Resultaten voor zwarte labrador pup

 
zwarte labrador pup
 
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Wij verwachten in oktober 2017, hier bij de JoJaMaCoshof zwarte en bruine pups. dit nestje is niet meer mogelijk. Extern bij andere fokkers die hun teefje hier hebben laten dekken.: Onze reuen kunnen in de komende maanden ook vader gaan worden van externe nestjes. Deze nestjes worden dus geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer. Deze externe geboortes worden verwacht in oktober, november en december 2017 in de kleur bruin en zwart. Inschrijven op externe nestjes is mogelijk. Schrijf u via het contactformulier in en ontvang de nadere informatie. Wilt u meer info over de nestjes of de externe nestjes, mail dan even op ons contactformulier a.u.b. Op de Reserveringslijst. Over de aanschaf van een pup is al heel veel geschreven, u kunt er veel, zo niet meer dan alles over vinden op het internet.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen.

Rond de leeftijd van 6 weken worden de pups door een medewerker van de Raad van Beheer gecontroleerd en gechipt. Verder krijgt u bij de pup natuurlijk de stamboom, een DNA-afstammings bewijs, Europees paspoort, een puppypakket en een uitgebreide puppybegeleiding. Bij het fokken van de labrador retriever staat bij ons een uitmuntende gezondheid en een vriendelijk/stabiel karakter bovenaan.
Labrador Startpagina Facebook.
30 oktober om 1234.: Familie van Loon zoekt een bruine of zwarte Labrador van een paar jaar oud. Gezocht: Labrador Labrador Bemiddeling. Gezocht: Labrador geplaatst op 30 oktober 2017 Wij zijn op zoek naar een speelmaatje voor onze Labrador Dottie.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Graag zou ik een jong teefje willen overnemen van iemand, niet te oud. Nieuw boek over de Labrador. Lieve knappe blonde labrador. Zwart teefje beschikbaar. Oudere Labrador gewenst. Prachtige zwarte labrador pups. Verwacht: blonde pups. Warme mand beschikbaar. Jonge labrador gezocht.
Enter The Lab.
Een hond in huis? Een pup van ons? Wat doen wij? Kleuren en genetica. De Labrador is erkend in drie kleuren: zwart, geel ook wel blond, deze kleur kan in de praktijk variëren van crèmekleurig tot vossenrood en chocoladebruin ook wel chocolate of leverkleurig.
zwarte labrador pups in het bolkshof YouTube.
Published on May 18, 2011. zwarte labrador pups in het bolkshof. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Our black labrador puppy and a litter of black lab puppies!
Labrador-puppies: het is wel even afzien YouTube.
Percy The Labrador 1833216, views. First day home, 8 weeks old chocolate labrador PUPPY! JasperVE 166556, views. Benchtraining Duration: 347. petsplaceTV 81565, views. Zet je hond thuis aan het werk! DogtimeTelevisie 92721, views. Wandelen met je pup, zo doe je dat. Alexandra Wilkinson 8939, views. Labrador Puppies weaning for the first time Duration: 306.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Helaas vanwege allergie van onze dochter. zwarte pups kruising labrador, mechelse herder. Op 20 oktober is onze kita moeder geworden van een lief nestje van 4 pups. Van deze 4 is er nog 1 teefje op zoek naar een nieuw huis. Moeder is een kruising tussen een labrador en een mechelse herder, vader is een labrador. De pups groeien op in huiselijke kring met jonge kinderen samen met vader en moeder. Chocolade bruine labrador pup met stamboom.
zwarte labrador pup mok Spreadshirt.
Valt normaal uit. zwarte labrador pup. zwarte labrador pup. Tags: zwarte, schattig, pup, mooi, lief, labrador, klein, hond. Probleem met rechten of het kinderslot? Meer designs van. Meer Mokken toebehoor. Zwarte Labrador Zwart Schattig Mooi Liefhebben Hond Silhouet Pup Klein.

Contacteer ons