Op zoek naar labrador pups met stamboom?

 
labrador pups met stamboom
 
Van het Florijntje Labradors.
Jaren geleden, nadat wij onze Dobermann Pincher hebben moeten laten inslapen en we absoluut niet zonder dieren kunnen, werden wij verliefd op de Labrador Retriever. Deze gezellige, aanhankelijke maar zeker geen watje van een hond had al heel snel ons hart gestolen en Koko, een chocobruin teefje kwam in ons leven. En omdat één ook maar alleen is kwam Twister erbij, een blonde teef. Misty, onze zwarte, werd nummer drie. Twister heeft begin 2003 een nestje gehad en we konden het niet laten. één van haar dochters mocht blijven en Anne is inmiddels een ondeugende puber. Misty heeft eind 2003 haar eerste nestje gehad van vier chocoladebruine pupjes, die allemaal een heerlijk thuis hebben gevonden. Bij Van het Florijntje staat socialisering hoog in het vaandel, d.w.z. dat de puppys veel in contact komen met mensen en kinderen. Zodra de pups geboren zijn, komen regelmatig onze 7! kleinkinderen op bezoek om ze te knuffelen. Van het Florijntje beschikt over een groot omheind terrein, waar de honden naar hartelust kunnen rennen, spelen, graven en kattenkwaad kunnen uithalen. Verder hebben we een speciaal puppyhuisje waar moeder en pups rustig bij kunnen komen van de bevalling. Wij werken met een koopovereenkomst en stamboom.
Puppyplaats.nl Labrador pups aangeboden.
Alle pups zijn tot 13 Augustus in vrijblijvende optie! Onze pups groeien op in huiselijke kring me. 2 augustus 2017. Prachtige bruine Labrador pups met stamboom, erkend kennel. Bij kennel Van Het Huyerensche Veld is weer een chocoladebruin nestje Labradors geboren.

