Zoeken naar labrador nestjes

 
labrador nestjes
 
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Wij zijn dringend op zoek naar een fijn huis voor onze Scoob, mooie, grijs getinte, gecastreerde reu, labrador mix waarschijnlijk met Weimaraner van 15, jaar oud. Hij kan goed met andere honden en met katten, maar niet met kleine kinderen. Zwarte Labrador pups.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Deze nestjes worden geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer.
Nederlandse Labrador Vereniging.
De pupinformatielijst van de Nederlandse Labrador Vereniging geeft een overzicht van de op dit moment beschikbare nestjes/pups die aangeboden zijn door de fokkers. De ouderdieren van de nestjes die vermeld worden op deze pupinformatielijst voldoen aan alle eisen gezondheid, exterieur en /of werkdiploma's' etc.
Over ons.
Een lief, intelligent, waakzaam, speelse labrador, die urenlang kan ravotten in de tuin, genieten van lange wandelingen met haar moeder PEPPER en Oma BELLA. We hebben samen met haar 2 nestjes met pups groot mogen brengen, wat lief en vertederend, genieten deden we.
pups Labrador Bemiddeling.
Chocolade bruine Labrador pups. geplaatst op 30 januari 2019. Op 25 januari 2019 hebben wij een heel mooi nestje chocolade bruine Labrador pups met stamboom gekregen. Moeder is Roos en vader Magic Mera Vallis. Beide ouders hebben een stamboom en zijn HD-A.
Labrador Startpagina Facebook.
Ik ben namelijk een fokteef geweest en heb 3 fantastische nestjes op de wereld gezet. 31 januari om 0753.: Ria en haar gezin zoeken een lieve herplaatser, liefst een teefje van 2 tot 7 jaar. Kleur maakt niet uit. Gezocht lieve labrador Labrador Bemiddeling.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Labrador pup pups Labradoor. Te koop aangeboden zwarte engelse labradorpups werklijn field trial 3 teefjes en 7 reutjes geboren 21 maart 2019 gefokt volgens nederlandse labrador vereniging met stamboom volledig dna profiel ouders zijn hd en ed vrij uiteraard worden ze gechipt, ingeënt en ontwormd pups mogen na 8 weken het nest verlaten.

Contacteer ons