Op zoek naar zwarte labrador pup?

 
zwarte labrador pup
 
Binoni.
Alle pups hebben een baasje. Ik fok blonde en vanaf deze zomer 2018 ook zwarte labrador pups met stamboom. Ze worden thuis grootgebracht en gesocialiseerd. Ik ben lid van de Labrador Kring Nederland LKN en de nederlandse labrador vereniging NLV.
Vind zwarte labrador pups op Marktplaats.nl.
De pup groeit als sinds 4 weken tussen de andere honden in ons huis op en hij is dus al heel goed gesocialiseerd. Frans van der Elsen. Zwarte, Blonde en Chocolade Labrador pups. Wij hebben een prachtig nestje labrador pups.
Labrador retriever Wikipedia.
zwarte labrador retriever. FCI: Groep 8 Sectie 1 122. Zie ook de lijst van FCI-nummers. bruine labrador retriever. blonde labrador retriever. Lijst van hondenrassen. De labrador retriever of kortweg labrador is een hondenras dat afstamt van de St. Dat ras is vanaf midden 19e eeuw in Engeland gekruist met een aantal andere rassen, zoals de gordon setter, de spaniël, de flatcoated retriever en de Chesapeake Bayretriever.
Labrador Pup Foto's, Afbeeldingen En Stock Fotografie 123RF.
Aan Lichtbak toevoegen. 10652479 zes portretten van Labrador honden in een rij geà  soleerd. Aan Lichtbak toevoegen. 13254742 Zwarte Labrador pup voor een witte achtergrond. Aan Lichtbak toevoegen. 50674789 vrouwelijke zwarte labrador retriever in de voorkant van de witte.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen.
Beschikbaar Farbourne.
op Kynologisch gebied in Nederland. Uiteraard willen deze fokkers dat hun pups heel goed. terecht komen en zullen zij de potentiële pupkopers zo goed mogelijk selecteren. Als u geïnteresseerd bent in een pup of verdere informatie wenst neem dan contact op.
handpop zwarte labrador pup 50 cm grote dierpop Folkmanis Handpoppen.nl.
Op voorraad 1 stuks. Deze 50 cm grote labrador pup handpop van Folkmanis is zo aandoenlijk dat je hem gelijk wilt knuffelen, een prima pop om contact mee te maken dus! Lees meer Lees meer. zwarte labrador pup. Adviesprijs Folkmanis: 6290.,
Jachthonden.
Aangeboden: Te Koop zwarte Engelse labrador pups. De pups zijn nu 8 weken oud. Er zijn nog meerdere reutjes beschikbaar. Beide ouders zijn bejaagd. Vader is Beautiful Hunter Finn. Moeder is een lieve gezinshond. Datum: 25-6-2017 120932.: Gevraagd: Wij zijn op zoek naar een pup kruising labrador x Engels springer spaniël.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Voor onze pups zoeken wij baasjes die genoeg tijd en aandacht kunnen besteden aan het opvoeden van een pup tot volwass. Wij hebben een prachtig nestje blonde fieldtrial labrador pups, de kleuren varieren van witblon. Wij hebben een prachtig nestje blonde fieldtrial labrador pups, de kleuren varieren van witblond tot vosrood.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV.
Foxeslake.
Verder krijgt u bij de pup natuurlijk de stamboom, een DNA-afstammings bewijs, Europees paspoort, een puppypakket en een uitgebreide puppybegeleiding. Bij het fokken van de labrador retriever staat bij ons een uitmuntende gezondheid en een vriendelijk/stabiel karakter bovenaan. Wie zijn wij.

Contacteer ons