Resultaten voor herplaatsing labrador retriever

 
herplaatsing labrador retriever
 
Nederlandse Labrador Vereniging.
Vanaf 28 februari 2016 is uw Contactpersoon Herplaatsing: Ingrid Muller. De herplaatsing krijgt regelmatig Labradors aangeboden die een nieuwe baas zoeken. Zo komt het voor dat de eigenaar ten gevolge van ziekte of echt-scheiding niet meer voor de hond kan zorgen en zich genoodzaakt ziet om een nieuwe baas te zoeken. Soms blijken huisgenoten allergisch te zijn geworden of zijn de werkomstandigheden dusdanig veranderd, dat de hond te lang alleen thuis is. Ook in die gevallen zoeken eigenaren liever een andere eigenaar die wel tijd heeft voor deze kameraad. Service voor NLV-leden maar ook voor niet-leden. Leden maar ook niet-leden van de NLV kunnen contact opnemen met de ABC als zij om welke reden dan ook niet meer voor hun Labrador Retriever mits in het bezit van een officiële stamboom kunnen zorgen.
Stichting Landelijke Herplaatsing Huisdieren SLHH, herplaatsing huisdieren.
Openbare groep Labradors en Golden Retrievers in Belgische en Nederlandse asielen Facebook.
labrador reu n id: 119000401. meer info bij SRPA Charleroi. Jai été: Recueilli. Je viens de: Philippeville. indien baasje niet komt opdagen is de wettelijke termijn voor het vrijkomen voor adoptie.: 15 dagen indien geïdentificeerd. 8 dagen indien geen chip. Rappel réservation possible délai légal adoption; 15 Jours si identifié 8 Jours non identifié. hondjes worden enkel in België herplaatst! indien interesse, vergeet zeker het n id niet te vermelden. Tél: 071-60 93 11. Fax: 071-43 38 50. Maandag tot en met vrijdag: 0830: tot 17.15. Marina Fierens heeft het bericht van Belgische asielhonden ter adoptie gedeeld. 1 februari om 1152.: Belgische asielhonden ter adoptie heeft een nieuwe foto toegevoegd aan het album Dierenasiel Veeweyde-Turnhout. 1 februari om 1152.: DUSTY golden retriever Teef/steriel 13/8/2015.
herplaatser Labrador Bemiddeling.
Herplaatsing 2 bruine reutjes. geplaatst op 13 maart 2019. Wij zijn op zoek naar een warme nieuwe thuis voor onze twee labradors. Hoewel ze niet uit hetzelfde nest komen, zijn het onafscheidelijke vrienden. Ze worden allebei 5 jaar in juli. Het zijn schatten van honden, maar wegens omstandigheden kunnen wij ze niet meer de tijd en aandacht geven die ze verdienen. Lieve labrador gezocht.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
ACEBANGELS-15546-JONGENTHOUSIAST, EN SPEELS KERELTJE X LABRADOR RETRIEVER hond-54cm-18kg. Ras: X labrador retriever. Leeftijd: 1 jr 5 mnd. Komt het dier uit een asiel? Toestemming voor herplaatsing? Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd? Kan het dier bij kinderen? Kan bij al iets oudere kinderen.

Contacteer ons