Resultaten voor labrador zwart pup

 
labrador zwart pup
 
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen.
Eerdere nestjes www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
15 september is hij op de show van de NLV 1ste geplaatst in zijn klasse. Als u voor een pup in aanmerking wilt komen kunt u een mail sturen via de contact pagina. Met daarin uw gegevens en 1ste en 2de voorkeur qua kleur en geslacht. Als de pups geboren zijn krijgt u een geboortebericht. Pups Demi x Max. Op 11 Mei zijn bij ons 6 mooie labradorpups geboren. Alle pups van Demi hebben een nieuw baasje. De moeder is Demi, een zeer lieve en betrouwbare hond. Zij is bij ons geboren uit onze eerste labrador Kim. De vader is Max Nelix vd Hoogenboek, een super, lieve en mooie reu. Hij is super lief en gek met onze kinderen en ook tussen de kippen, poezen en paarden loopt hij gezellig rond. Nadat Demi en Max alle testen en onderzoeken met goed gevolg doorlopen wilde we met hun graag een nestje fokken. Hieruit zijn 2 zwarte teefjes, 2 bruine teefjes, 1 bruin reutje en 1 zwart reutje geboren.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Het kan voorkomen dat met alle preventie die er gedaan word toch teleurstellingen zijn en of voorkomen. Zoek daarom een pup bij een fokker met kennis en liefde voor de Labrador. Hij of zij heeft zijn labradors volledig laten testen volgens de actuele fok voorschriften van de rasverenigingen en daarmee sluit het al veel risicos uit.
Labrador-pups.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Beide ouders voldoen aan alle gezondheidseisen en behaalden de kwalificatie uitmuntend op shows. Zwarte Labrador pups. Gezocht bruine labradorpup. 1 zwart reutje beschikbaar. Gele en zwarte reutjes. Zwart reutje beschikbaar. Gevraagd labrador pup. Mooie gele pups. Zwarte pups, Field Trial.

Contacteer ons