Zoeken naar silver labrador

 
silver labrador
 
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Zilveren labradors Labradorforum.
De zilver labrador kan niet 100procent labrador zijn, de kleur onstaat zoals ik heb gelezen heb door een dubbel gen, wat niet oorspronkelijk in de labrador voorkomt. Ook blijkt dat de zilveren labrador oorsprong is terug te voeren naar twee kennels in Amerika De bruine labrador is wel ontstaan uit twee zuivere labradors evenals de gele labrador.
Zilveren Labradors www.silver-charcoal-labrador.be.
Onze reuen: Elvis vom Silver Stern, Eike von Gold-Silber-Pfötchen, Silver Dream Kennel's' Herby, Silver Dream Kennel's' Sparrow, Silver Flakes X-Chunky Boy of Herby en Silver Flakes Touch of Frost Toy Boy. Officiëel erkende fokster met erkenningscertificaat. Wij fokken zilveren en charcoal labrador pups.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Deze kleuren worden veroorzaakt door de dubbele aanwezigheid van het recessieve d-allel, dat van zwart blue en van bruin silver maakt. Normaal gesproken is er bij de Labrador sprake van het genotyoe DD, dat zorgt voor normale verdeling van de pigmentkorrels in de haren.
Waar kan ik een Labrador Zilver pup kopen? DogCatandCo.
Is de Silver Labrador Retriever erkend als een puur ras? Hoewel velen geloven dat de Silver Labrador Retriever geen puur ras is en minachting schenkt aan de fokkers die ze produceren, kun je ze eigenlijk registreren als stamboom in sommige landen.
Retrievers en Labradors Labrador retriever Marktplaats.nl.
labrador pups te koop. Bruine en zwarte labrador pups geboren op 5-1-2019 reuen en teven geént gechipt en ontwormd met paspoort vader en moeder aanwezig, zie laatste fotos mogen het nest verlaten voor meer info even bellen 0611366214. Blonde labrador pups met stamboom verwacht.
Zilveren labrador pups An Wesenbeek hondentraining.
Wanneer je een hond met een verdunde kleur kruist met een hond die geen zilverdrager is, krijg je geen verdunde kleur. Bijvoorbeeld wanneer je een zwarte labrador die geen zilverdrager is kruist met een zilveren labrador zal je geen zilveren pups krijgen.
Onze pups www.silver-charcoal-labrador.be.
Welpen vom Elzenhof. adres en contact. American White Labs. Leopard Labrador Dog. Silver Flakes Labradors. hier zijn pups uit vorige nestjes bij ons te zien leeftijd 6 à 7 weken. In overeenkomst met de Rashondenvereniging/stamboek verkopen wij onze pups zonder foktoelating.

Contacteer ons