Op zoek naar labrador retriever pups?

 
labrador retriever pups
 
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Nederlandse Labrador Vereniging. Nederlandse Labrador Vereniging. De grootste rasvereniging van Nederland waar sinds 1964 alles om de Labrador Retriever draait. Over de NLV. Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. De labrador post.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Nederlandse Labrador Vereniging. Nederlandse Labrador Vereniging. De grootste rasvereniging van Nederland waar sinds 1964 alles om de Labrador Retriever draait. Over de NLV. Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. De labrador post.
Labrador Retriever Gelukkige Honden.
Lees dan ons artikel Je hond wassen. De Labrador Retriever is een vrij gezond ras, echter enkele gezondheidsproblemen komen regelmatig voor. De eerste is heup en elleboogdysplasie. Dit is een aandoening waarbij de onderdelen in het gewricht niet goed op elkaar aansluiten. Hierdoor kan er in een snel tempo slijtage plaatsvinden. Dit is erg pijnlijk voor de hond. Deels is deze aandoening erfelijk. Maar leefstijl beweging en belasting van de gewrichten speelt ook een belangrijke rol in het ontwikkelen van heup en elleboogdysplasie. Door de genetische aanleg tot obesitas overgewicht van de labrador vormt dit een belangrijk aandachtspunt. Ook zijn er drie erfelijke oogaandoeningen bekend. Progressieve retina atrofie. Hierbij wordt het netvlies steeds slechter, waardoor de hond uiteindelijk helemaal blind wordt. Hierbij zitten de twee lagen van het netvlies niet goed op elkaar. Dit zorgt voor blinde vlekken of totale blindheid en is meestal onbehandelbaar. Grauwe staar of cataract. Een oogziekte waarbij het oog vertroebelt en de hond vaak totaal blind wordt. Het is dus belangrijk om beide ouderdieren op erfelijke aandoeningen te testen, voor het plannen van een nest met pups.
Labrador Retriever Wikipedia.
The first American Kennel Club AKC registration was in 1917. 11 The chocolate Labrador emerged in the 1930s, 11 although liver spotted pups were documented being born at the Buccleuch kennels in 1892. 11 The first dog to appear on the cover of Life Magazine was a black Labrador Retriever called Blind" of Arden" in the December, 12th, 1938 issue.
labrador retriever.
De pups worden in huiselijke kring groot gebracht. Wij fokken volgens de regels van de rasverening waar we ook lid van zijn. Voor meer informatie over het ras de labrador retriever verwijzen we naar de website van de rasvereninging: www.nederlandselabradorvereniging.nl.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Te Reserveren Flatcoated Retriever Pups Allemaal gereserveerd Dit is Glennis haar eerste. Te Reserveren Flatcoated Retriever Pups Allemaal gereserveerd Dit is Glennis haar eerste nestje Glennis de Moeder is een leverkleurige flat En Your. 25 februari 2019. Ter Apel GR. Labrador pups met stamboom.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
geplaatst op 16 maart 2019. Op 19 februari 2019 is onze Labrador Retriever Britt bevallen van haar nestje met 10 puppies: 2 blonde teefjes, 3 zwarte teefjes, 2 zwarte reutjes en 3 blonde reutjes. De vader van het puppy nest is Punch Vlaklands Drum., De pups ontwikkelen zich heel goed en Britt is een hele lieve rustige moeder.
Home Labrador Kring Nederland.
Een pup aanschaffen. Archief Jacht verslagen. Welkom bij Labrador Kring Nederland. Voor iedereen die van labradors houdt. WAAROM LID WORDEN VAN DE LKN? De Labrador Kring Nederland bestaat uit mensen die met hun honden bezig zijn als fokker, exposant en/of met jachtwerk.
Labrador Retriever Honden Page.
De Labrador Retriever is een jachthond. Dat betekent, dat de wil om voor u te werken iets voor u te doen bij de meeste pups aangeboren is. Bovendien is een Labrador een gezelligheidsdier dat graag bij u in de buurt is.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Deze nestjes worden geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen, zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als HD heupdysplasie, ED elleboogdysplasie en oogafwijkingen Progressieve retina atrofie PRA, cataract en Retina dysplasie RD.

Contacteer ons