Resultaten voor choco labrador

 
choco labrador
 
Nederlandse Labrador Vereniging.
om voor pupinformatie in aanmerking te komen. De verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Nederlandse Labrador Vereniging. De fokkers van de aangeboden pups zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Mooie labrador pups. We hebben een mooi nestje van 8 labrador pups geboren op 6januari een bruin reutje 500 zwart reutje en teefje 450 ze groeien op de boederij op met kleine kinderen en andere honden mama is bij de pups aanwezig en papa is hd en ed goedgekeurd pups hebben netjes hun 1 ste en 2 de enting gekregen van.
Vind bruine labrador op Marktplaats.nl.
Reu heeft stamboom. De puppies zullen donker bruin choco van kleur zijn. De puppies worden verwacht in de week van 1 mei, dat zou betekenen dat ze rond 1 juli. Labrador Retriever Waakbord Bruin. Meer productinformatie en/of labrador retriever waakbord bruin bestellen?
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Deze nestjes worden geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer.
Nederlandse Labrador Vereniging.
er nogal eens ten onrechte reclame wordt gemaakt met het NLV-lidmaatschap terwijl men dus geen lid van de Nederlandse Labrador Vereniging is. omdat er regelmatig advertenties waarin Labrador Retrievers worden aangeboden verschijnen, bijvoorbeeld op Marktplaats, Pupnet en andere websites, met aantoonbare onwaarheden.
Kleur en karakter Labradorforum.
En omdat er zo véél van zijn jonge onervaren mensen met een choco lab, in iedere groep wel een paar, lijkt het of de choco labs het probleem zijn. Of denk ik nou helemaal fout D.: Groetjes Marloes, lebbers van Kai, Zepp, Jula Pleun Omhoog. Berichten: 3871 Lid geworden op: 19/11/08 0850: Locatie: Moordrecht Contacteer.: Ongelezen bericht door Lupos 09/07/11 1746.: Nee hoor, het gedrag van een labrador is afhankelijk van.:
Bruinelabrador.com.

Contacteer ons