Meer resultaten voor labrador pup te koop

 
labrador pup te koop
 
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Dit ivm overlijden van haar trouwe, lieve oude labrador afgelopen zomer. Ze mist het zo enorm om een hond om haar heen te hebben! Ze zoekt bij voorkeur een labrador teefje, vanaf 5 a 6 jaar ongeveer. Jonge labrador gezocht.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen, zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als HD heupdysplasie, ED elleboogdysplasie en oogafwijkingen Progressieve retina atrofie PRA, cataract en Retina dysplasie RD. Er wordt ook nog steeds gefokt met ouderdieren die lijden aan een erfelijke afwijking: pups lopen meer gezondheidsrisicos dus ons advies: koop geen pup uit een dergelijke combinatie.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Te koop bij kennel DE" HURKSE HOEVE" Chocoladebruine labradorpups ingeënt, ontwormd, gechipt en met gezondheidsgarantie en dierenpaspoort. Ouders zijn t. 23 november 2017. Labrador pups meerdere kleuren. Wij hebben een heel leuk en lief nestje van de Labrador pups. De pups zijn ingeent, gechipt, ontwormd en hebben een gezondheidsverklaring met een Europeespaspoort. Pups zijn goed gesocialiseerd. Ze zijn op zoek naar een nieuw huisje naar iemand die hun een l. Wij hebben een heel leuk en lief nestje van de Labrador pups. De pups zijn ingeent, gechipt. Wij hebben een heel leuk en lief nestje van de Labrador pups. De pups zijn ingeent, gechipt, ontwormd en hebben een gezondheidsverklaring met een Europe. 23 november 2017. chocobruine labrador pup, ouders zijn aanwezig.
pups te koop Koopjeskrant.be.
pups te koop 12 zoekertjes. Toon op kaart. Labrador, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Labrador, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver, zindelijk. Labrador, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Labrador, kortharig, raszuiver. Labrador, langharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd. Labrador, langharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd. wij zijn op zoek naar een labrador pupje! Beste, ik en mijn verloofde zijn net alleen gaan wonen en zouden graag meer leven in huis hebben door een gezonde pup in huis te verwelkomen.
De Beste Plaats Om Een Labrador Te Kopen.
De fokster is zelfs na een paar weken bij ons thuis wezen kijken om te kijken hoe het met onze pup ging en dat was niet bepaald naast de deur. Mijn advies is: koop geen hond via marktplaats of vage internetsites, ook al is de aanschafprijs soms aantrekkelijker. Als ik weer een pup zou moeten aanschaffen dan zou ik dat weer via de site van de Nederlandse Labrador Vereniging doen.
labrador pups labrador puppy labrador pup te koop.
nestje labrador pups.chocolade bruin.ze zijn geboren 30-08-2014we hebben 5 reutjes en 2 teefjes.de vader en moeder zijn aanwezig.bij het verlaten van hun nestjezijn ze ontwormdgevaccineerd en gechipt. labrador puppies Ze zijn erg water liefdevolle en familie georiënteerd. labrador pups te koop. bruine labrador pup.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Moeder is een kruising tussen een labrador en een mechelse herder, vader is een labrador. De pups groeien op in huiselijke kring met jonge kinderen samen met vader en moeder. Chocolade bruine labrador pup met stamboom. Te koop chocolade bruin labrador reutje met stamboom.
Labrador Honden 2dehands.be.
22 november 2017 1151: Aalter. Labrador pup reutje zwart. 1 reutje beschikbaar kleur: zwart geboren op 12 augustus 2017 De pups staan onder wekelijkse controle van de dierenarts, zijn ingeënt tegen ho. 22 november 2017 1146: Aalter. labrador pups; blond. Wij hebben een prachtig nestje labrador pups te koop.
Vind u hier uw toekomstige hond? Doggy.net.
Zuid Russische Owcharka. Zwarte Russische Terrier. Alle filters wissen. Categorie: Puppies te koop. 43 advertenties gevonden in Puppies te koop. sint bernard pups met stamboom. Ras: Sint Bernard. Geplaatst op: 26-04-2016. Lieve pups zoeken een fijn thuis voor het leven.
Labrador Retriever puppies te koop Woefkesranch Putte, Belgie.
Zo krijgt u bij ons allerlei tips mee, gaande van zindelijkheidtips, opvoedingstips en voedingsadvies. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u in alle rust de meest geschikte Labrador Retriever pup uitkiezen. Hier vindt u al de klantenreferenties, dit zijn mensen die hier een labrador gekocht hebben en ons foto's' sturen. Een deel van zijn succes als populaire gezelschapshond dankt de Labrador aan zijn chique, maar tegelijkertijd eenvoudige uiterlijk. Dat geldt vooral voor de zwarte variëteit. De eigenaar van een Labrador kan zich overal met zijn hond laten zien, en neemt zelfs iets van de sportiviteit van de hond over. Onze Labrador pups krijgen s'morgens' en s'avonds' Denkadog diner en s'middags' Eukanuba Lamb Rice. Rasgroep: Staande Jachthonden, Spaniels en Retrievers. Aard: Meegaand, vriendelijk, werklustig, intelligent. Gemiddelde Levensduur: 12 jaar. Schouderhoogte: Reuen: 56-57cm; teven: 54-56cm. Gewicht: Tussen 30-35kg. Vacht: Geel, leverchocoladekleurig of zwart. Aanleg: Jachthond; gezelschapshond. Omgang met kinderen: Voortreffelijk. Omgang met andere honden: Zeer goed. Leefruimte: Moet veel bewegen, liefst buiten. Vachtverzorging: Af en toe borstelen. Beschikbare Labrador pups.: Alle Labradors die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Maak uw huiswerk voordat u een pup koopt! Koop het boek De Labrador Retriever: een eigen uitgave van de NLV dat in 2006 is verschenen en bijzonder actueel is. Het is te koop voor slechts 1795, incl verzendkostenvia de Labrador Shop zie aldaar.

Contacteer ons