Zoeken naar labrador karakter

 
labrador karakter
 
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
Labradors uit de dual purpose lijnen zijn een combinatie van werk en showlijnen. Als u met de hond gaat jagen, dan heeft een Labrador uit werklijnen de voorkeur. Ook het zwaardere type kan een uitstekende jachthond zijn. Karakter baas voor dit ras.
Labrador retriever Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly-coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flat-coated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Labrador en zijn karakter. Tips over de Labrador van de dierenarts.
Ook bij pups is het al uitkijken geblazen. Pups hebben uiteraard zoals alle pups gedurende hun eerste levensjaar meer vetten en proteïnen nodig dan volwassen honden. Teveel van het goede kan er echter voor zorgen dat een pup al te zwaar wordt nog voor hij een jaar oud is. De Labrador is een zeer actieve hond.
licg.nl Labrador Retriever.
Labradors zijn niet altijd meegaand maar kunnen soms ook eigenwijs of onstuimig zijn. De Labrador heeft een gevoelig karakter, hij is graag bij zijn baas in de buurt. Sommige Labradors kunnen niet lang alleen gelaten worden. Labradors kunnen doorgaans goed met kinderen omgaan.
Kleur en karakter Labradorforum.
Er zit een nestgenoot van jouw hond op het forum volgens mij zoek maar eens op pepper van Lausje." Karakter trekjes bij een kruising als de silverlab" zal lastig zijn, daar het een kruising is en geen labrador http//www.labradorforum.nl/hij-wil-dat.php: onclickwindow.openthis.hrefreturn" false.;
Kooiker x labrador pups super karakter! Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden Marktplaats.nl.
Kooiker x labrador pups super karakter! 3067 x gezien 41 x bewaard sinds 02 mrt. 7 tot 15 weken. CDV hondenziekte, HCC leverziekte, Parvo, Rabiës hondsdolheid. Nog 2 supermooie pups 1 teefje en 1 reutje. geboren 21 december mogen het nest verlaten.pups groeien op in huis.
Labrador karakter.
Indien u nog meer informatie wilt over het karakter van de Labrador, kijk op onze website en neem contact op! Het karakter en de opvoeding van de Labrador moeten op elkaar zijn afgestemd. Na de baldadige pup kunt u met veel plezier gaan genieten van uw brave en trouwe Labrador.
Reu of Teef Nederlandse Labrador Vereniging.
Elke hond is een individu en kan daardoor verschillen van zijn of haar soortgenoten. Niet elk teefje heeft hetzelfde karakter en ook reuen zijn onderling verschillend. Reuen kunnen dominant zijn, maar dit is niet per definitie het geval. Dominante teefjes zijn er net zo goed! Denk maar eens aan de mens; ook bij ons zijn niet alle vrouwen en mannen gelijk van aard. De lichaamsgrootte en het gewicht zijn wel aanmerkelijk verschillend bij reu en teef. Wanneer uw hond u de baas is, is dat bij een reu vanwege zijn kracht en volume wat lastiger te hanteren dan bij een teef. Waar het gedrag van uw toekomstige hond mee valt of staat, is de opvoeding die u geven zal. Elke labrador, reu of teef, heeft een vriendelijk consequente opvoeding nodig.
Labrador retriever Hondencentrum.
Kleur: zwart, chocoladebruin of geel. De Labrador is een zeer lieve en aanhankelijke hond met een stabiel en vriendelijk karakter. Ook al zijn ze vrij log gebouwd toch zijn het actieve honden. Een Labrador reu is meestal onstuimiger dan de teven.
Labrador Retriever Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Het is dan ook niet voor niets dat de Labrador Retriever vaak wordt ingezet als blindengeleidenhond, hulphond of drugshond. Zijn karakter zorgt ervoor dat de Labrador zowel een gewaardeerde jachthond als een fijne kameraad is. De Labrador Retriever is een zeer vriendelijke, enthousiaste hond.
omschrijving karakter Labradorforum.
Ongelezen bericht door luckylabrador 25/02/12 1412.: Wij hebben twwe labradors met een verschillend karakter, wat is het karakter van jou hond? Berichten: 15227 Lid geworden op: 28/08/04 0017: Locatie: Beerse Contacteer.: Ongelezen bericht door Miske 25/02/12 1518.: Lief, zacht, gemoedelijk en altijd gehoorzaam.; Een erg makkelijk hondje! Kim en geleidehond op pensioen Olly, een zwarte labrador retriever van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden te Tongeren.

Contacteer ons