisen met andere rassen verleng je de levensduur van de hond en verbeter je de gezondheid: daarnaast is het elke keer weer een verrassing welke fysieke eigenschappen de pup mee zal krijgen van zijn ouders. Wat krijgt hij mee van mama en wat van papa? Hier volgens een aantal foto's' van prachtige pups die voortkomen uit een kruising van twee verschillende rassen. Australische herder Volpino. Labrador retriever Husky.
Labrador x weimaraner? Bokt.nl.
verbetert en met alle respect dat doe je niet met een alleen een gezonde kruising. Sorry dan wordt het. Jasmijn 01-03-2009 en Fay 15-10-2012 Maxx 24-08-2016. Rust zacht lieve Joy 10-03-2008 26-08-2008 en lieve Dana 21-11-1999 12-03-2012. Berichten: 3028 Geregistreerd: 23-06-09. Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-11 1447.: Oh god hier ga ik echt niet meer op in he! Ga asjeblieft ergens ander je mening uit spreken hier zit ik niet op te wachten. Berichten: 3636 Geregistreerd: 02-11-08 Woonplaats: VS. Re: Labrador x weimaraner? Geplaatst: 15-03-11 1449.: Je hoopte op reacties, en hier moet je het dan maar mee doen. Dan moet je maar geen topic openen. Berichten: 3028 Geregistreerd: 23-06-09. Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-11 1449.: Ik zal het nog een keer vertellen: wij houden zelf 1 of 2 pups uit het nest en voor de andere pups hebben wij al zeker 5 mensen die zeker weten een pup willen van onze teef.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Ruwharige Jack Russell Pups. Wij hebben een nestje jack russell pups. mama is kruising tussen een ruwharige en gladharige jack russell, papa is vo. Particulier Meerdere dieren Jack Russell minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 450, Ham Belgi. Shiba inu reutje zoekt thuis! We zijn op zoek naar een goede thuis voor een shiba inu reutje van 8 maand oud. deze is zeer lief. kan met andere hon. Particulier Mannetje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 500, Aalst Belgi. Chihuahua pupje langhaar wit/beige. Ons hondje is op 3 februari bevallen van 5 chihuahua pupjes. dit is een onverwacht nestje, daarom houden we z. Particulier Mannetje Chihuahua minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 475, Lede Belgi. Te koop Chihuahua teefjes pupjes.
bewust fokken van kruizingen Pagina 2 Labradorforum.
het specifieke terrier gedrag is best wel te dimmen met de juiste kruisingn maar dat is maar 1 eigenschap in de genen ze hebben er nog meer. en op 1 eigenschap moet en kan je ook bijna niet fokken. Ik weet niet waar je dit op baseert? De labrador x golden kruising functioneert bij KNGF Geleidehonden prima, evenals de labrador x herder en golden x herder. Er vallen niet meer pups van kruisingen af.

Contacteer ons