De pups worden bij ons 3 maal ontwormd met 2, 4 en 6 weken en krijgen met 6 weken hun 1e puppy-enting, waarbij ze ook volledig gecheckt worden door de dierenarts. Rond de leeftijd van 6 weken worden de pups door een medewerker van de Raad van Beheer gecontroleerd en gechipt. Verder krijgt u bij de pup natuurlijk de stamboom, een DNA-afstammings bewijs, Europees paspoort, een puppypakket en een uitgebreide puppybegeleiding. Bij het fokken van de labrador retriever staat bij ons een uitmuntende gezondheid en een vriendelijk/stabiel karakter bovenaan.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Wij zoeken e. Wij zijn op zoek naar een goldador teefje mix golden retriever/golden labrador. Wij zoeken een puppy uit een betrouwbare kennel met gezonde pups om on g. 9 september 2017. Prachtige bruine Labrador pups met stamboom, erkend kennel.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Persoonlijk vinden wij dit alles erg belangrijk, daar een goed begin het halve werk is, zeker bij aanschaf van een pup. Beste Labrador vrienden. Natuurlijk houden wij onze site zo veel mogelijk actueel. Het kan echter zijn dat er veranderingen zijn voor wat betreft beschikbare en verwachte pups die nog niet op de site zijn bijgewerkt. Daarom verzoeken wij u bij belangstelling uwerzijds contact met ons op te nemen.
Voor je een pup koopt Holterhook Labradors Retriever en Jachthondenhotel.
Misschien is de moeder dan al wel gestopt met zogen, pups hebben nog wel de warmte en de geborgenheid van het nest en de broertjes en zusjes heel hard nodig. Natuurlijk heeft de fokker van de rashond van Uw keuze U alle papieren laten zien. Bedenk dat een nest zonder stamboom uit een ouderpaar met stamboom vaak een nestje is met een" luchtje.
Labradorkennel of Blissful Hills.
Daarnaast horen ook onze paarden Golden Rain en Aradia bij ons gezin. Samen genieten we van de leuke en soms minder leuke kanten die het hebben van een labrador met zich meebrengen. Al van jongs af aan ben ik Daniëlle gek op honden, maar helaas konden we ze thuis niet hebben. Mark is bij tante Mia helemaal verliefd geworden op labradors en iedere logeerpartij werd dan ook met veel plezier beleefd. Dus toen Tante Mia ons vertelde dat haar hond Plouv, haar laatste nestje zou krijgen en dat het ook meteen haar laatste nest als fokster zou zijn, besloten we al heel snel dat we heel graag een hond van haar wilden. Ik zal nooit vergeten dat ze ons belde dat de bevalling was begonnen. We zijn meteen in de auto gesprongen en van Rotterdam, waar we toen woonden, in een rottempo naar Helmond gereden. Daar aangekomen was de eerste pup al geboren en hebben we de rest van de bevalling meegemaakt. Ondanks het verdrietige feit dat drie van de zes pups het niet hebben gehaald, door een verkeerde ligging van de 4e pup, was het toch een mooie ervaring.
Pups DalwhinnieDalwhinnie.
Onze labradorpups zijn gefokt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labrador Vereniging en LKN. De ouders beschikken dus over goede gezondheidsuitslagen van de heupen, ellebogen en ogen. Ook hebben zij uitmuntende showuitslagen en een stamboom. Onze pups groeien op in huiselijke kring.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Maar aan pups die te koop worden aangeboden voor een paar honderd Euro 400. of zo zit vrijwel zeker een luchtje: geen stamboom, ouderdieren zijn niet onderzocht op erfelijke afwijkingen e.d. In een aantal gevallen worden de moederdieren van deze goedkope pups gebruikt als levende fokmachines. Deze teefjes krijgen soms meerdere nesten per jaar. In Nederland is het niet toegestaan dat een teefje in haar leven meer dan 5 nesten voortbrengt. Tips bij de aanschaf van een pup. Via het internet worden veel Labrador Retriever-pups te koop aangeboden op allerlei sites. En hoe professioneel en vooral aantrekkelijk sommige sites er ook uitzien, doe uw huiswerk als pupkoper goed. Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen, zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als HD heupdysplasie, ED elleboogdysplasie en oogafwijkingen Progressieve retina atrofie PRA, cataract en Retina dysplasie RD. Er wordt ook nog steeds gefokt met ouderdieren die lijden aan een erfelijke afwijking: pups lopen meer gezondheidsrisicos dus ons advies: koop geen pup uit een dergelijke combinatie.
PUPS www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
De moeder is Demi, een zeer lieve en betrouwbare hond. Zij is bij ons geboren uit onze eerste labrador Kim. De vader is Max Nelix vd Hoogenboek, een super, lieve en mooie reu. Hij is super lief en gek met onze kinderen en ook tussen de kippen, poezen en paarden loopt hij gezellig rond. Nadat Demi en Max alle testen en onderzoeken met goed gevolg doorlopen wilde we met hun graag een nestje fokken. Hieruit zijn 2 zwarte teefjes, 2 bruine teefjes, 1 bruin reutje en 1 zwart reutje geboren. De pups uit het vorige nest hebben al laten zien dat Demi en Max een mooie combinatie zijn. De pupjes zijn uitgegroeid tot mooie lieve betrouwbare honden. De pups zijn met stamboom en gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labradorvereniging, dit houdt in dat de ouders getest zijn op heupenellebogen, botafwijking en erfelijke oogziekte.
Home.
Uiteraard vertrekt iedere pup vergezeld van een stamboom van de Raad" van Beheer op Kynologisch gebied" en een Europees hondenpaspoort. Ik ben lid van de Nederlandse Labrador Vereniging, de Fokkerskring en de Labrador Retriever Club Nederland. Wij verkopen pups voor uw zekerheid uitsluitend met een contract van de rasvereniging.

Contacteer ons