Op zoek naar blonde labrador pup?

 
blonde labrador pup
 
Hele mooie Labrador pups van op de boerderij Honden.
Chocolade Labrador Pups Chocolade Labrador PuppiesOpmerkelijk nest van 9 Chocolate Labrador Puppies van uitgebreid geteste ouders.2 beschikbare meisjes 2 jongens beschikbaar We zijn verheugd om de veilige aankomst van de pups van Bronté aan te kondigen. We hebben 9 prachtige.,
Vind blonde labrador in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Blonde fieldtrial labrador pups. Ons nestje blonde fieldtrial labrador pups zijn geboren! Moeder en pups maken het erg goed. Voor onze pups zoeken wij baasjes die genoeg tijd en aandacht kunnen besteden aan het opvoeden van een pup tot volwassen hond.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Wij hebben een prachtig nestje blonde fieldtrial labrador pups, de kleuren varieren van witblond tot vosrood. Moeder en pups maken het erg goed. Voor onze pups zoeken wij baasjes die genoeg tijd en aandacht kunnen besteden aan het opvoeden van een pup tot volwassen hond.
Labrador fokker in Friesland, Labrador pups / pup met Stamboom.
Het adres waar uw pup vanaf de geboorte. niet alleen omringd wordt met veel liefde en zorg, maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Op dit moment zijn er geen labrador pups beschikbaar. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier.
Binoni.
Alle pups hebben een baasje. Ik fok blonde en vanaf deze zomer 2018 ook zwarte labrador pups met stamboom. Ze worden thuis grootgebracht en gesocialiseerd. Ik ben lid van de Labrador Kring Nederland LKN en de nederlandse labrador vereniging NLV.
Over ons.
Heerlijk wonen in een kleinschalige boerderij aan de rand van het dorpje in een ruim huis met opstallen en veel grond.Inmiddels zijn de 2 oudste kinderen uitgevlogen en is onze oudste dochter ook besmet met het Labradorvirus; zij heeft onze blonde dame Roos getraind. In 2010 zijn we hobbymatig begonnen met het mesten van dikbilstieren, van lieverlee werd de veestapel uitgebreid met kippen, katten en een varkentje. In ons dagelijks leven hebben we samen een eigen bedrijf in brandbeveiliging. De passie voor labradors is er sinds ons trouwen 1984; de verzorging van een nest labradorpups bij de toenmalige buurman heeft ons steeds meer geraakt en we hebben toen voor een pup gekozen, dit was onze eerste BUCK. Een lief, intelligent, waakzaam, speelse labrador, die urenlang kan ravotten in de tuin, genieten van lange wandelingen met haar moeder PEPPER en Oma BELLA.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
We willen vanaf medio/eind juli heel graag een huis bieden aan een labrador pup, reutje blond / geel / donkergeel. Ons gezin bestaat uit mijn man, mijzelf en onze 7-jarige dochter en onze rode kater. We wonen in Zeeland, in een ruim huis. We hebben ervaring met honden. Gele en zwarte pups geboren. Zwarte pups verwacht. Zwarte labrador en keeshondje. Zwarte pups verwacht. Mooie blonde labradors.

Contacteer ons