Op zoek naar silver labrador?

 
silver labrador
 
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Zilveren labradors Labradorforum.
Bericht door kim wo jan 15, 2014 1251.: De zilver labrador kan niet 100procent labrador zijn, de kleur onstaat zoals ik heb gelezen heb door een dubbel gen, wat niet oorspronkelijk in de labrador voorkomt. Ook blijkt dat de zilveren labrador oorsprong is terug te voeren naar twee kennels in Amerika De bruine labrador is wel ontstaan uit twee zuivere labradors evenals de gele labrador.
Zilveren Labradors www.silver-charcoal-labrador.be.
Onze reuen: Elvis vom Silver Stern, Eike von Gold-Silber-Pfötchen, Silver Dream Kennel's' Herby, Silver Dream Kennel's' Sparrow, Silver Flakes X-Chunky Boy of Herby en Silver Flakes Touch of Frost Toy Boy. Officiëel erkende fokster met erkenningscertificaat. Wij fokken zilveren en charcoal labrador pups.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Deze kleuren worden veroorzaakt door de dubbele aanwezigheid van het recessieve d-allel, dat van zwart blue en van bruin silver maakt. Normaal gesproken is er bij de Labrador sprake van het genotyoe DD, dat zorgt voor normale verdeling van de pigmentkorrels in de haren.
labrador zilver pups te koop.
elevage Bichon Maltais. elevage Bichon Havanais. elevage Labrador Silver. elevage Golden Retriever. elevage Berger du Caucase. elevage Petit Spitz. elevage Cocker Anglais. elevage Jack Russell. elevage Jack Russell. elevage Spitz Nain. elevage Husky Sibrien. elevage Berger Hollandais. elevage Dogue Allemand.
Zilveren labrador Gedragsbegeleiding voor honden.
Bijvoorbeeld wanneer je een zwarte labrador die geen zilverdrager is kruist met een zilveren labrador zal je geen zilveren pups krijgen. Je krijgt dan wel dragers die, mits gekruist met een andere zilverdrager of een volledig zilveren labrador, weer wel zilveren pups kunnen voortbrengen.
Over ons.
In de dierenspeciaalzaak kwam ik best veel klanten tegen die een labrador of kruising labrador pup hadden gekocht met diverse gezondheidsproblemen. Als je op zoek bent naar een labrador en er een wilt kopen, dan is het wel zo prettig als het een raszuivere labrador is.
Onze pups www.silver-charcoal-labrador.be.
Welpen vom Elzenhof. adres en contact. American White Labs. Silver Flakes Labradors. hier zijn pups uit vorige nestjes bij ons te zien leeftijd 6 à 7 weken. In overeenkomst met de Rashondenvereniging/stamboek verkopen wij onze pups zonder foktoelating. en enkel als gezinshonden.

Contacteer ons