Resultaten voor karakter labrador

 
karakter labrador
 
van Meinweg Labradors: LABRADOR RETRIEVER: reu of teef? kleur? Welk pupje past bij ons?
Reu of Teef Nederlandse Labrador Vereniging.
Elke hond is een individu en kan daardoor verschillen van zijn of haar soortgenoten. Niet elk teefje heeft hetzelfde karakter en ook reuen zijn onderling verschillend. Reuen kunnen dominant zijn, maar dit is niet per definitie het geval. Dominante teefjes zijn er net zo goed! Denk maar eens aan de mens; ook bij ons zijn niet alle vrouwen en mannen gelijk van aard. De lichaamsgrootte en het gewicht zijn wel aanmerkelijk verschillend bij reu en teef. Wanneer uw hond u de baas is, is dat bij een reu vanwege zijn kracht en volume wat lastiger te hanteren dan bij een teef. Waar het gedrag van uw toekomstige hond mee valt of staat, is de opvoeding die u geven zal. Elke labrador, reu of teef, heeft een vriendelijk consequente opvoeding nodig.
Bruinelabrador.com.
Labrador retriever Rassen Honden Hondenrassen.
Karakter van de Labrador. Het karakter van de Labrador retriever is goed, ze zijn lief voor kinderen en voor honden. Het zijn geschikte jachthonden en gezelschapshonden. De honden houden van spelen, ze hebben veel energie en moeten deze ook goed kwijt kunnen.
labrador karakter labrador pup.
door labradorpup op mei 5, 2012 Permalink. Geplaatst in labrador. Getagged labrador, labrador karakter, labrador opvoeden, labrador pups. Geplaatst door labradorpup op mei 5, 2012. Labradors, of de Labradors retrievers waar ze bekend om staan, zijn prachtige, intelligente, zachte, mooie, en nuttige honden.
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
Labradors uit de dual purpose lijnen zijn een combinatie van werk en showlijnen. Als u met de hond gaat jagen, dan heeft een Labrador uit werklijnen de voorkeur. Ook het zwaardere type kan een uitstekende jachthond zijn. Karakter baas voor dit ras.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Labrador vraagje.
maar na een toeval dit weekend, ben ik bang dat deze niet erg oud gaat worden, en dat ie ze toch niet alle 7 op een rijtje heeft. vele rassen kennen zogenaamde werklijnen en showlijnen, enig verschil in karakter met wel uniforme uiterlijkheden, denk aan de duitse herder, de labrador, de golden, de border collie en tegenwoorden zijn er zelfs 2 lijnen in de jackrussels.
Kleur en karakter Labradorforum.
Er zit een nestgenoot van jouw hond op het forum volgens mij zoek maar eens op pepper van Lausje." Karakter trekjes bij een kruising als de silverlab" zal lastig zijn, daar het een kruising is en geen labrador http//www.labradorforum.nl/hij-wil-dat.php: onclickwindow.openthis.hrefreturn" false.;

Contacteer ons