Resultaten voor gewicht labrador

 
gewicht labrador
 
Labrador retriever Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly-coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flat-coated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
vraagje gewicht labrador Labradorforum.
Re: vraagje gewicht labrador. Ongelezen bericht door desiree1974 03/05/14 1533.: ohheb, naar die link gekeken en in principe valt het nog wel redelijk mee met zwaarte gewicht mijn hond weegt nog net geen 23 kilomaar, ik probeer wel iets minder te geven.
Gewicht pups bij geboorte Labradorforum.
Forumoverzicht Labrador Talk Aanschaf van een Labrador. Gewicht pups bij geboorte. Plaats hier alle vragen over de aanschaf van een Labrador. Eerst ongelezen bericht 8 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 3 Lid geworden op: 27/10/13 0859: Locatie: Eindhoven. Gewicht pups bij geboorte.
Labrador Retriever Honden rassen Honden.
De kleuren van de Labrador zijn geheel zwart, geel of lever/chocoladekleurig. De gele kleur kan variëren van licht roomkleurig tot vossenrood. Kleine witte vlek op de borst is van de Labrador toegestaan. Hoogte en gewicht. Ideale schofthoogte van de Labrador reu is 56-57 cm, die van de teef 54-56 cm.
Labrador retriever Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Labrador Retriever is van oorsprong een apporterende jachthond. Dat betekent dat hij tijdens de jacht wordt ingezet om het geschoten wild op te zoeken en naar de jager te brengen. Het zijn erg meegaande honden, ze zijn erg vriendelijk voor mens en dier. Ook zijn het goede gezelschapshonden. Het zijn erg intelligente en werklustige honden, ze zijn graag de hele dag bezig zodat zij hun energie goed kwijt kunnen. Algemeen beeld FCI rasstandaard. Sterk gebouwd, kort in lendenen, bijzonder actief, Het lichaam vertoont nooit n buitensporig uiterlijk of is overdreven zwaar/dik n.a.v. gewicht of bouw breed in schedel, breed en diep in borst en ribben, breed en sterk in lendenen en achterhand.
Gewicht pup 75, week Labradorforum.
Gewicht pup 75, week. Vragen over de gezondheid van je Labrador? Plaats ze hier. Eerst ongelezen bericht 17 berichten. Gewicht pup 75, week. Ongelezen bericht door HSOM 27/12/11 1659.: Ik wil graag een vraag stellen over onze pup. Hij is 75, week oud.
gewicht labrador HondenForum.
Gehoord van een vriendinvolwassen, teefje 29/30 kilo. Volwasser reu 33/34 kilo.Volgens mijn arts moet een golden het zelfde wegen.Door schildklier problemen moeten wij erg op haar gewicht lettenze, krijgt daar medicijnen voor.Is de Labrador een kruising dan zal het ongetwijfeld anders zijn.
Labrador retriever Hondencentrum.
Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Labrador retriever? Kijk dan op onze Labrador retriever opvoeden pagina. Grootte: 54-57 cm. Gewicht: 25-34 kg. Kleur: zwart, chocoladebruin of geel. De Labrador is een zeer lieve en aanhankelijke hond met een stabiel en vriendelijk karakter.
labradorpup 11 kilo zwaar? Bokt.nl.
Een volwassen labrador is volgens mij rond de 40/50 kilo. Als je het over een labrador retriever hebt mag je dat door 2 delen. Of het gewicht van de pup goed is kan je vriend beter aan de DA of de fokker vragen.
licg.nl Labrador Retriever.
Labradors eten graag en hebben aanleg om dik te worden. Houd het gewicht van uw Labrador goed in de gaten, een Labrador met overgewicht krijgt snel last van zijn gewrichten. Het is daarom belangrijk uw Labrador slank te houden. Beweging en activiteiten.
Dierenkliniek Wilhelminalinde, Gewichtsproblemen bij de hond.
W ilt u het gemiddelde gewicht van een ras weten; kijk in de tabel hier onder.: Naast de naam van het ras staat eerst het gewicht van de reu en daarnaast het gewicht van de teef. Deze gewichten zijn geen absolute waarde voor een individuele hond; ze gelden als richtlijn, u moet ook altijd naar het dier zelf kijken.

Contacteer ons