Zoeken naar blonde labrador pup

 
blonde labrador pup
 
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Uit ons nest prachtige blonde labrador puppies hebben wij nog 1 heel leuk, mooi en speels witbl. Uit ons nest prachtige blonde labrador puppies hebben wij nog 1 heel leuk, mooi en speels witblond teefje over. Ik wilde haar eerst zelf houden, maar heb t. 18 september 2017. chocobruine labrador pup, ouders zijn aanwezig.
Labrador fokker in Friesland, Labrador pups / pup met Stamboom.
Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland ook. zijn wij bekend /aangesloten Lid nummer 120277. bij de Nederlandse Labrador Vereniging NLV. Dat onze inzet en de juiste houding niet onopgemerkt. is gebleven bij het grote publiek blijkt wel uit het feit dat.
Hele mooie Labrador pups van op de boerderij Honden.
chocolade, bruin en zwart Labrador retriever pups Wij hebben chocolade, bruin en zwart Labrador retriever pups. Ze groeien op in huislijke kring. Ze worden elke 2 weken ontwormt en met 6 weken krijgen ze hun eerste enting en worden ze helemaal door de dierenarts nagekeken en worden ze gechipt. Prachtige labrador pups Te koop: Prachtige blonde labrador pups.
Binoni.
Ik fok blonde labrador puppies met een stamboom. De pups worden thuis grootgebracht en gesocialiseerd. De pups zijn te koop en na 8 weken mogen ze het nest verlaten. Ik ben lid van de Nederlandse Labradorvereniging en fok volgens de regels van de vereniging.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Op 15 Augustus 2017 werden, uit een bijzondere combinatie, een schitterend nestje chocolate Labrador pups reutjes geboren, waar we met véél verlangen naar toe uit hebben gekeken! Er is nog een prachtig chocolate reutje beschikbaar voor serieuze liefhebbers. Fieldtrial labrador retriever.

Contacteer ons