Resultaten voor herplaatsing labrador teef

 
herplaatsing labrador teef
 
Nederlandse Labrador Vereniging.
Veel voorkomende aandoeningen. Ogen lijst ECVO spiegelaars. Melding NLV database. De aanschaf van een Labrador Pup. Een kat in de zak. Reu of Teef. Een pup in huis. Fokkers bij u in de buurt. Algemene informatie herplaatsing. Raad van Beheer.
gezocht: herplaatser teefje Labradorforum.
Daarnaast heb je ook de site baasje gezocht waarop labradors staan vermeld. Succes met het vinden van een heerlijke labrador die jullie huis en gezin net als Suus ontelbare geluksmomenten gaat geven. Daarnaast hebben fokkers ook wel eens herplaatsers beschikbaar. Nogmaals heel veel succes en ook plezier tijdens de zoektocht. Labradorliefde was een groot geluk in mijn leven. Berichten: 754 Lid geworden op: 01/10/08 1432: Locatie: Appingedam. Ongelezen bericht door beau 28/10/12 1219.: Labradorkennel van het Oosterhuis biedt op het moment een zwart labradorteefje van 3 jaar voor herplaatsing aan.
herplaatser Labrador Bemiddeling.
Herplaatsing bruine Labradors. geplaatst op 16 januari 2019. In verband met mijn gezondheid zijn mijn labradors een reu van 10 en een teef van 6 jaar beschikbaar voor herplaatsing. Beide honden zijn goed gezond. De reu heeft stamboom. Gezocht: Lieve labrador.
Openbare groep Labradors en Golden Retrievers in Belgische en Nederlandse asielen Facebook.
Mirza Labrador teef 29/11/2016. ter adoptie bij dierenasiel Roeselare. Mirza is een energieke Labrador. Ze heeft een uitlaatklep nodig voor haar overtollig e energie en een baasje die veel met haar bezig is. Ze is heel sociaal naar mensen, maar iets onstuimig om bij kleine kinderen te plaatsen.
Retrievers en Labradors Teef Marktplaats.nl.
Debbie ras: labradormix geboortedatum: 24-5-2018 geslacht: teef grootte: 50-55 cm als volwassen hond beschrijving: debbie haar moeder is een labrador, zij is hoogdrachtig op straat gevonden. Gelukkig net op tijd zodat ze in alle rust kon bevallen in een pleeggezin.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Aantal dieren per pagina: 12. Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing. U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie. ACE ALEXIS 13536 IS EEN TROUWE EN MENSGERICHTE HOND, ERG TROUW AAN ZIJN BAASJE. Ras: Kruising Labrador. Leeftijd2: jr 3 mnd. Plaats: Opvang in Spanje. Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd? Kan het dier bij kinderen? Kan bij kinderen geplaatst worden. Trouw, rustig en sociaal. Overige informatie over het dier. Update Alexis, 28-11-2017.: Alexis Lexie lijkt heel erg veel op een Labrador, maar van karakter is hij iets anders toch. Eigen aan de puberleeftijd heeft hij nood aan structuur, veiligheid en vooral een aanwezig baasje. Iemand met geduld, tijd en energie. Alleen blijven is in de beginfase voor Lexie moeilijk. Zijn grote troeven zijn trouw, aanhankelijk en veel aandacht voor zijn baasje. Hij gaat door een vuur voor zijn baasje. Andere honden vormen dan wel soms in zijn ogen een bedreiging. Hij hecht zich enorm snel aan zijn mens, die hij ten volle vertrouwt. Wennen aan een hondenmaatje in huis kan een uitdaging zijn. Het zou kunnen klikken met een stabiele teef die Lexie duidelijkheid en houvast biedt.
Lenz en Bo Herplaatsing Honden in Nederland.
Uw hond herplaatsen. Interesse in een hond. Uw hond aanmelden. Herplaatsing Honden in Nederland. Lenz en Bo Herplaatst. Gedrag in huis.: Lenz: Zeer rustige hond, wat op zichzelf. Komt soms een knuffel halen. Niet waaks en is makkelijk met visite.
Eefje Herplaatst Herplaatsing Honden in Nederland.
De eigenaar heeft aangegeven de woonplaats priv├ę te willen houden totdat er serieus ge├»nteresseerden zijn. De mensen die in het systeem staan kunnen deze informatie wel zien. Reden van herplaatsing.: Ik ben vanwege mijn gezondheid en mijn situatie niet meer in staat goed voor Eefje te zorgen.
Openbare groep Labradors en Golden Retrievers in Belgische en Nederlandse asielen Facebook.
BLACKY Mix Labrador teef 06/12/2008. ter adoptie bij het blauwe kruis Wommelgem. In het asiel sinds 28/02/2019. Blacky heeft het niet gemakkelijk op haar oude dag. Ze leefde toch begin dit jaar samen met een invalide man en zijn ouders.

Contacteer ons