Meer resultaten voor kruising labrador

 
kruising labrador
 
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Op zoek naar een pup kruising labrador/Border Collie Puppy's' Hondenforum.
3 hahahaha dat is nog eens een oplossing Beeld niet gevonden. Ik kan je ook niet helpen. Succes met je zoektocht. 23 maart 2009. 19 juli 2007. 4 Waarom een kruising als ik vragen mag? En niet of een border of een labrador?
kruising labrador vaste zoeken Speurders.nl.
Woningen te koop. Zaken en Transacties. Kruising labrador vaste. Woningen te koop 69. Woningen te huur 9. Dieren en toebehoren 5. Honden 3 Overige dieren 2. Watersport en Boten 3. Motorboten, motorjachten, kruisers en toerboten 3. Zaken en Transacties 1.
Vind labrador kruising in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Labrador kruising x Drentse Patrijs. Drentse partijs x labrador wij hebben prachtige kruising pups teefjes geboren 12-02-2019 moeder is natuurlijk aanwezig voordat de pups het nest verlaten zijn ze, geent ontwormd en gezond verklaard door een erkend dierenarts heeft u interesse kom gerust eens een kijkje nemen op telefonische afspraak graag.
Max, kruising Duitse Staande en Labrador Mogi Hondenfotografie.
De hele hond op de foto. Hondenfotos maar dan net even anders. Max, kruising Duitse Staande en Labrador. You are here: Home / kerst cadeaubon / Max, kruising Duitse Staande en Labrador. Max, de kruising Duitse Staande Korthaar en Labrador.
Rhodesian ridgeback x labrador Pagina 2 Radar.
Ik ken al een paar mensen die bij hem een kruising labrador X ridgeback hebben gekocht en sommige werden niet ouder dan een paar maanden. Deze man is een broodfokker en een oplichter en zeker geen dierenliefhebber, hij fokt soms ook honden met stamboom maar meestal zonder of kruisingen.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Info over kruising Duitse herder x labrador.
Geregistreerd: 31 Aug 2006 1353: Berichten: 208 Woonplaats: weelde. wij hebben hier thuis ook een kruising tussen een labrador en een duitse herder teefje en al best oud die van ons is zwart ondertussen grijs met op de billen een beetje bruin erdoor.
Vind labrador kruising in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl.
Maro is een echte lieverd en verblijft nu in een gastgezin waar hij het heel goed doet. Te koop kruising Canadese herder x labrador puppies. Te koop prachtige pups van onze moeder canadese herder x labrador en onze vader chocoladebruine labrador.
Dominante Mechelseherder kruising Labrador.
Gedrag/Opvoeding Moderators: Castor, weerwolf, Kali. Dominante Mechelseherder kruising Labrador. Pagina's: 1 Omlaag. Auteur Topic: Dominante Mechelseherder kruising Labrador gelezen 2372 keer. 0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Dominante Mechelseherder kruising Labrador. Gepost op: februari 23, 2014, 080205: pm.
Kruisingen.
Het is een kruising van 2 honden met verschillende maar wel fijne karakters. Lekkere sportieve honden zullen het worden. Van de labrador is bekend dat het een sociale, sportieve gezelschapshond is, van de chow chow weten we dat het een waakse eigenzinnige hond is met een beschermend karakter ten opzichte van zijn eigen baas en gezin.
bewust fokken van kruizingen Pagina 2 Labradorforum.
Ik weet niet waar je dit op baseert? De labrador x golden kruising functioneert bij KNGF Geleidehonden prima, evenals de labrador x herder en golden x herder. Er vallen niet meer pups van kruisingen af. Berichten: 428 Lid geworden op: 25/07/10 2142: Locatie: Eygelshoven Kerkrade, limburg Contacteer.:

Contacteer ons