Resultaten voor labrador pup 7 weken

 
labrador pup 7 weken
 
Puppies 7 weken oud Of Sir Geof Labradors.
Puppies 1 week oud. Puppies 2 weken oud. Puppies 3 weken oud. Puppies 4 weken oud. Puppies 5 weken oud. Puppies 6 weken oud. Puppies 7 weken oud. Puppytest Jills 1e nest. Puppen Jills 1e nest. Puppies 7 weken oud.
Retrievers en Labradors Reu 0 tot 7 weken Marktplaats.nl.
Dieren en Toebehoren Honden Retrievers, Spaniƫls en Waterhonden Geslacht: Reu Leeftijd: 0 tot 7 weken Verwijder filters. labrador pup met stamboom zwart reutje. Op 19 januari geboren zwarte labrador puppies. Er is nog een reutje beschikbaar. De ouders zijn beiden op ed en hd getest en de ogen van vader en moeder zijn onlangs ook nog goedgekeurd.
Retrievers en Labradors 0 tot 7 weken Marktplaats.nl.
De eerste 7 weken van mijn leven ga ik doorbrengen bij mijn moeder. Labrador pups verwacht HD/ED vrij. Rond 24 maart verwachten we een nestje van onze lieve labrador. Ze is onlangs nog hd heupdysplasie en ed elleboogdysplasie vrij bevonden met bewijs vader foto 8 is een bruine labrador met stamboom dus ook hd en ed vrij. Spetter is een enthousiaste, lieve labrador die graag onder de mensen is. Advertenties door Admarkt. Mooie langharige Boomers, Maltipoo, Bolonka Pups eigen fok. Kennel de hoeve valkenswaard www.hondjes.nl bezoek onze website www.hondjes.nl voor foto's' van puppies die naar een nieuw baasje mogen op onze website www.hondjes.nl uitgebreide informatie over wat er komt kijken bij de opvoeding en verzorging van een pup.
van Meinweg Labradors: 18 oktober: 7 weken.
Opvoeding en socialisatie van de pup.
Vanaf 7 weken begint heel langzaam de aanleg om op nieuwe dingen terughoudend en ontwijkend te reageren. De nieuwsgierigheid begint langzamerhand te verdwijnen. Op de leeftijd van 12 weken is deze helemaal verdwenen. Tenzij de hond hiervoor al allemaal leuke en prettige ervaringen heeft opgedaan met alles wat er te koop is in de wereld. Dan zijn die dingen namelijk niet meer nieuw en kan hij gewoon blijven naderen. Daarom is de socialisatieperiode tussen de 7e en de 12e week zo belangrijk. Want u wilt immers niet dat uw hond.; Agressief gedrag gaat vertonen tegenover vreemde mensen, naar autos en naar skaters. Vlucht voor brommers, andere honden en voor visite. Gaat jagen op fietsers, eendjes, paarden en schapen. Niet alleen thuis kan zijn. Om de pup te wennen aan alledaagse zaken is het goed de kleine overal mee naartoe te nemen om te wennen stad, draaideuren, liften, steigers, andere mensen, etc, etc.
Na Hoeveel Weken Mag Mijn Pup Het Nest Verlaten? Dierbewust. chevron-circle-right. chevron-circle-right. chevron-circle-right.
In dit artikel leggen we precies uit waarom veel fokkers het beter vinden om de pups wat langer bij zich te houden, wanneer en hoe oud jouw pup mag/moet zijn wanneer hij de moederhond verlaat, zonder dat je later problemen krijgt. De wettelijke leeftijd dat pups naar de nieuwe eigenaar mogen is 7 weken en is bij de wet geregeld.
Gewicht pup 75, week Labradorforum.
Gewicht pup 75, week. Vragen over de gezondheid van je Labrador? Plaats ze hier. Eerst ongelezen bericht 17 berichten. Gewicht pup 75, week. Ongelezen bericht door HSOM 27/12/11 1659.: Ik wil graag een vraag stellen over onze pup. Hij is 75, week oud.

Contacteer ons