Resultaten voor labrador puppy

 
labrador puppy
 
Het Opvoeden Van Een Labrador Pup.
Hier Is Hoe Jij Een Lieve, Gelukkige En Gehoorzame Labrador Kunt Hebben. Als jij nog meer informatie wilt ontdekken over de opvoeding, training en verzorging van een labrador, kijk dan of mijn labrador handboek iets voor jou is. Lees Hier Meer Over Het Labrador Boek!
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
geplaatst op 11 april 2018. Ons drie jaar jonge teefje Vivien is met succes gedekt door de al even prachtige Heartbreaker of Bohemian Bras meerdere malen uitstekend op shows. Alles volgens de gezondheidsregels van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Labrador Kring Nederland.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Terug naar alle puppyadvertenties. Nieuwste puppy advertenties.: Labrador pups te koop. Op 26 maart heeft onze lieve blonde labrador Zoë 4 prachtige blonde pups gekregen. De pups groeien op een boerderij op, en zijn gesocialiseerd met jonge kinderen. De pups zijn afgelopen week gechipt, gevaccineerd, ontwormt en onderzocht door de dierenarts.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Mystique puppy dummy makkelijk" apport" 100g blauw voor puppy's' van de 7e week. Deze dummy's' kunnen worden gebruikt voor het eerste contact met de puppy dummy. Deze dummy's' zijn zo gemaakt dat de pup ze makelijker apporteren kan. En zal dit dan ook graag doen. Ideal om in huis te. GaGa Animal Care TRISTAN kan in mei naar Nederland komen. Naam: tristan geslacht: reu niet gecastreerd ivm leeftijd geboortedatum: ca. 20-12-2017 Schouderhoogte: ca. 32 Cm gewicht: ca. 7 Kg verblijfplaats: tristan zit nu nog in de opvang van gaga animal care op lesbos, maar kan in mei naar nederland komen. Tristan is samen met zijn zusjes lise en juultje bij. GaGa Animal Care Nederland. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit? De pups zijn in huiselijke kring en met kinderen opgegroeid.de pups mogen hier zowel binnen als buiten spelen. Ze komen meteen naar je toe om te spelen. De moeder is aanwezig.de vader en moeder hebben stamboom en zijn hd en ed vrij. De pups zijn ingeent gechipt en meerdere malen ontwormd en krijgen een. Bruine labrador pups mogen het nest verlaten.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer. De te verwachte externe nestjes in maart en april zijn veelal al weer mondeling besproken.
Labrador puppy beeld kopen kunsthars beeld labradorpup.
Een lieve Labrador puppy om te koesteren. Vertederend beeld van een beige of blonde jonge Labrador voor echte dierenvrienden. De puppy heeft een lieflijke uitstraling en kijkt heel aandachtig naar zijn baasje. Het beeld is gemaakt van kunsthars en de afwerking is bijzonder mooi.
Tips bij het opvoeden van de Labrador Retriever Startpunthonden.
Opvoeding en gedrag. Tips bij het opvoeden van Labrador Retriever. Bijten afleren bij de pup. door Redactie 175032. Bijten is een gedrag dat volkomen normaal is bij honden, met name bij pups, en heeft veel te maken met het leerproces van een puppy.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Sommige fokkers vragen minder voor hun pups omdat ze een lager bedrag voldoende vinden. Het is een misverstand te denken dat een pup van 1100, per definitie beter is dan een puppy van 800! Maar aan pups die te koop worden aangeboden voor een paar honderd Euro 400. of zo zit vrijwel zeker een luchtje: geen stamboom, ouderdieren zijn niet onderzocht op erfelijke afwijkingen e.d. In een aantal gevallen worden de moederdieren van deze goedkope pups gebruikt als levende fokmachines. Deze teefjes krijgen soms meerdere nesten per jaar. In Nederland is het niet toegestaan dat een teefje in haar leven meer dan 5 nesten voortbrengt. Tips bij de aanschaf van een pup. Via het internet worden veel Labrador Retriever-pups te koop aangeboden op allerlei sites.
Labrador-puppies: het is wel even afzien YouTube.
petsplaceTV 91395, views. Cesar Millan: Onzekerheid is het probleem RTL LATE NIGHT Duration: 1311. RTL Late Night 175866, views. First day home, 8 weeks old chocolate labrador PUPPY! JasperVE 290793, views. OCHTEND ROUTINE MET PUP Februari 2017 Homeofdaisies.nl Duration: 604.
Eerste dag van uw puppy in huis.
Eerste dag van uw puppy in huis. Eindelijk is dan het grote moment aangebroken en gaat u uw puppy ophalen. Gewapend met een riempje, halsbandje en honddoek/keukenrol voor onderweg in verband met de kans op overgeven gaat u op weg.
Labrador retriever Wikipedia.
De labrador retriever of kortweg labrador is een hondenras dat afstamt van de St. Dat ras is vanaf midden 19e eeuw in Engeland gekruist met een aantal andere rassen, zoals de gordon setter, de spaniël, de flatcoated retriever en de Chesapeake Bayretriever.

Contacteer ons