Resultaten voor silver labrador karakter

 
silver labrador karakter
 
Zilveren labrador pups An Wesenbeek hondentraining.
Zilveren labrador fokteven. Fay of AH Cattle RAnch roepnaam Bo. Bo is geboren in juni 2016 in de Cattle Ranch in Duitsland. Zij is zeer goed opgevoed en gedraagt zich perfect in huis, ze is kindvriendelijk. Daarnaast is ze heel sportief en werkt ze graag. dekreu Ice is een knappe licht zilveren reu die eigendom is van Doris Broeker. Hij is heel mooi, heeft een goede vacht en een aangenaam karakter.
@ Els, speciaal voor jou, Silverlab Barfplaats.nl.
Hebben we niet over weet ik hoeveel jaar ipv zeg nee tegen de silver, zeg nee tegen de lapjeshond? Toen ik 12 jaar geleden mijn bruine teefje uitzocht hoorde ik van haar fokster dat de gele lab aan het verdwijnen was, het werden er steeds minder, sommige fokkers zijn toen bewust weer geel gaan fokken, het is een vraag en aanbod stukje de ene fokker blijft bij z'n' kleur, de andere fokt voor het geld en ziet dollartekens en kiest voor silver of andere aparte" kleur. 12 jaar geleden kozen wij onze teef, ze had de kleur bruin, als je weet hoeveel mensen tegen mij hebben gezegd waar begin je aan, bruin, moet je niet doen, omdat dat een ingefokte kleur is, zijn ze allemaal gestoord, het zijn neuroten, agressiever, zo totaal geen labrador karakter.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Deze kleuren worden veroorzaakt door de dubbele aanwezigheid van het recessieve d-allel, dat van zwart blue en van bruin silver maakt. Normaal gesproken is er bij de Labrador sprake van het genotyoe DD, dat zorgt voor normale verdeling van de pigmentkorrels in de haren.
Zilveren Labradors www.silver-charcoal-labrador.be.
Leopard Labrador Dog. Silver Flakes Labradors. Welkom bij de Silver Flakes Labradors. Onze reuen: Elvis vom Silver Stern, Eike von Gold-Silber-Pfötchen, Silver Dream Kennel's' Herby, Silver Dream Kennel's' Sparrow, Silver Flakes X-Chunky Boy of Herby en Silver Flakes Touch of Frost Toy Boy.
Zoektocht naar een puppy, silver lab? Labradorforum.
Dit is niet om je op de vingers te tikken, maar de silver lab bestaat namelijk niet. Er wordt grof geld betaald voor een labrador met een zilveren kleur, maar dit zijn eigenlijk gewoon dure kruisingen. Gezondheid laat te wensen over, en over karakter kun je helemaal niets zeggen bij een dergelijke kruising: wat bevalt je meer een staander of een retriever?

Contacteer ons