Op zoek naar labrador kleuren?

 
labrador kleuren
 
Bruinelabrador.com.
Kleur en karakter Labradorforum.
Er zit een nestgenoot van jouw hond op het forum volgens mij zoek maar eens op pepper van Lausje." Karakter trekjes bij een kruising als de silverlab" zal lastig zijn, daar het een kruising is en geen labrador http//www.labradorforum.nl/hij-wil-dat.php: onclickwindow.openthis.hrefreturn" false.;
Nederlandse Labrador Vereniging.
Laat u niet flessen! De zilvergrijze kleur is geen erkende kleur bij het ras Labrador Retriever. De rasstandaard van de Labrador Retriever geeft aan dat er drie kleuren Labradors zijn: zwart, geel en chocoladebruin. De kleuren silver en blue komen van oorsprong niet in de populatie voor.
Kleurvererving Labrador Kring Nederland.
Onze Labrador is er in 3 kleuren Zwart, Geel en Chocolate. Geel kan varieren van roomwit tot vossenrood, chocoalat kan wat varieren in bruintint. Daarbij kan elke Labrador qua kleurvererving weer anders zijn, dat is aan de buitenkant niet te zien.
van Meinweg Labradors: LABRADOR RETRIEVER: reu of teef? kleur? Welk pupje past bij ons?
Labrador retriever Wikipedia.
De vacht van de labrador is kort en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft weinig verzorging nodig. De hond komt voor in de kleuren zwart, blond, variërend van roomwit tot vossenrood ook wel fox genoemd, en bruin. Vroeger waren de labradors hoofdzakelijk zwart; blond kwam ook wel voor maar in veel mindere mate.
Enter The Lab.
Kleuren en genetica. De Labrador is erkend in drie kleuren: zwart, geel ook wel blond, deze kleur kan in de praktijk variëren van crèmekleurig tot vossenrood en chocoladebruin ook wel chocolate of leverkleurig. Sommige mensen claimen dat er ook grijze of zilverkleurige Labradors bestaan, maar deze kleur is niet erkend.

Contacteer ons