Meer resultaten voor labrador kennel

 
labrador kennel
 
v. t Meijelicht.
Kennel roozerakkers uit biest houtakker Labradorforum.
Forumoverzicht Labrador Talk Aanschaf van een Labrador. Kennel roozerakkers uit biest houtakker. Plaats hier alle vragen over de aanschaf van een Labrador. Eerst ongelezen bericht 9 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 2 Lid geworden op: 05/02/17 2050.: Kennel roozerakkers uit biest houtakker.
JoJaMaCo's' Hof Labrador kennel.
1987 JoJaMaCos Hof 30 jaar Labrador kennel 2018. Wij heten u van harte welkom op onze site. De binding met onze labradors is enorm groot, daarom is ons streven, u met deze site wat dichter bij onze liefde, Labrador Retrievers, te brengen.
Darbytrails Labrador Retriever Landgraaf.
Momenteel heb ik 3 labradors, de bruine Jools en Dashing Diva en haar dochter Mace. Het doel van mijn kennel is om af en toe een nestje te fokken waarbij raskwaliteit en een goed karakter samen met liefde voor de Labrador voorop staat.
Hondenland Twente Van Het Huyerensche Veld Pension, Trimsalon Labrador Kennel.
Pension, Trimsalon Labrador Kennel. Ons pension biedt opvang voor vakantieverblijf, weekendverblijf, maar zeker ook voor dagopvang. Van dagopvang kunt u gebruik maken bij ziekte, werk, maar ook als u een uitje heeft. Dit bedraagt 1000, per hond per dag, ongeacht het ras.
Mountainoaks Labrador kennel en fokker.
Mountain Oaks labradors is een jonge kennel met ruim 25 jaar ervaring in het verantwoord fokken van labradors. Mijn naam is Jan-Willem van het Hof en sinds ik op vijftien jarige leeftijd mijn eerste labrador heb gekregen, heb ik nooit geen afscheid meer genomen van dit ras.
Dutchlabs Labradors.
Welkom Holterhook Labradors Retriever en Jachthondenhotel.
Alles wat je wilt weten over onze Labradors., of over onze Retriever en Jachthondenopvang en de training. Graag tot ziens! Voor je een pup koopt. Foto's' Stranddag 2016. Ria Nijhof Slemphutterweg 18 7152CR Eibergen tel 0622653533 email: info@holterhook.nl. Impressum Privacyverklaring Sitemap.
Creekwater.
Onze kennel is opgebouwd met de nazaten van 2 teven, Creekwater Dashing Dana Dana en Zweeds Imp. Bobdogs Old Fashion Girl Sally Allebei dijken van fokteven die beiden garant stonden voor plenty kwaliteit in ieder nest dat zij kregen. Zij blonken allebei uit in het doorvererven van super karakters, type, en gezondheid waar ik ze zeer erkentelijk voor ben. Inmiddels dienen hun nazaten ook al als fundament in de opbouw van vele andere kennels. ik hoop dat u met plezier door deze paginas scrollt en ook een beetje proeft van de liefde die wij voor onze labradors hebben. Misschien zien wij u dan nog eens terug op onze site. Met vriendelijke groet, Liesbeth Kodde / Creekwater labradors. op 19 febr is ons nestje geboren Er is nog een zwarte reu beschikbaar voor een liefhebber! Nestje verwacht van Kira rond 6 juni 2013. Begin Juni verwacht ik een nest van Kira voor meer info kijk bij Pups. 03 Vertigo CACIB and Best of Breed. Douai/ France Vertigo 1 exc in Champion Class and CACIB later best Labrador of the day Judge J.
Welkom Labrador Garden's.'
Tussen de zeven en de acht weken mogen zij het nest verlaten. Ze zijn dan gechipt en hebben een stamboom en een DNA profiel. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en Labrador Kring. Wij werken met het koopcontract van de Nederlandse Labrador Vereniging.
Home.
Op deze site kunt u kennis maken met Old Averest Labradors en met mij als fokster c.q. eigenaresse van de kennel. Deze site is tevens een informatieplatform voor heel veel labradorgerelateerde onderwerpen. Zo kunt u lezen over de Labrador retriever in zijn algemeenheid, de rasstandaard, over omgang met kinderen en training.

Contacteer ons