Meer resultaten voor labrador pup kopen

 
labrador pup kopen
 
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Zeer mooie donker bruine labrador pups ouders stamb. Zeer mooie donker bruine labrador pups ze zijn 8 weken en ingeent en geschipt en geregistreerd bij dato bank de vader en moederhond hebben wij allebei zelf dat nr 6 vaderhond en nr 7 is moederhond de pups groeien in huiselijke kring op en zijn.
Binoni.
Alle pups hebben een baasje. Ik fok blonde en vanaf deze zomer 2018 ook zwarte labrador pups met stamboom. Ze worden thuis grootgebracht en gesocialiseerd. Ik ben lid van de Labrador Kring Nederland LKN en de nederlandse labrador vereniging NLV.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV.
Labrador Honden 2dehands.be.
3 maart 2019 2326: Gent. We verkopen een nestje labrador pups. De pups zijn 8 weken oud en mogen het nestje verlaten De pups werden geboren bij ons op de boerderij, zo. 20 februari 2019 0607: Bekkevoort. Overige categorie├źn in Honden. Cavalier King Charles Spaniel. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Labrador kopen met stamboom.
april 22, 2017. Labrador kopen met stamboom. Een Labrador puppy, wie zou er niet voor willen gaan? Een schattig hondje met een mooie vacht, ondernemend, slim en vooral sociaal. De Labrador is een krachtige sterke hond, die voor veel doeleinden wordt gebruikt. Van geleidehond tot gezinshond, van speurhond tot hulphond. Als u een rasechte Labrador wilt hebben, of het zelfs maar overweegt, laat u dan geen kat in de zak verkopen, integendeel. Wellicht bent u zelf fokker voor de Labrador met stamboom of heeft u geen idee waar het over gaat als het gaat om de de stamboom van de Labrador. Indien u overweegt om fokker of eigenaar te volgen, is kennis van de stamboom van groot belang. Daarom deze uitleg. De Labrador is geworteld in Newfoundland. Voor de ruige kust heeft de hond, die daar St. Johns wordt genoemd, zich kunnen ontwikkelen tot een fysiek en mentaal sterke hond. De kracht, de reukzin, de gehoorzaamheid van de hond zijn de belangrijkste kenmerken. Hierdoor hebben veel mensen belangstelling voor een pup van dit populaire ras.
Labrador Retriever Honden Page.
Wat een plaatje van een pup. Tips bij de aanschaf van een pup. Via het internet worden veel Labrador Retriever-pups te koop aangeboden op allerlei sites. En hoe professioneel en vooral aantrekkelijk sommige sites er ook uitzien, doe uw huiswerk als pupkoper goed. Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn!
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
Het is een echte lady killer! We hebben vorige week een mooie lieve labrador pup gekocht dit omdat onze andere overleden was Eenmaal thuis gekomen voelde zij zich al meteen op haar gemak Ging meteen goed met de herder en het poesje dat we hebben We willen jullie bedanken voor deze mooie nieuwe aanwinst Bedankt veel liefs manuela en theo.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Kindle Nova Labrador Retrievers. Hertogin Mechteldhof 5 5302 VN Zaltbommel. Onze kennelnaam is Kindle Nova. Dit betekent: aanstekelijke nieuwe ster. Omdat we hopen dat alle mensen die bij ons een pupje kopen aangestoken worden door het labradorvirus. En een labrador is een lichtpuntje in je leven!
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Gevraagd labrador pup. geplaatst op 16 maart 2019. We willen vanaf medio/eind juli heel graag een huis bieden aan een labrador pup, reutje blond / geel / donkergeel. Ons gezin bestaat uit mijn man, mijzelf en onze 7-jarige dochter en onze rode kater.
Mini labradoodle pups te koop Dierenpension De" Goordonken."
Wij hebben allerlei Labradoodle puppies te koop en wanneer u een afspraak maakt kunt u kom en kijken en een pup kopen. Mini Labradoodle pups te koop bij erkende fokker. Een Mini Labradoodle is een kruising tussen een Labrador Retriever en een Miniatuur Poedel.
Jachthonden advertenties Nederlandse Organisatie voor Jacht en Grondbeheer.
TE KOOP: Wegens annulering hebben wij, als Kennel Wehslehoeve, dit mooie reutje nog beschikbaar, uit de combinatie Nora onze teef en de reu labrador retriever Leannanalba Droigheann, roepnaam Moon, winnaar van de Nimrod in 2015. Beide ouders zijn goede werklijnen en zijn in bezit van meerdere diplomas. Pup heeft stamboom.

Contacteer ons