Zoeken naar labrador doodle

 
labrador doodle
 
Kings Goldendoodles Europe heeft regelmatig pups.
Beste Doodle eigenaren/kopers. Als uw e-mail adres is veranderd graag een mailtje naar info. zodat het contact niet verloren gaat. 17 Maart 2019. Goldendoodle Saar is met de baasjes op vakantie geweest. De dwergpoedel Bo-Yi is ook op vakantie geweest.
Labradoodles en Goldendoodles.
De Labradoodle labrador x poedelen Goldendoodle golden retriever x poedel zijn zeer sociale en intelligente honden die weinig of niet verharen. Vooral de Labradoodle wordt aangeschaft door hondenliefhebbers die allergisch zijn voor de huidschilfers van honden. Het feit dat ze steeds vaker voorkomen en een onderhoudintensieve vacht hebben, zorgt er voor dat er bij de eigenaren van deze honden steeds meer vragen komen en problemen rijzen doordat de vacht snel klit. Een doodle die te erg geklit is zal altijd kort geschoren worden.
Gooische Doodles, fokker van Australian Labradoodles.
Mijn liefde voor honden heb ik al van jongs af aan gehad. Het was daarom een grote teleurstelling toen ik, vanwege de allergie van onze zoon Marnix, mijn labrador weg moest doen. Jaren later leerde ik de Australian Labradoodle kennen en was meteen verkocht.
Home.
Voor informatie kun je mailen naar i nfo@zaansedoodles.nl. Hebben jullie ons tv debuut gemist het is ook terug te zien op Youtube ZaanseDoodles kanaal. Zaansedoodles staat nu ook bij de Wala ingeschreven en zal handelen naar zowel de regels van de rasverenigingen.
Welkom.
Een leven zonder honden is voor ons ondenkbaar. Vooral de Labrador Retriever is altijd onze grote favoriet geweest! Met de Labrador hebben we in het verleden een aantal nestjes gefokt. Dit altijd volgens de strenge regels en eisen van de N.L.V.
De Labradoodle.
Het ras begon oorspronkelijk als een Poedel Labrador kruising, maar door inmenging met tenminste 6 andere rassen door Tegan Park, is de Australische multigen Labradoodle veel meer dan alleen maar een Poedel Labrador kruising. Hier volgt een uitleg van de genen-samenstelling van de verschillende generaties Labradooddles Zoals de F1, F1B en F2 en de Australische multigeneratie Labradoodle, om u het verschil duidelijk te maken.;
Larense Labradoodles.
Na mijn eerste kennismaking met de Australische Labradoodle was ik heel enthousiast over deze prachtige honden en dus hebben we in november 2009 onze eerste Doodle opgehaald bij Starline Labradoodles in Belgie. Een chocolat teefje genaamd Abby, waar we allemaal dol op zijn!
Vachtverzorging bij Labradoodles en Waterhonden Doggo.nl.
Omdat het nog al wat van een versbakken baasje vraagt om een knipvacht, zoals die van een Doodle of Waterhond klitvrij en in het gewenste aaibare model te houden, heeft een professionele hondentrimster gespecialiseerd in onderhoudgevoelige vachten tien vachtverzorgingstips op een rij gezet, die je helpen door de bomen het bos te blijven zien.
De Labradoodle.
DOODLESPECIALIST IS POWERED BY HONDENVACHTSPECIALIST MAC. Doodle puppie nieuws. Volg de groei! Historie en analyse van de situatie in Labradoodleland." De labradoodle is het resultaat van een kruising tussen twee rassen in een poging om een allergievriendelijke hond te fokken die ook geschikt moest zijn om als blindengeleide hond te worden ingezet. De eerste labradoodles werden in 1989 gefokt door Wally Conron, een fokker van de Royal Victorian Guide Dogs Association, de toenmalige Australische Hulphonden organisatie die ook blindengeleidehonden fokten en opleidden. Hij wilde de niet verharende eigenschap van de poedel combineren met het graag" voor je willen werken" will to please van de labrador Retriever.
Labradoodle Wikipedia.
Conron, een fokker van de Royal Victorian Guide Dogs Association, kruiste voor het eerst een poedel met een labrador in 1989. Zijn doel was om de een hond te creƫren die de vachtstructuur heeft van een poedel en de will" to please" van de labrador retriever.
Labradoodle of Australian Labradoodle?
Puppy op contract. Van pup tot grote doodle. Een pup in huis. Socialisatie bij de fokker. Verantwoord verder met socialiseren en opvoeden. Trainen en opvoeden. Labradoodle of Australian Labradoodle? In de afgelopen jaren is de populariteit van de Australian Labradoodle ontzettend groot geworden. Als groot fan van het ras vinden wij dit heel logisch! De honden zijn immers heel lief en empathisch, zeer intelligent en goed te trainen en hun vacht ruikt niet en verliest geen haren! Dit alles maakt de Australian Labradoodle tot een unieke en ideale gezinshond. Het ras is echter nog niet officieel erkent en dit maakt dat iedereen de naam mag gebruiken. Je kunt dus fokkers tegenkomen die Labradoodles fokken, maar dit zijn dan niet de Australian Labradoodles! Er bestaat veel verwarring over het verschil tussen een Labradoodle en een Australian Labradoodle. Dit verschil laat zich het best uitleggen aan de hand van fokschemas. ALF Australian Labradoodle Foundation Dog. AL Australian Labradoodle. LO Labradoodle Origin, wordt ook wel aangeduid als F1, F1b, F2. Voor een gewone Labradoodle ziet het fokschema er als volgt uit.: Fokschema Labradoodle Origin. Labrador x Poedel.

Contacteer ons