Resultaten voor labrador fokkers zuid holland

 
labrador fokkers zuid holland
 
Jachthonden kennel Stevens Gundogs.
Wij fokken uitsluitend het slankere Engelse werklijn type Field trial-labradors dat opvalt door werklust, gehoorzaamheid en sociaal gedrag. De ouderdieren zijn labradors die regelmatig mee gaan op jacht eenden, ganzen, fazanten, patrijzen, konijnen, hazenjacht maar ook een vos nemen wij mee. Ook doen we volop mee aan jachthondenproeven zoals diplomadagen, workingtests en veldwedstrijden. De labrador is een erg lief huisdier.
JoJaMaCo's' Hof Labrador kennel.
Dit werkt erg goed en geeft onze collega fokkers en ons zelf wat meer ontplooiingsmogelijkheden op show en fok gebied. Met andere bevlogen fokkers praten en sparren bevalt ons prima, en zeer zeker een stuk beter dan praten over elkaar. Opbouwend praten en dingen delen met elkaar maakt een gezellige labrador wereld.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Hondenfokker Meer info. Kanaal B zuid zijde 89 7881 ND Emmer-compascuum. Labradors en Newfoundlanders. Hondenfokker Meer info. Old Changed Way's' Labradors. Oude Wisselseweg 23 8162 HH Epe. Wij zijn fokker van de labrador retriever en beleven veel plezier aan de nestperiode van de labrador pups.
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Fokkers die zich hebben aangemeld voor de fokkerslijst zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Zij hebben verklaard bij het fokken te voldoen aan de Basisregels deel A van het Verenigings Fokreglement van de NLV met betrekking tot welzijn en gezondheid.
Labrador kennel van't' Chielewout.
Deze website is het mooiste bij een beeldscherm resolutie van 1024 pixels 768 pixels. Dit is de website van Labrador kennel van't' Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies, die bij ons in huis opgroeien.
Rebel Blend Labradors Field Trial Labradors.
Onze droom is om gezonde labrador retrievers te fokken die field trials kunnen winnen. Field Trial Labradors. Wij werken met field trial labradors, het atletische type labrador dat zich kenmerkt door onder andere: werklust, uithoudingsvermogen, snelheid, intelligentie en will to please.
Puppys kopen in Zuid Holland.
Puppys kopen in Zuid Holland. Vind Puppys te koop in Zuid-Holland. Aan de rechterkant ziet u alle gemeenten in de provincie Zuid-Holland. U kunt via het kiezen van een gemeente kijken welke fokkers er zijn in die gemeente. Zo kunt u meer informatie vinden en een juiste keuze voor een fokker en een pup maken.
Zuid-Holland Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
Filter op ras: Zoeken. Filter op gemeente: Zoeken. The end of the line. 3151 JB Hoek van Holland. 2431 XN Noorden. Cliffspring American Staffordshire Terriƫr Kennel. 2959 EE Streefkerk. 3248 BA Melissant. van t Chielewout. 2901 JH Capelle aan den IJssel.

Contacteer ons