Zoeken naar labrador pup bruin

 
labrador pup bruin
 
Labrador Pups te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
Uniek Super mooie Raszuivere Labrador pupsStamboomouders. Pluche labrador knuffel hond bruin 30 cm Knuffel honden. kruising labrador pup teef. Nestje prachtige blonde labrador pups. Pluche knuffel labrador bruin 30 cm Knuffel honden. Hele mooie kruising LABRADOR pups. Prachtige labrador pups.
chocolade, bruin en zwart Labrador retriever pups Honden.
Ouders zijn aanwezig en HD-vrij.Voor meer informatie graag even Email. nestje labrador pups chocolade bruin. nestje labrador pups.chocolade bruin.ze zijn geboren 30-08-2014we hebben 5 reutjes en 2 teefjes.de vader en moeder zijn aanwezig.bij het verlaten van hun nestjezijn, ze ontwormdgevaccineerd, en gechipt. labrador puppies Ze zijn erg water liefdevolle en familie georiënteerd. De leukste, onze kinderen, omdat de honden zijn dol op kinderen. De Labrador is een uitstekende gezinshond, metgezel, maar ook bedoeld voor de jacht en waterwerk. Prachtige labrador pups met stamboom! Deze mooie bruine en zwarte labradorpups zijn op 4 december 2012 geboren. Het is het eerste nest van onze zwarte labrador Sanne. De pups hebben allemaal een stamboom en zijn na de geboorte gezien door de dierenarts. Ze worden ontwormd en ingeent. Gezocht zwarte labrador pup Wij zijn een jong stel en wonen in Schiedam, we hebben al 11 jaar ervaring met labrador honden.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
In het zonnetje. 30 sep 2017. 30 sep 2017 t/m 1 okt 2017. 4 okt 2017. 7 okt 2017. 8 okt 2017. aangeboden bruin fieldtrial geel gezocht herplaatser labrador pups reutje teefje verwacht zwart. Labrador SP Facebook. 2012-2017 Labrador Startpagina.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Uit ons nest prachtige blonde labrador puppies hebben wij nog 1 heel leuk, mooi en speels witbl. Uit ons nest prachtige blonde labrador puppies hebben wij nog 1 heel leuk, mooi en speels witblond teefje over. Ik wilde haar eerst zelf houden, maar heb t. 18 september 2017. chocobruine labrador pup, ouders zijn aanwezig.
Enter The Lab.
Een hond in huis? Een pup van ons? Wat doen wij? Kleuren en genetica. De Labrador is erkend in drie kleuren: zwart, geel ook wel blond, deze kleur kan in de praktijk variëren van crèmekleurig tot vossenrood en chocoladebruin ook wel chocolate of leverkleurig. Sommige mensen claimen dat er ook grijze of zilverkleurige Labradors bestaan, maar deze kleur is niet erkend. In dit stuk bespreek ik de vererving van de drie kleuren, die ik voor het gemak gewoon zwart, geel en bruin zal noemen.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer. Deze externe geboortes worden verwacht in oktober, november en december 2017 in de kleur blond, bruin en zwart. Inschrijven op externe nestjes is mogelijk. Schrijf u via het contactformulier in en ontvang de nadere informatie. Wilt u meer info over de nestjes of de externe nestjes, mail dan even op ons contactformulier a.u.b. Op de Reserveringslijst. Over de aanschaf van een pup is al heel veel geschreven, u kunt er veel, zo niet meer dan alles over vinden op het internet.
Labrador Honden 2dehands.be.
U kunt de pup bezoeken na telefonische afspraak op 32 478 31 21 70. Onze pups zijn gevaccineerd, gechipt, regelmatig ontwormd en enkele keren onderzocht door. 4 augustus 2017 0944: Malle Oostmalle. We verkopen een nestje Labrador pups. De pups zijn 10 weken oud en mogen het nestje verlaten De pups werden geboren bij ons op de boerderij, zowel moeder als vader zijn dan ook aanwezig. De pups zijn bruin van kleur ze zijn ingeëntgechipt, en werden meerdere malen ontwormd.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen.
Nieuws.
Nederlandse Labradorvereninging en de Labrador Kring. pups groeien op bij ons in huis waar ze kunnen wennen aan diverse. geluiden, mensen, kinderen en katten. Ze zijn gevaccineerd, ontwormd en. gechipt als ze naar de nieuwe eigenaar gaan. De pups hebben een stamboom. Heeft u interesse aarzel niet om. contact op te nemen. We willen graag nieuwe eigenaren van te voren leren. kennen en hopen op een fantastisch nieuw thuis bij mensen die veel tijd. kunnen besteden aan de pup.
Labrador-pups.
pups Labrador Bemiddeling.
Prachtig nest labrador pups. Gez: labrador pup reu geel. In het zonnetje. 21 okt 2017 t/m 22 okt 2017. 29 okt 2017. 4 nov 2017. 5 nov 2017. World Dog Show. 8 nov 2017 t/m 12 nov 2017. aangeboden bruin geel gezocht herplaatser labrador pups reutje teefje verwacht werklijn zwart.

Contacteer ons