Resultaten voor labrador pup kopen

 
labrador pup kopen
 
Labrador retriever Een vriendelijke en actieve hond.
Als je interesse hebt in een rashond, moet je deze absoluut bij een serieuze fokker kopen die alle noodzakelijke onderzoeken gedaan heeft en gezondheidsmaatregelen getroffen heeft. Je moet een aanzienlijk bedrag betalen voor een gecontroleerde en gezonde gevaccineerde pup die alle noodzakelijke papieren bezit. De prijs voor een labrador retriever is meestal ongeveer 1200 euro.
Puppytest Welke hond past bij mij?
Bekijk alle rassen. Welk puppyvoer kun je het beste aan jouw nieuwe pup geven? Het merk Royal Canin heeft een ruim assortiment dat gebaseerd is op hondenras, leeftijd, grootte en eventuele gezondheidsklachten. Ben je benieuwd welk hondenvoer geschikt is voor jouw pup?
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Ook in 85. Prachtige labrador x border collie pups mogen gelijk mee. Super mooi nestje pups, beiden ouders zijn aanwezig, en ook te bezichtigen. De pups zijn 20-04-2019 geboren en zijn oud genoeg om met hun nieuwe baasje mee te gaan, ze zijn huiselijk opgevoedze, zijn super blij, ze zijn geënt, gechipt, nagekeken door de dierenarts, volgens schema ontwormd.er zit ook een. Jonge Abby is een kruising flatcoated retriever. Oooh wat een gezellige boel! De broers en zusjes ally, abby, ace en aidan spelen en rennen en stoeien wat af samen! Ze zijn samen op straat gevonden en worden sindsdien opgevangen en verzorgd in het asiel van sos dogs in roemenië. Zij zijn pas 7 maanden oud en hele leuke speelse honden. We schatten dat ze. Labradoodle F4 x Spaanse waterhond pup.
Labrador Pups te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
Labrador puppies / Labrador pup / Labrador retriever pup. Perfect Petzzz Labrador zwart 96323. Stoere choco-labrador pups. Paraplu Teak Labrador Pups. Labrador x australian Shepherd pups. Pluche Labradoodle hond knuffel 41 cm Knuffel honden. Labrador x Rhodesian Ridgeback, laatste uit het nest!
licg.nl Labrador Retriever.
Gebruik de puppy-checklist van het LICG om u te helpen beoordelen of bij u een betrouwbaar adres koopt. Wilt u een volwassen Labrador aanschaffen dan kunt u terecht bij de rasverenigingen, zij bemiddelen bij herplaatsing. U kunt ook terecht bij een asiel en soms zijn bij geleidehondenscholen voor de opleiding afgekeurde Labradors beschikbaar. Het is verstandig om bij de aanschaf van een pup of oudere hond duidelijke afspraken te maken. Het gebruik van een goed koopcontract is bij de aanschaf van een puppy zeer aan te raden. Pups geboren na 1 april 2013 of honden afkomstig uit het buitenland moeten verplicht gechipt en geregistreerd zijn door de fokker of importeur. Krijgt u zon hond aangeboden die niet gechipt en geregistreerd is, dan houdt de verkoper zich niet aan de wet en kunt u de hond beter niet kopen.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Wij hebben al een blonde labrador zij heet Dottie en we zoeken voor Dottie een vriendje of vriendinnetje. Gezocht bruine labrador pup. geplaatst op 28 mei 2019. Ik ben op zoek naar een bruine labrador pup die per september 2019 bij ons mag komen wonen.
Jachthonden.
Gevraagd: Ik zoek om af te richten en nadien weer voor te jagen een jonge zwart/ gele labrador evt pup uit werklijn waarvan beide ouders bejaagd zijn Ik heb ruime ervaring en door pensioen voldoende tijd en gelegenheid om de hond voor te jagen Wie heeft de tip.
Labrador aanschaffen? 6 aandachtspunten om te overwegen!
Labrador en fulltime werken: Tips en adviezen als u fulltime werkt 101 weergaven. Een Labrador pup zindelijk maken: 7 tips voor een succesvolle zindelijkheidheidstraining 90 weergaven. Waar komen Labradors vandaan Geschiedenis en oorsprong van het ras 81 weergaven. Bent u klaar voor een Labrador?
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Mooie bruine labrador pups en 1 zwarte pup zijn gewend aan kinderen andere honden en ponys dus al goed gesocialiseerd. De pups zijn om de 2 weken ontwormt en zijn ingent, gechipt.verder zijn ze na gekeken door een dieren arts en voorzien van een Nederlands paspoort met gezondheids verklaring beide ouders die bij ons wonen zijn klinisch en röntgenologische getest op erfelijke afwijkingen en zijn glansrijk door de test gekomen dit mag gecontroleerd worden Bent u geïnteresseerd kunt u altijd vrijblijvend een afspraak om deze lieverds te komen bekijken.
bol.com Hondenspullen kopen? Bekijk de online dierenwinkel van bol.com.
Let bij de aanschaf van de halsband op de nekomvang van je hond. Deze meet je simpelweg met een meetlint. Heb je een puppy, controleer dan geregeld de halsband, want je pup groeit nog. Een alternatief voor de halsband is het hondentuigje.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Het kan voorkomen dat met alle preventie die er gedaan word toch teleurstellingen zijn en of voorkomen. Zoek daarom een pup bij een fokker met kennis en liefde voor de Labrador. Hij of zij heeft zijn labradors volledig laten testen volgens de actuele fok voorschriften van de rasverenigingen en daarmee sluit het al veel risicos uit.

Contacteer ons