Resultaten voor labrador te koop wegens omstandigheden

 
labrador te koop wegens omstandigheden
 
Retrievers en Labradors Reu Teef Golden retriever Labrador retriever Nederland Marktplaats.nl.
De prijs van de pup is 550 onze moeder is een labrador x kooiker. En de vader is een echte labrador. Onze puppies zijn kinderen gewend en groeien in en rondom de woning op. golden retriever pups x/duitse herder pups x. Dit reutje is te koop.
Beschikbare pups en Herplaatsers JoJaMaCo's' Hof.
Daar het onmogelijk is dagelijks de beschikbaarheid van pups op de site bij te werken, verzoeken wij bij belangstelling uwerzijds contact met ons op te nemen. Onze eigen pups worden geplaatst volgens de aangepaste garantie / koopovereenkomst van de Nederlandse Labrador Vereniging 2014 NLV. Kijk ook eventueel bij verwachte nestjes om te zien wat er in aantocht is. Wat mag en kunt u van ons verwachten. Onze pups worden dus voorzien van garantie op bewezen erfelijke afwijkingen, en geleverd volgens het koop garantie contract.
Vechtende teefjes, wat doen? Bokt.nl.
Vroeger hadden we 1 labrador teef. Wegens omstandigheden is er nog een labrador pup teef bij gekomen. We hebben nooit problemen gehad met deze twee. De oude labrador is nu al een paar jaren dood, de pup van toen is ondertussen 11 jaar. Vorig jaar had een vriendin van mijn zus een pup te koop.
Koop nooit honden in BOLKSHOF of ANIMAL EXPRESS Radar.
Koop nooit honden in BOLKSHOF of ANIMAL EXPRESS. Ongelezen bericht door patjedevos 22 nov 2012 2221.: Op 12/11/12 hebben we de knoop doorgehakt en beslist om ons een chocolade labrador te gaan kiezen in BOLKSHOF, hadden eens gekeken op de site en met hun uitleg hadden we toch wat vertrouwen gewonnen, dus een uur op de baan om te gaan zien, toen we enkel op afspraak welkom waren, vroeg ze welk ras het was, ging ze achterom en haalde twee chocolade labradors.
Retrievers en Labradors Reu Teef Golden retriever Labrador retriever CDV hondenziekte Marktplaats.nl.
Hond met toebehoren. Nog 1 pup te koop je krijgt hem met al zijn spulletjes hij heeft al zijn inentingen gehad en is volledig met paspoort. Laatste reutje uit een nest van 7. Echt een super lief speels hondje. Hij is opgegroeid tussen kleine kinderen waar hij dus ook helemaal weg van is. Spelen met andere hondjes vindt hij echt het einde. Hij is heel goed gesociaaliseerd! Hij zal niet zo groot als een labrador worden of. Deze absolute lieverd is een volbloed labrador. Hij is gewoon alleen maar lief en erg makkelijk. Lonn kan prima bij kinderen en andere hondjes. Vindt u lonn nou ook de geweldigste hond en zou u wel voor lonn willen zorgen? Stuur ons dan even een berichtje. De adoptiebijdrage van 385 euro omvat traces 35. Dog Adoptions Cyprus. URGENT: Nublo, 5 jaar. Ter adoptie: nublo verblijft momenteel in een pension in landhorst. Wegens omstandigheden zoeken we een nieuw huisje voor nublo.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Belangstellenden leden en niet-leden kunnen aangeven, dat zij graag in aanmerking willen komen voor een van de te herplaatsen oudere Labrador Retrievers die op dit moment op de website staan vermeld, door het formulier aanvrager herplaatser in te vullen en te mailen naar abc-herplaatsing@nlv.nu.
Dogs of the Dutch Home.
Door zijn dorpse en rustieke ligging in het landelijke Loosbroek, heeft hondenkennel Dogs of the Dutch de ideale omstandigheden om mooie, sociale honden te houden en op te voeden. Dogs of the Dutch heeft al vele jaren ervaring in het houden en opvoeden van honden.
Labrador pups te koop Te koop Tweedehands.nl.
Wegens prive omstandigheden moet ik de 9 maanden oude Max weg doen, het is een ontzettend lieve betrouwbare grote vriend voor iedereen, kan me. 7 september 2018 1235: Barger-Compascuum. nog 1 z/w teef bruin reutje niet besproken. nestje Shih Tzu's' kindjes geb.12-06-2018 ons 6 pups zijn klaar voor nieuwe, de ultimatieve ouders. Op dinsdag 04-09-2018 zijn ons kindjes. 7 september 2018 0919: Eindhoven. Duitse Dog pups geboren. From Fabulous Black. Dieren en Toebehoren Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers KENMERKEN: Conditie: Niet van toepassing Levering: Ophalen Leeftijd ja. 6 september 2018 1012: Borne. Wij leveren Gedroogde vissnacks voor honden en katten. Lekker en gezond! Vis is voor veel mensen nog altijd een delicatesse, een bij. 4 september 2018 0832: Urk. Wij zoeken een nieuwe warme thuis voor onze Franse bulldog. We hebben nog twee andere honden en het klikt niet met onze labrador. Hij is zinde. 3 september 2018 1947: Amsterdam-Oost. Rasechte Pomeranian/Pomeriaan/Dwergkeesje Reutjes Teefjes. Zeer mooie rasechte pomeranian, dwergkeesje, pomeriaan pups te koop.
Puppyplaats.nl Labrador pups aangeboden.
Ze worden om de twee weken ontwormt en gaan met de 6 e week naar de dierenarts toe voor een paspoort en inenting. We hebben een prachtige nestje labrador pups te koop. We zijn geboren op 01-03-2. We hebben een prachtige nestje labrador pups te koop.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Deze is wegens een annulering weer beschikbaar geworden. Hij is in bijzijn van ons gezin geboren en groeit op met kleine kinderen, honden en katten. De pups zijn dus zeer goed gesocialiseerd. geplaatst op 19 maart 2019. Wij zijn dringend op zoek naar een fijn huis voor onze Scoob, mooie, grijs getinte, gecastreerde reu, labrador mix waarschijnlijk met Weimaraner van 15, jaar oud.
Jachthonden.
2 jaar oude labrador jachtlijn voor kleinwild jacht in de polder. geboden: Ruim thuis op boerderij met andere hond en voldoende jacht mogelijkheden. Datum: 30-10-2017 205054.: Aangeboden: Te koop Heideterrier 4 jaar oud. voor gejaagd op de varkens. Wegens te weinig tijd af te geven.

Contacteer ons