Resultaten voor hoe oud word een labrador

 
hoe oud word een labrador
 
Labrador retriever Wikipedia.
Een volwassen labrador weegt 25 tot 35 kilo en wordt gemiddeld 12 jaar oud. De labrador retriever is door zijn leergierigheid en intelligentie niet moeilijk op te voeden. Ze floreren het best bij een consequente, vriendelijke opvoeding. De labrador is gefokt als jachthond voor wild te water.
leeftijd reu Labradorforum.
Maar ja, dat wil natuurlijk totaal niks zeggen. Kim en geleidehond op pensioen Olly, een zwarte labrador retriever van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden te Tongeren. Ongelezen bericht door johnnyq 17/02/11 2034.: goh niet gedacht dat ze zo oud kunnen worden., Hopelijk blijft hij nog lang bij ons. bedankt vor jullie reacties. Weet trouwens iemand hoe die fokker in sint-oedenrode heet?
Hondenvrienden.be leeftijd labrador.
Hoe oud wordt een labrador gemiddeld? En is een labrador van acht jaar al oud" of nog in de" fleur van zijne fladder? In principe kan een labrador tussen de 12 en 15 jaar worden. Ik vind 8 jaar voor een labrador nog niet oud.
Hoe oud wordt een hond? Medisch Centrum voor Dieren.
Home Dierziektes Kennisbank Hondenjaren Hoe oud wordt een hond? Hoe oud kan een hond worden? Hoe oud wordt een hond gemiddeld? Hoe oud wordt een Labrador, Duitse herder, Chihuahua, Jack Russel, Golden retriever of Mopshond? Een veel gehoorde uitspraak is.:

Contacteer ons