Resultaten voor labrador pups prijs

 
labrador pups prijs
 
Labrador-pups.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Stelt de fokker het op prijs als u voor een kennismakingsgesprek komt? Een goede fokker laat u vol trots zijn honden zien en heeft plakboeken vol papieren en foto's, waar hij graag met u over praat. Kennels waar u niet verder komt dan een kantoortje en waar u niet alles mag zien, moet u maar overslaan. Daar is blijkbaar iets te verbergen. Wat heel belangrijk is: wil de fokker ook van alles over รบ weten? Een goede fokker wil weten waar zijn pups terechtkomen en stelt ook eisen aan de koper. Hij zal willen weten waarom u juist een labrador wilt, hoe u de pup wilt gaan opvoeden, of er een groot deel van de dag iemand thuis is, enz.
Prijs Labrador met Stamboom Labradorforum.
Had graag een pol geopend zodat iedereen unaniem kon stemmen maar vind dit dus nergens terug. Daar wij volgend jaar een nestje hebben met ons Hayley al reeds 3 pups besproken zou ik door deze vraag eens willen kijken of mijn prijs goed zit. Dus wat hebben jullie betaald voor jullie labrador met stamboom.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Wij stellen dat zeer op prijs. Belt u dan even met de Algemene Begeleidingscommissie. Opgroeiende pups mogen niet worden overbelast. Ga niet eindeloos met een jonge hond wandelen, laat de pup niet spelen met wilde honden en til uw pupje uit de auto. De botten bestaan nog uit kraakbeen de eerste tijd. En: geef alleen kwaliteitsvoer met een aangepast calcium-gehalte. Nederlandse Labrador Vereniging.

Contacteer ons