Op zoek naar beste labrador fokker van nederland?

 
beste labrador fokker van nederland
 
JoJaMaCo's' Hof Labrador kennel.
Zo blijft het voor de pup koper een onduidelijke wereld. Wij zijn lid van de Labrador Kring Nederland. Deze lijkt vooralsnog het actiefste om in een open sfeer te streven naar een verantwoord beleid op de voortschrijdende veranderingen in de gezondheidstest mogelijkheden.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Hier vindt u uitgebreide informatie over de aanschaf van de Labrador, een verwijzing naar het NLV-koopcontract en het NLV-fokbeleid. Deze informatie kunt u tevens uitprinten. Het kan voorkomen, dat er bij de fokker die u bezoekt twee of meerdere nesten tegelijk zijn.
Labrador kennel van't' Chielewout.
Dit is de website van Labrador kennel van't' Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies, die bij ons in huis opgroeien. Wij zijn voorstander van de gezonde Labrador Retriever, waar mee gewerkt kan worden. Een showwinner fokken staat bij ons op de laatste plaats. Voor een gezonde labrador pup bent u bij deze fokker op het juiste adres.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
De fokker moet die kwaliteiten wel kunnen aantonen met showuitslagen of werkdiplomas. Waar moet u beginnen als u een labradortje wilt aanschaffen? Op de sites van de Nederlandse Labrador Vereniging www.nlv.nu en de Labrador Kring Nederland www.labradorkring.nl staan geboorteberichten en dekberichten.

Contacteer ons