Zoeken naar schofthoogte labrador

 
schofthoogte labrador
 
Schofthoogte reu Labradorforum.
Ongelezen bericht door Miske 16/08/11 1624.: Olly als pup.: Ze is een ranke teef met een schofthoogte van 54 cm.: Kim en geleidehond op pensioen Olly, een zwarte labrador retriever van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden te Tongeren. Ongelezen bericht door BeerBalou 16/08/11 1636.:
Labrador Retriever hondenrassen en eigenschappen.
De labrador komt voor in 3 kleuren Zwart, geel, of chocoladekleurig. De schofthoogte van de labrador bedraagt voor de reuen 56 57 centimeter. De schofthoogte van de teven bedraagt 54-56 centimeter. De labrador is onder de juiste opvoeding altijd een opgewekte en vrolijke hond.
Bruinelabrador.com.
Labrador retriever Wikipedia.
Bruin werd gezien als een fout en is pas vele jaren later als raskenmerkend toegevoegd aan de rasstandaard. Schofthoogte van de reuen is 55 tot 57 centimeter en die van de teefjes is van 54 tot 56 centimeter. Een volwassen labrador weegt 25 tot 35 kilo en wordt gemiddeld 12 jaar oud.
Nederlandse Labrador Vereniging.
SCHOFTHOOGTE/MAAT: Ideale schofthoogte reuen 56-57 cm, teven 54-56 cm. FOUTEN: Iedere afwijking van de hierboven vermelde punten moet als fout worden aangemerktde, beoordeling van de ernst van de fout moet in exacte verhouding staan tot de ernst van de fout en de uitwerking van de fout op de gezondheid en het welzijn van de hond. Iedere hond die duidelijk fysieke of gedragsafwijkingen vertoont dient gediskwalificeerd te worden. N.B: Reuen moeten twee normaal uitziende testikels hebben, die volledig in het scrotum zijn ingedaald. Nederlandse Labrador Vereniging.
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
Er is één standaard Labrador Retriever, maar er is een belangrijk onderscheid in echte werklijnen, de dual purpose lijnen en de showlijnen, te herkennen aan hun uiterlijk. Labradors uit werklijnen zijn slanker, ranker en kleiner dan de honden uit showlijnen, die zwaarder van bouw zijn.
Schofthoogte hond.
Bench voor Labradoodle. Bench voor Labrador. Bench voor Mechelse Herder. Bench voor Vizsla. Autobenches per automerk. Benches voor een Audi. Benches voor een BMW. Benches voor een Ford. Benches voor Mercedes Benz. Benches voor een Opel. Benches voor een Peugeot. Benches voor een Renault. Benches voor een Toyota. Benches voor een Volkswagen. Benches voor een Volvo. Benches voor bestelauto's.' Bench per automerk. Autobenches op schofthoogte hond.
Labrador Retriever.
De vacht is k ort, dicht en zonder golf, vrij hard aanvoelend, met een weerbestendige ondervacht. Kleuren: zwart, geel of lever/chocoladekleurig. De schofthoogte van de Labrador Retriever ligt tussen de 55 60 cm. Het gewicht varieert van 30 35 kilo.
Labrador retriever Rassen Honden Hondenrassen.
Dit doen zij dan ook graag. Geschiedenis van de Labrador Retriever Bron: NLV. Alhoewel men over de werkelijke oorsprong van de Labrador nog in het onzekere verkeert, wordt aangenomen dat ze aan het einde van de 18e eeuw door vissers vanuit Newfoundland naar Engeland zijn gebracht.

Contacteer ons