Zoeken naar choco labrador

 
choco labrador
 
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer. Deze externe geboortes worden verwacht in oktober, november en december 2017 in de kleur blond, bruin en zwart.
Nederlandse Labrador Vereniging.
om voor pupinformatie in aanmerking te komen. De verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Nederlandse Labrador Vereniging. De fokkers van de aangeboden pups zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging.
Zeer lieve choco labrador pups Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden Marktplaats.nl.
Kijk voor meer honden trainingsproducten op jach. Van Kenel v d roozerakkers prachtige Choco Labrador pups. Bij ons op de boerderij met een erkend kennel met naam, v.d. Roozerakkers zijn geweldige mooie authentieke pups geboren. Zie foto's' de pups zijn 28-augustus â geboren.
Vind bruine labrador op Marktplaats.nl.
Staat ter dekking mooie bruine labrador reu. Staat ter dekking zeer mooie bruine labrador reu met stamboom hij heet aristide en is gekeurd op hd en ed vrij norgw 40 en botafwijking 0 en oogziekte geheel vrij en dna gekeurd alle voorouders zijn allemaal hd het is een.
Kleur en karakter Labradorforum.
En omdat er zo véél van zijn jonge onervaren mensen met een choco lab, in iedere groep wel een paar, lijkt het of de choco labs het probleem zijn. Of denk ik nou helemaal fout D.: Groetjes Marloes, lebbers van Kai, Zepp, Jula Pleun Omhoog. Berichten: 3871 Lid geworden op: 19/11/08 0850: Locatie: Moordrecht Contacteer.: Bericht door Lupos 09/07/11 1746.: Nee hoor, het gedrag van een labrador is afhankelijk van.:
Nederlandse Labrador Vereniging.
er nogal eens ten onrechte reclame wordt gemaakt met het NLV-lidmaatschap terwijl men dus geen lid van de Nederlandse Labrador Vereniging is. omdat er regelmatig advertenties waarin Labrador Retrievers worden aangeboden verschijnen, bijvoorbeeld op Marktplaats, Pupnet en andere websites, met aantoonbare onwaarheden.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Labrador pups in choco nog twee reutjes en twee teefjes te koop. Onze prachtige labrador heeft pups gekregen op 5.04.20144, reutjes en 3 teefjes. We hebben nog twee teefjes en twee reutjes te koop, De moeder en de vader hebben alle twee een stamboom.
Karakter Van De Labrador Ontdek Het Karakter Van Jouw Hond!
Hij is dol op andere honden, mensen en kinderen. Er zijn 3 verschillende kleuren, de zwarteblack, choco bruinchocolate en geel yellow. Het zijn stevige vrij korte honden met brede borst en stevige benen. Brede schedel met duidelijke stop. Kaken zijn middelmatig maar niet spits toelopend. De labrador heeft een brede neusrug met flinke neusgaten, bruine ogen met vriendelijke uitdrukking.

Contacteer ons