Op zoek naar verharen labrador?

 
verharen labrador
 
Labrador verhaart veel Bokt.nl.
Aan het voer ligt het niet ze heeft voorheen Royal Canin Labrador gehad, en Pets Place Premium en het verharen is nooit anders geweest en ze wordt ook niet overmatig geborsteld 1 keer in 3 tot 4 maanden. Ik heb het vermoeden dat het komt omdat ze toen ik haar kocht met 9 weken ontzettend onder de vlooien en wormen zat, en het dusdanig erg was dat er ook echt kale plekken in haar vacht zaten.
Verharen, de rui en haaruitval bij de hond Honden ziekten Honden.
Het is goed om een onderscheid te maken tussen het normale verharen van de hond en haaruitval als gevolg van ziekte. Over het algemeen kan wel gesteld worden dat het normale verharen nooit zal leiden tot kaalheid en haaruitval als gevolg van een aandoening wel.
Verharen Labradorforum.
Wij hebben jaren brok gevoerd en ook onze honden bleven het gehele jaar door verharen. Nu zijn wij sinds augustus overgestapt op KVV en het eerste dat mij op viel was dat zij veel strakker in hun vacht zaten en amper meer verharen. Maaarrrr.de overstap was een heel gedoe. We stapten over omdat de Engelse Bulldog last had van allergien maar opeens kreeg onze Labrador na het overstappen op KVV verschrikkelijke jeuk.

Contacteer ons