Op zoek naar grijze labrador?

 
grijze labrador
 
Zilveren Labradors www.silver-charcoal-labrador.be.
Leopard Labrador Dog. Silver Flakes Labradors. Welkom bij de Silver Flakes Labradors. Onze reuen: Elvis vom Silver Stern, Eike von Gold-Silber-Pfötchen, Silver Dream Kennel's' Herby, Silver Dream Kennel's' Sparrow, Silver Flakes X-Chunky Boy of Herby en Silver Flakes Touch of Frost Toy Boy.
Labrador-pups.
In de dierenspeciaalzaak kwam ik best veel klanten tegen die een labrador of kruising labrador pup hadden gekocht met diverse gezondheidsproblemen. Als je op zoek bent naar een labrador en er een wilt kopen, dan is het wel zo prettig als het een raszuivere labrador is.
Zoektocht naar een puppy, silver lab? Pagina 2 Labradorforum.
Terwijl de rasstandaard slechtsde" drie kleuren zwart geel en chocolate beschrijft zijn er in de VS enkele fokkers die pure" bred labradors" voortbrengen die een onmiskenbare grijze vachtkleur hebben. De zivergrijze of blauwgrijze kleur van deze Silver" end Blue labradors" is waarschijnlijk te danken aan de dubbele aanwezigheid van het recessieve d-allel. Normaal gesproken is er bij de Labrador sprake van het genotype DD dat zorgt voor een normale verdeling van de pigmentkorrels in de haren.
Onze pups www.silver-charcoal-labrador.be.
Welpen vom Elzenhof. adres en contact. American White Labs. Leopard Labrador Dog. Silver Flakes Labradors. hier zijn pups uit vorige nestjes bij ons te zien leeftijd 6 à 7 weken. In overeenkomst met de Rashondenvereniging/stamboek verkopen wij onze pups zonder foktoelating.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Deze kleuren worden veroorzaakt door de dubbele aanwezigheid van het recessieve d-allel, dat van zwart blue en van bruin silver maakt. Normaal gesproken is er bij de Labrador sprake van het genotyoe DD, dat zorgt voor normale verdeling van de pigmentkorrels in de haren. Het recessieve d-allel concentreert de pigmentkorrels rond de kern van de haar. Dit zorgt ervoor dat de kleur een verdunde indruk maakt. Honden met het genotype bbE_dd vertonen een zilvergrijze kleur zoals bij de Weimaraners, terwijl honden met het genotype B_E_dd een blauwgrijze vachtkleur hebben. Met andere woorden: bruin wordt zilver, zwart wordt blauw. Deze honden vertonen tevens een lichte oogkleur. Omdat dit d-allel in feite Labrador-vreemd is, is het aannemelijk dat het door inkruising met naar alle waarschijnlijkheid Weimaraners binnen de Labradorpopulatie in de VS terecht is gekomen. De AKC de Amerikaanse kennelclub heeft de kleur in zoverre erkend, dat er voor grijze Labradors een stamboom wordt afgegeven, waarop de kleur chocoladebruin wordt vermeld.
Zilveren Labrador Startpagina Facebook.
Binnenkort hopen wij weer terug te zijn. Zilveren Labrador Alles over de mooiste Labradorkleur. De enige nederlandstalige website met alle informatie over de zilveren Labrador. Lees alles over het ras Labrador en over de prachtige zilvergrijze kleur. Zilveren Labrador heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Zilveren labrador pups An Wesenbeek hondentraining.
De zilveren labrador algemene info. Toen ik een jaar of 20 was vertelde een vriend van mij dat hij een grijze labrador had gezien. Zelf was ik helemaal weg van de prachtige blauwe kleur en het verhaal over de zonderling is mij altijd bijgebleven.
@ Els, speciaal voor jou, Silverlab Barfplaats.nl.
Bij de teefjes heb ik tot nu toe vrij onverwante reuen gebruikt en tot nu toe gezonde puppen. Voor mij geen enkele reden om een grijze labrador te gebruiken, waar Weimaraner inzit. Persoonlijk vind ik de kleur ook niet mooi maar waarom zou je de gezondheidsproblemen van de Weimaraner binnen het ras van de labrador inbrengen?
Retrievers en Labradors Labrador retriever Marktplaats.nl.
labrador pups te koop. Bruine en zwarte labrador pups geboren op 5-1-2019 reuen en teven geént gechipt en ontwormd met paspoort vader en moeder aanwezig, zie laatste fotos mogen het nest verlaten voor meer info even bellen 0611366214. Blonde labrador pups met stamboom verwacht.

Contacteer ons