Op zoek naar labrador pup zwart?

 
labrador pup zwart
 
Labrador-puppies: het is wel even afzien YouTube.
Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Zet je hond thuis aan het werk! DogtimeTelevisie 70680, views. Puppy Labrador 1st Week at Home Destruction and Exploration Cute Duration: 504. Percy The Labrador 1211114, views.
Labrador Honden 2dehands.be.
19 september 2017 1335: Geel. labrador pups; zwart. Wij hebben een prachtig nestje zwarte Labrador pups. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een Europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie. Alle honden zijn ook ingeschreven in de Belgische Databank. Als je een pup koopt krijg je ook een kilo Opti Life puppybrokken mee die de pups hier gewoon zijn.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
pup moeder 3/ ierse setter vader labrador. Hallo wij zijn 9 leuke puppys, zeggen de mensen hier in huis. We zijn nu 3 5, week oud. We zijn met 5 reutjes en 4 teefjes. Onze mama is een 3/4 ierse setter en onze papa is een bruine labrador 2 blonde teefjes en 1 zwarte en 1 zwart/bruin teefje 1 blond reutje de rest zwart met witte accenten we beginnen nu.
Dekberichten Labrador Kring Nederland.
Een pup aanschaffen. Archief Jacht verslagen. Terugblik Clubdag Fokkerij 2017. Terugblik kampioenschapsclubmatch 2016. Workingtest Zeumeren 2017. Workingtest Lageveld / Wierden 2017. Clubdiplomadag Putten 2017. Aanmelden als lid. Hieronder vind je de dekberichten zoals die zijn doorgegeven aan ons. Ben je lid van de LKN en wil je ook een dekbericht van je nest op de website zien? Geef deze dan door via het formulier. Voor de voorwaarden voor het plaatsen van een dek of geboortebericht kun je hier klikken: Reglement Dek Geboorteberichten. Heb je een dekbericht op de site geplaatst en zijn de pups inmiddels geboren? Laat het ons even weten! Als je twijfelt of de aangifte goed is overgekomen, of bij andere vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Pups verwacht op: 5 september 2017. Kleur: Zwart en geel. Vader: Nautical Joy Labrador Lewis Port.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Of tussen de kleuren bruin 1000 en zwart 800. Wanneer een pup op de juiste wijze gefokt wordt, is het vreemd als de kleur of het geslacht van invloed is op de prijs. Alle pups hebben van hun ouders ongeveer hetzelfde pakketje genen mee gekregen. Regelmatig blijkt dat er in het NLV-koopcontract essentiële wijzigingen zijn aangebracht die de rechten van een pupkoper minimaliseren. U kunt het koopcontract van de Nederlandse Labrador Vereniging zelf downloaden onder link: formulieren/brochures.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
Ook wordt soms beweerd dat één van onze reuen de vader zou zijn van een nest Labrador puppies terwijl dit niet het geval is. Als u een pup wordt aangeboden die van mijn kennel afkomstig zou zijn, neem dan eerst contact met mij op om één en ander te checken!
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Uit ons nest prachtige blonde labrador puppies hebben wij nog 1 heel leuk, mooi en speels witbl. Uit ons nest prachtige blonde labrador puppies hebben wij nog 1 heel leuk, mooi en speels witblond teefje over. Ik wilde haar eerst zelf houden, maar heb t. 18 september 2017. chocobruine labrador pup, ouders zijn aanwezig.
Labrador zwart Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
dienblaadje Labrador zwart. 21 x 14 cm materiaal: melamine. 2, 95 1, 95 Bestellen. sculptuur Labrador op asbestemming. Zeer mooi vormgegeven sculptuur van de Labrador op een assokkel met een inhoud van 60 cc. Ieder exemplaar wordt speciaal voor u met de hand gegoten in een Nederlandse tingieterij. hoogte 11 cm. ARTIKELEN PER RAS. Amerikaanse Cocker Spaniel. Australian Cattle Dog. Basset Griffon Vendeen. Boomer zie: Shih Tzu. Bull Terrier zie: Engelse Bull Terrier. Cavalier King Charles Spaniel. Chesapeake Bay Retriever. Dandie Dinmont Terrier. Duitse staande hond. Engelse Bull Terrier. Engelse Cocker Spaniel. Engelse Springer Spaniel. Jack Russell Terrier. Kerry Blue Terrier. Soft Coated Wheaten Terrier. Staffordshire Bull Terrier. West Highland White Terrier. Voor de hond. Voerbakken en voorraadpotten. SCULPTUREN MET ASBESTEMMING. SCULPTUREN MET ASBESTEMMING. FOTO OP ALUMINIUM. BRONS, GOUD OF ZILVERKLEURIG. Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Geen artikelen in winkelwagen. beeld Cavalier King Charles met pup tricolour 37, 95 29, 95.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Maak uw huiswerk voordat u een pup koopt! Koop het boek De Labrador Retriever: een eigen uitgave van de NLV dat in 2006 is verschenen en bijzonder actueel is. Het is te koop voor slechts 1795, incl verzendkostenvia de Labrador Shop zie aldaar.

Contacteer ons