Resultaten voor hoe oud wordt een labrador

 
hoe oud wordt een labrador
 
Labrador retriever Wikipedia.
Bruin werd gezien als een fout en is pas vele jaren later als raskenmerkend toegevoegd aan de rasstandaard. Schofthoogte van de reuen is 55 tot 57 centimeter en die van de teefjes is van 54 tot 56 centimeter. Een volwassen labrador weegt 25 tot 35 kilo en wordt gemiddeld 12 jaar oud.
leeftijd reu Labradorforum.
Maar ja, dat wil natuurlijk totaal niks zeggen. Kim en geleidehond op pensioen Olly, een zwarte labrador retriever van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden te Tongeren. Ongelezen bericht door johnnyq 17/02/11 2034.: goh niet gedacht dat ze zo oud kunnen worden., Hopelijk blijft hij nog lang bij ons. bedankt vor jullie reacties. Weet trouwens iemand hoe die fokker in sint-oedenrode heet?
Hoe oud wordt een hond? Medisch Centrum voor Dieren.
Home Dierziektes Kennisbank Hondenjaren Hoe oud wordt een hond? Hoe oud kan een hond worden? Hoe oud wordt een hond gemiddeld? Hoe oud wordt een Labrador, Duitse herder, Chihuahua, Jack Russel, Golden retriever of Mopshond? Een veel gehoorde uitspraak is.:
Hoe oud wordt jouw rashond gemiddeld? Barfplaats.nl.
Re: Hoe oud wordt jouw rashond gemiddeld? Bericht door Lil Do 24 Sep 2015, 1020.: Een Tervuerense herder gehad. Overleden met 9 jaar na acuut nierfalen en na jaren tobben met fikse atopie en erachter te zijn gekomen dat ze fikse lsi/cauda equina had. De rest zijn kruisingen. Boris mechelaar x labrador.
Bruinelabrador.com.
6 Oudste Honden Die Ooit Hebben Geleefd Hondenfun.nl.
Het is de droom van elke honden eigenaar, een hond die zo oud mogelijk wordt mits gezond natuurlijk. Helaas overlijden de meeste honden rond de 12 jaar. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, sommige honden worden een stuk ouder! Natuurlijk is niet van iedere hond, zeker niet van asielhonden en straathonden, bijgehouden hoe oud ze worden.
Hondenvrienden.be leeftijd labrador.
Hoe oud wordt een labrador gemiddeld? En is een labrador van acht jaar al oud" of nog in de" fleur van zijne fladder? In principe kan een labrador tussen de 12 en 15 jaar worden. Ik vind 8 jaar voor een labrador nog niet oud.

Contacteer ons