Resultaten voor labrador hoogte

 
labrador hoogte
 
De geschiedenis van de Labrador Retriever.
Het Koninklijk huis heeft sinds 1946 het patronaat van The Labrador Retriever Club. In de loop der jaren groeide de afstand tussen de groep Engelsen die de Labrador speciaal voor de jacht fokte en hen die meer volgens de standaardvoorschriften gingen fokken.
Schofthoogte reu Labradorforum.
Evenementen van het Labradorforum. Aanschaf van een Labrador. De Labrador als assistentiehond. Een dag uit het leven van. Uit het oog, maar niet uit het hart. Fokken van de Labrador. Belangrijke informatie voor pupkopers. Waarom een stamboom? Fokken met Labradors.
Labrador retriever Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly-coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flat-coated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
De Labradorvereniging heeft een Jachtproevencommissie JPC, die de werkkwaliteit van de Labrador Retriever als jachthond in Nederland wil bevorderen en stimuleren. Onder haar verantwoordelijkheid worden jaarlijks wedstrijden voor retrievers gehouden, zoals clubdiplomadagen, meerdere workingtesten, twee extra moeilijke workingtesten de Artemis en de Asterion, een jachthondenproef, een MAP, een OWT en zo mogelijk ook een koudwildtest, een jachtpraktijkdag en veldwedstrijden. Deze informatie verscheen eerder in vakmagazine De Jager, in de serie De jachthond in de Nederlandse jachtpraktijk. Samenstelling: Judith Habets. De Grote Münsterlander behoort tot de langharige Duitse. Leden van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging hebben. Van de ruim twintig eendensoorten in Nederland is alleen de. Vakmagazine De Jager Als lid van de Jagersvereniging ontvan. Word lid en ontvang 12x per jaar het blad De Jager en 4x per jaar de speciale kwartaaluitgave. Lees meer over lid worden. Meer informatie over De Jager. Blijf op de hoogte met de Jagersvereniging nieuwsbrief.
Labrador retriever Hondencentrum.
Nederlandse Labrador Vereniging. Belgian Labrador Retriever Club. Labrador Retriever Club Nederland. Blijf op de hoogte. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe rassen en artikelen die op de site verschijnen? Registreer jezelf hier en je krijgt elke 2 weken een update in je mailbox.
Bruinelabrador.com.
Nederlandse Labrador Vereniging.
In Engeland werd de Rasvereniging opgericht in 1916, de vereniging de Gele Labrador Club werd opgericht in 1925. Het was aan het einde van de jaren 1800 waar op de veldwedstrijden de Labrador de aandacht trok door zijn werklustDeze hond was van Col.

Contacteer ons