Op zoek naar labrador asiel?

 
labrador asiel
 
Home Dierenasiel Walcheren.
Mocht je nog leuke, bruikbare spullen over hebben die te mooi zijn om weg te gooien? Die kun je vanaf 1 augustus kwijt bij ons asiel aan de Maanweg 5 in Vlissingen. De opbrengst van de markt komt ten goede aan de asieldieren.
Kies verstandig, kies een leuke asielhond! Nieuws Hondenbescherming.
Een leuke Labrador Retriever die vanwege een scheiding in het asiel terecht kwam. Als echte Labrador was hij een bonk enthousiasme, maar in zijn eerste twee levensjaren had hij al aardig wat gehoorzaamheidsoefeningen en beheersing geleerd. Zijn nieuwe eigenaren komen er bij toeval achter dat hij in het lokale asiel zit en nemen een kijkje.
Plaatsbare honden Dierentehuis Stevenshage.
Op deze pagina vindt u een overzicht van plaatsbare honden die bij ons verblijven. Op de website van Stichting Dierenasiels en Internet vindt u onze plaatsbare honden met een meer uitgebreide omschrijving. Klik hier voor meer informatie over het adopteren van een dier.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Deze knappe, forse Labrador, Gaston, werd gered uit een dodingstation. Hij heeft een hoog macho-gehalte en heeft moeite met andere honden, voornamelijk dominante reuen. Gaston zoekt niet zelf onmiddellijk ruzie met de andere honden, maar heeft zeer weinig nodig om op zijn paard te zitten en te reageren, hier in het asiel.
Honden.
Steun een dier. Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Helaas, uw browser ondersteunt geen inline frames. Daardoor zal deze optie niet correct werken.
Home.
Of u nu een pup heeft of een herplaatser, een herder, labrador, bassett of een teckel, u kunt altijd bij ons terecht. De trainingen zijn erop gebaseerd dat u als baas uw hond leert lezen waardoor u uw hond beter zult begrijpen.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Wij zoeken een Labrador van een jaar oud, liefst bruin of zwart. We hebben al een blonde labrador, zij heet Dottie en we zoeken er een vriendje of vriendinnetje erbij. Wij gaan vaak wandelen, bijvoorbeeld naar de Loonse en Drunense duinen.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
In het asiel was ze erg bang maar liet ze haarzelf uiteindelijk wel aanhalen. Rachna Bijna 2 weken geleden hebben wij Rachna uit het asiel gehaald bij Dierenopvang maasland in Oss. In het asiel was ze erg bang maar liet ze haarzelf uiteindelijk wel aanhalen.
Asiel Tanamera Podencoworld.
Ik wilde nu juist die hondjes een betere kans geven! Nog geen dag na mijn ontslag diende het eerste noodgeval zich aan, een zwarte Labrador, genaamd Lola, die naar het plaatselijke asiel was gebracht. Hoogzwanger, gestresst en agressief werd me verteld.
Belgische asielhonden ter adoptie Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer.
Asielhonden Stichting Rijpickerwaard.
Chopin is bij ons in het asiel terecht gekomen via een uitwisseling met Animal in Need uit Spanje, hij is ongeveer 40 cm hoog en weegt ca. Chopin is al een keer geadopteerd geweest, daar bleek hij pijn in zijn rug te hebben en is hij terug gekomen naar het asiel.

Contacteer ons