Zoeken naar grijze labrador

 
grijze labrador
 
Onze pups www.silver-charcoal-labrador.be.
Welpen vom Elzenhof. adres en contact. American White Labs. Silver Flakes Labradors. hier zijn pups uit vorige nestjes bij ons te zien leeftijd 6 à 7 weken. In overeenkomst met de Rashondenvereniging/stamboek verkopen wij onze pups zonder foktoelating. en enkel als gezinshonden.
@ Els, speciaal voor jou, Silverlab Barfplaats.nl.
Bij de teefjes heb ik tot nu toe vrij onverwante reuen gebruikt en tot nu toe gezonde puppen. Voor mij geen enkele reden om een grijze labrador te gebruiken, waar Weimaraner inzit. Persoonlijk vind ik de kleur ook niet mooi maar waarom zou je de gezondheidsproblemen van de Weimaraner binnen het ras van de labrador inbrengen?
Nee Tegen Zilvers" Actiecentrum Nederlandstalige site van het No To Silvers Action Centre.
Dank u wel voor uw informatie. De NLV heeft over het onderwerp Grijze Labradors weer contact gezocht met de Raad van Beheer. De resultaten van dit overleg zullen wij te zijner tijd publiceren in de Labrador Post. Met vriendelijke groet.,
25 best ideas about Grijze Labrador op Pinterest Zilveren labs, Zilveren lab puppies en Zilveren labrador. Facebook.
Siebonze, grijze labrador. Sieb is zijn naam. Labrador Retriever Intelligent and Fun Loving. Silver Labrador retriever puppy. Labrador Retriever Intelligent and Fun Loving. Formerly known as the catahoula cur, the Louisiana catahoula leopard dog gained his more distinguished name when he became state dog in 1979.
Zilveren Labradors www.silver-charcoal-labrador.be.
Wij fokken zilveren en charcoal labrador pups. en dit enkel met onze eigen honden. Onze silver teef Felicia von Gold-Silber-Pfötchen. Onze silver teef. Mingan's' Labrador Champagne eyes Ivy. Onze charcoal teef Destiny vom Elzenhof. Onze champagne teef Mingan's' Labrador Alessia.
Labrador-pups.
In de dierenspeciaalzaak kwam ik best veel klanten tegen die een labrador of kruising labrador pup hadden gekocht met diverse gezondheidsproblemen. Als je op zoek bent naar een labrador en er een wilt kopen, dan is het wel zo prettig als het een raszuivere labrador is.
Het HondenForum Bekijk onderwerp De grijs/blauwe Labrador.
Weim is veel mooier en leukerp.; Labradors zijn juist vrolijk, dus dan moet dat chagrijnige gedrag toch echt ergens anders vandaan komen. Dat link ik ook niet direct aan de labrador nee. Titel: Re: De grijs/blauwe Labrador. Geplaatst: 14 Dec 2015 1349.:
Grijze labrador HondenForum.
29 juni 2016 om 0752: wijzigen" quote" 0. Ik kwam zojuist een grijze labrador tegen. Nu vind ik grijze honden helemaal geweldig, en vind ik het karakter van een labrador wel leuk. Maar ik ben echt nog nooit die combinatie tegen gekomen.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Deze kleuren worden veroorzaakt door de dubbele aanwezigheid van het recessieve d-allel, dat van zwart blue en van bruin silver maakt. Normaal gesproken is er bij de Labrador sprake van het genotyoe DD, dat zorgt voor normale verdeling van de pigmentkorrels in de haren. Het recessieve d-allel concentreert de pigmentkorrels rond de kern van de haar. Dit zorgt ervoor dat de kleur een verdunde indruk maakt. Honden met het genotype bbE_dd vertonen een zilvergrijze kleur zoals bij de Weimaraners, terwijl honden met het genotype B_E_dd een blauwgrijze vachtkleur hebben. Met andere woorden: bruin wordt zilver, zwart wordt blauw. Deze honden vertonen tevens een lichte oogkleur. Omdat dit d-allel in feite Labrador-vreemd is, is het aannemelijk dat het door inkruising met naar alle waarschijnlijkheid Weimaraners binnen de Labradorpopulatie in de VS terecht is gekomen. De AKC de Amerikaanse kennelclub heeft de kleur in zoverre erkend, dat er voor grijze Labradors een stamboom wordt afgegeven, waarop de kleur chocoladebruin wordt vermeld.
Labrador Retriever Eikehof Eikehof.
De vacht van de labrador is kort en stug met een ondervacht en hoeft alleen in de ruiperiode gekamd te worden. De labrador is steeds eenkleurig, zwart, chocolade of leverkleurig en geel, van zeer licht geel/beige tot bijna voskleurig, sinds kort kennen we ook de grijze of blauwe variant, en een heel enkele keer komen er tweekleurige labradors voor, meestal Browntan.
Over ons.
In de dierenspeciaalzaak kwam ik best veel klanten tegen die een labrador of kruising labrador pup hadden gekocht met diverse gezondheidsproblemen. Als je op zoek bent naar een labrador en er een wilt kopen, dan is het wel zo prettig als het een raszuivere labrador is.

Contacteer ons