Op zoek naar labrador kennel?

 
labrador kennel
 
Stars and Tails Home.
Onze pups groeien bij ons op in huis zodat ze goed gesocialiseerd worden en kunnen wennen aan voor hen nog vreemde geluiden zoals de stofzuiger, radio en TV, kinderen, andere honden en de kat. Labrador Kennel Stars and Tails is een erkend Lid van de Nederlandse Labrador Vereniging NLV en de Fokkerskring.
Labrador Retriever Wikipedia.
The tail and coat are designated distinctive" or distinguishing features" of the Labrador by both the Kennel Club and AKC. 28 30 The AKC adds that true" Labrador Retriever temperament is as much a hallmark of the breed as the otter tail" 28.
Labradorkennel Captains Second Division.
Pupkopers en belangstellenden zijn welkom om met de pups te knuffelen onder het genot van een kopje koffie. Hierdoor worden de pups van kleins af aan gesocialiseerd en zijn erg op mensen gericht. Indien men op een ander moment wil komen puppy knuffelen kan dat na telefonische afspraak. Copyright 2019 Labrador Kennel CapSecDiv.
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
Dit ras is zeker geschikt om in huis te houden. Labradors kunnen ook in een tocht en vochtvrije kennel buitenshuis gehouden worden, mits u de hond daaraan heeft laten wennen. Sociale omgang andere huisdieren/ kinderen. Die is uitstekend. Labrador Retrievers zijn verdraagzaam naar soortgenoten en andere huisdieren.
Labrador retriever Een vriendelijke en actieve hond.
De Engelse rasbeschrijving labrador retriever verwijst hier enerzijds naar het Canadese schiereiland Labrador met dezelfde naam en de uitgesproken apporteeractiviteiten van de honden to retrieve apporteren, halen, redden. We hebben het aan de Engelse fokkerij te danken onder andere door de tweede graaf Malmesbury 1778-1841, die zich consequent richtte op de jachtprestaties van fokdieren dat de labrador onder de adel bekend werd. Op 7 juli 1903 werd de labrador uiteindelijk als zelfstandig hondenras erkend door de Engelse Kennel Club.
fan't' detica.
Labrador Kennel Roundwood's' Home.
Welkom op de website van Labrador Retrieverkennel Roundwood's. Wij zijn Linda en Jan Bijhold en en hebben een kleine kennel aan de rand van de polder in het mooie dorp Strijen in de Hoeksche Waard. Onze Labradorgekte begon toen wij 1982 onze eerste Labradorreu Fedor kochten.
Labrador en Grote Grijze Keeshonden kennel Greyhill's' Home.
Labrador en Grote Grijze Keeshonden kennel. Het Greyhill's' Trouble in Amerika nest is geboren. Geboren op 22-01-2017. Het zijn 2 zwarte Teven en 6 gele reuen. Alle pups zijn reeds voorzien van een nieuwe eigenaar. Meer foto's' nieuwe foto's' 31-01-2017.
Labrador Kennel van de Likimaro.
Welkom Labrador Kennel v/d Likimaro. Wie zijn wij? Labrador Kennel v/d Likimaro. Wij zijn de familie van Bragt: Rob, Marlies, en onze twee dochters: Kim en Lisanne. De kennel naam komt van onze voornamen Lisanne, Kim, Marlies en Rob. Wij wonen in een eengezinswoning in Haarlem.
v. t Meijelicht.
Upperclaws.
De ouderdieren zijn labradors die gebruikt worden in de praktijkjacht en veelal met succes deelnemen aan veldwedstrijden. Ton was in ons land een van de eerste met een labrador uit deze FT-lijnen. Hij kent deze lijnen dan ook als geen ander.

Contacteer ons