Meer resultaten voor labrador hond

 
labrador hond
 
Hoe oud wordt een hond? Medisch Centrum voor Dieren.
Hoe oud wordt een Labrador? De meest populaire hond in Nederland, de Labrador, wordt gemiddeld 125, jaar oud. Gelukkig zijn er ook hoog bejaarde Labradors die nog veel plezier in het leven hebben. Heupdysplasie, elleboogdysplasie en erfelijke oogafwijkingen zijn de meest bij de Labrador Retriever voorkomende gezondheidsproblemen.
Labrador retriever Wikipedia.
Het is dan ook van belang dat deze hond veel beweging krijgt. Daarnaast krijgen labrador retrievers vaak al op jonge leeftijd te maken met heupdysplasie en elleboogdysplasie. Ook komen omgevingsallergie atopie en oorontstekingen Otitis externa veel voor bij de labrador retriever.
De Labrador Retriever Doggo.nl.
Als de baas warrige signalen afgeeft, kan de hond van slag raken en een Labrador die het niet meer weet gaat zich vaak op de meest clowneske manieren uitsloven. Eenmaal goed getraind is de Labrador over het algemeen een gehoorzame hond die nog steeds over een flinke dosis eigen initiatief beschikt, maar die niet willens en wetens een opdracht van de baas zal negeren.
Labrador-puppies: het is wel even afzien YouTube.
Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Puppy Labrador 1st Week at Home Destruction and Exploration Cute Duration: 504. Percy The Labrador 1833216, views. First day home, 8 weeks old chocolate labrador PUPPY! JasperVE 166556, views. Benchtraining Duration: 347. petsplaceTV 81565, views. Zet je hond thuis aan het werk!
De Labrador Retriever, opvoeding, karakter en kosten Dier en Natuur: Huisdieren.
Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Alles over de Labrador Retriever De Labrador Retriever, afgekort Labrador, is een hondenras dat afstamt van de St. Deze hond werd door eskimo. Labrador Retriever De labrador retriever is een van de meeste bekende honden in Nederland.
Labrador Pedigree.
Een Labrador moet kunnen rennen. Als pups graven ze ook graag en kauwen graag op van alles, dus een apart stuk tuin waar je hond zijn gang kan gaan, is geen slecht idee als je de rest van je tuin intact wilt houden.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
elton_john_033.jpg elton_john_034.jpg elton_john_037.jpg elton_john_038.jpg elton_john_039.jpg Opvoeding: noodzaak. Wanneer u van plan bent een Labrador Retriever aan te schaffen, is het raadzaam u vooraf goed te oriƫnteren. De Labrador Retriever staat bekend als een plezierige, vriendelijke en makkelijke hond. Maar bedenk dat ook een Labrador moet worden opgevoed en dat opvoeding tijd kost!
De Labrador Retriever, opvoeding, karakter en kosten Dier en Natuur: Huisdieren.
Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Alles over de Labrador Retriever De Labrador Retriever, afgekort Labrador, is een hondenras dat afstamt van de St. Deze hond werd door eskimo. Labrador Retriever De labrador retriever is een van de meeste bekende honden in Nederland.
Schooltv: Hondenrassen Een Labrador, een Sint Bernard en een Golden Retriever zijn rashonden.
Maar als een Labrador en een Sint Bernhard samen puppies krijgen, zijn die puppies dan ook rashonden? Woopy is een Labrador. Hij houdt van zwemmen en vindt spelen ook erg leuk. Waarvoor werden Labradors vroeger gebruikt? Voor de vissers, die namen ze mee zodat ze de netten uit het water konden halen. En ook om te jagen. Dan schoot de jager een eend, die viel in de sloot. Dan zegt de jager zoek en apport. Dan moet de hond de eend halen en bij je komen brengen.
Labrador Retriever Honden Page.
Labrador Kring Nederland. Labrador Vereniging, Nederlandse. Labrador Vereniging, Nederlandse. Popularitieit van de Labrador Retriever. De Labrador Retriever staat op dit moment op de 17e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Labrador Retriever. Labrador is een slimme hond.
Labrador Retriever.
FCI groep 8 Retrievers, Spaniels en Waterhonden. Aan het einde van de 18e eeuw kwamen in Newfoundland twee soorten zwarte honden voor: een grote, die Newfoundlander" werd genoemd, en een kleinere, die Labrador" of St. John's-hond' werd genoemd. Een Engelse jager nam aan het einde van de 18e eeuw vanuit St.John, Newfoundland, zo'n' kleine zwarte hond mee naar Engeland.

Contacteer ons