Zoeken naar labrador bruin pup

 
labrador bruin pup
 
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Wij ver wachten dat er dit voorjaar extern bij andere fokkers die hier hun teefje hebben laten dekken bruin, zwarte en blonde pups geboren zijn of worden: U kunt nu inschrijven, graag via contactformulier. Kijk ook bij beschikbare pups. Kijk even op, beschikbare pups., Onze reuen kunnen in de komende maanden vader gaan worden, dus ook van externe nestjes. Deze nestjes worden geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer. Schrijf u via het contactformulier in en ontvang de nadere informatie. Wilt u meer info over de nestjes of de externe nestjes, mail dan even op ons contactformulier a.u.b. Op de Reserveringslijst. Over de aanschaf van een pup is al heel veel geschreven, u kunt er veel, zo niet meer dan alles over vinden op het internet.
Bruine Labrador pups te koop Hezehof.
Bruine Labrador pups te koop van eigen fok. De ouders van onze Bruine Labrador pups zijn beiden aanwezig. bruine chocolade labrador pups te koop in kennel Hezehof. Bekijk hier onze bruine labrador pups te koop op video samen met de ouders.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Gevraagd labrador pup. geplaatst op 16 maart 2019. We willen vanaf medio/eind juli heel graag een huis bieden aan een labrador pup, reutje blond / geel / donkergeel. Ons gezin bestaat uit mijn man, mijzelf en onze 7-jarige dochter en onze rode kater.
Labrador-pups.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen.

Contacteer ons