Resultaten voor bruine labrador pup

 
bruine labrador pup
 
Labrador Kennel van de Labbrinks Hof Otterlo.
Inmiddels uitgegroeid tot een mooie bruine labrador. In augustus 2017 heeft ze haar tweede nest bruine labjes gekregen. Toen Desi begin 2015 haar 3de nestje kreeg, konden we de veleiding niet weerstaan en hebben dus een mooie zwarte pup erbij gekrgen.
Labrador pup Schilderij REINDERS!
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen. Auto's' en motoren. Eten en Drinken. Film en TV. Steden en Landen. Home Labrador pup Schilderij 60 x 90 cm. Labrador pup Schilderij 60 x 90 cm. Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review.
De Peppelenbosch Labrador Retrievers.
De pups worden gevaccineerd, getest op hun gezondheid, ontwormd en gemanicuurd. Uiteraard vertrekt iedere pup vergezeld van een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en een Europees hondenpaspoort. Ik ben lid van de Nederlandse Labrador Vereniging, de Fokkerskring en de Labrador Retriever Club Nederland.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen.
Mars More Paraplu Bruine Labrador 105 cm.
paraplu labrador choco. Mars More Paraplu Bruine Labrador. Voor meer informatie klik op het logo. Anderen bekeken ook.: kussen canvas hond labrador bruin. paraplu labrador blond. ovenwant labrador blond. paraplu labrador choco. Plaats op mijn verlanglijst. Beschikbaarheid: Levertijd: direct beschikbaar.
Levensecht huisdier bruine Labrador pup.
U bevindt zich hier.: Levensecht huisdier bruine Labrador pup. Levensecht huisdier bruine Labrador pup. Indien echte dieren niet toegestaan of wenselijk zijn, kunnen deze dieren ingezet worden ter verlichting van onrust, verdriet of gevoel van eenzaamheid. Bruine Labrador pup. Ook verkrijgbaar in.:
Een pup aanschaffen Labrador Kring Nederland.
U bent als volwassene verantwoordelijk voor de aanschaf en het verzorgen van de hond, kinderen kunnen en mogen hierbij graag helpen, maar schaf nooit een pup aan alleen omdat uw kinderen het zo graag willen! De pup wordt groot en uiteindelijk bent u degene die zorg draagt voor de hond. Als u dit allemaal op een rij heeft, er goed over na hebt gedacht en u bent nog steeds van mening dat een labrador echt iets voor u is, dan is het tijd voor de volgende stappen.:
bol.com Plush labrador Brown 35 cm, Keel Toys Toys.
Plush Toy Labrador 18 cm. Labrador puppy plush 35 cm. Plush Stuffed puppy Labrador 35 cm. Happy Horse Dog Sam No. Plush Brown labrador dogs soft toy 20 cm stuffed animal. Anna Club Plush. Anna Club Plush Labrador Brown Hug 26 cm.
Oldambster Labrador Heem.
Dankzij zijn/haar werklust en intelligentie is de labrador niet moeilijk op te voeden, mits deze opvoeding duidelijk en tegelijkertijd zachtaardig wordt uitgevoerd. Wij fokken ter verbetering van dit mooie ras, niet ter vermeerdering. Wij hebben momenteel negen labradors, drie reuen en zes teven. De honden wonen bij ons in huis en worden dagelijks meegenomen voor lange wandelingen door bossen en velden. Iedere hond die bij ons woont, heeft meerdere cursussen doorlopen en afgerond pup, jonge hond, volwassen hond en ervaren hond.
Labrador Kennel van de Likimaro.
Dus met deze uitslag is zij klaar voor haar eerste nestje, aangezien zij nog erg jong is in haar gedrag zal dat pas eind 2013 begin 2014 zijn. Heeft u interesse in een pup van ons, neem dan contact op. Onze Labradors Labrador Kennel v/d Likimaro.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Het kan voorkomen dat met alle preventie die er gedaan word toch teleurstellingen zijn en of voorkomen. Zoek daarom een pup bij een fokker met kennis en liefde voor de Labrador. Hij of zij heeft zijn labradors volledig laten testen volgens de actuele fok voorschriften van de rasverenigingen en daarmee sluit het al veel risicos uit.

Contacteer ons