Zoeken naar labrador pup bruin

 
labrador pup bruin
 
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
We willen vanaf medio/eind juli heel graag een huis bieden aan een labrador pup, reutje blond / geel / donkergeel. Ons gezin bestaat uit mijn man, mijzelf en onze 7-jarige dochter en onze rode kater. We wonen in Zeeland, in een ruim huis. We hebben ervaring met honden. Gele en zwarte pups geboren. Zwarte pups verwacht. Zwarte labrador en keeshondje. Zwarte pups verwacht. Mooie blonde labradors. Zwarte labrador pups. Gezocht: herplaatser labrador. Nog 1 bruin reutje beschikbaar.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Labrador pup pups Labradoor. Te koop aangeboden zwarte engelse labradorpups werklijn field trial 3 teefjes en 7 reutjes geboren 21 maart 2019 gefokt volgens nederlandse labrador vereniging met stamboom volledig dna profiel ouders zijn hd en ed vrij uiteraard worden ze gechipt, ingeënt en ontwormd pups mogen na 8 weken het nest verlaten. Mooie labrador pups. We hebben een mooi nestje van 8 labrador pups geboren op 6januari een bruin reutje 500 zwart reutje en teefje 450 ze groeien op de boederij op met kleine kinderen en andere honden mama is bij de pups aanwezig en papa is hd en ed goedgekeurd pups hebben netjes hun 1 ste en 2 de enting gekregen van.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Mooie labrador pups. We hebben een mooi nestje van 8 labrador pups geboren op 6januari een bruin reutje 500 zwart reutje en teefje 450 ze groeien op de boederij op met kleine kinderen en andere honden pups hebben netjes hun 1 ste en 2 de enting gekregen van 6 en 9 weke in bezit van een paspoort en chip en.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
Ook wordt soms beweerd dat één van onze reuen de vader zou zijn van een nest Labrador puppies terwijl dit niet het geval is. Als u een pup wordt aangeboden die van mijn kennel afkomstig zou zijn, neem dan eerst contact met mij op om één en ander te checken!
pups Labrador Bemiddeling.
De pups kunnen de volgende aandoeningen niet krijgen PRA RD/OSD EIC HNPK en SD2. Gezocht lieve labrador. Chocolade bruine Labrador pups. Mooie zwarte mensgerichte pup. Nog 1 zwarte reutje beschikbaar. Bruin reutje en zwart teefje. Aangeboden mooie zwarte pups. Donkerbruine pups geboren.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Wij ver wachten dat er dit voorjaar extern bij andere fokkers die hier hun teefje hebben laten dekken bruin, zwarte en blonde pups geboren zijn of worden: U kunt nu inschrijven, graag via contactformulier. Kijk ook bij beschikbare pups. Kijk even op, beschikbare pups., Onze reuen kunnen in de komende maanden vader gaan worden, dus ook van externe nestjes. Deze nestjes worden geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer. Schrijf u via het contactformulier in en ontvang de nadere informatie. Wilt u meer info over de nestjes of de externe nestjes, mail dan even op ons contactformulier a.u.b. Op de Reserveringslijst. Over de aanschaf van een pup is al heel veel geschreven, u kunt er veel, zo niet meer dan alles over vinden op het internet.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen.

Contacteer ons