Meer resultaten voor labrador pup zwart

 
labrador pup zwart
 
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
U zult bereid moeten zijn de verantwoordelijkheid voor de hond zelf op u te nemen. Uw Labrador is uw aandacht dubbel en dwars waard en van een goed opgevoede kameraad kunt u zijn leven lang genieten. Maak uw huiswerk voordat u een pup koopt!
Labrador-puppies: het is wel even afzien YouTube.
Funny and Cute Golden Retriever Puppies Compilation 2 Cutest Golden Retriever Duur: 1013. Puppies Planet 88.632 weergaven. How a German Shepherd and a Kitten Became Best Friends Duur: 629. OldManStino 4.791.145 weergaven. Best Of Cute Labrador Puppies 69 Funny Puppy Videos 2018 Duur: 1012.
Labrador Honden 2dehands.be.
begin februari zijn er bij ons raszuivere labrador pups geboren in de kleuren zwart 550, chocobruin 650, zilvergrijs 750 en charcoal donk. 19 maart 2019 1540: Malle Oostmalle. charcoal labrador pups, in België geboren, ouders zijn aanw. In november zijn er bij ons raszuivere labrador pups geboren in de kleur charcoal donkergrijs.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Labrador pup pups Labradoor. Te koop aangeboden zwarte engelse labradorpups werklijn field trial 3 teefjes en 7 reutjes geboren 21 maart 2019 gefokt volgens nederlandse labrador vereniging met stamboom volledig dna profiel ouders zijn hd en ed vrij uiteraard worden ze gechipt, ingeënt en ontwormd pups mogen na 8 weken het nest verlaten. Mooie labrador pups. We hebben een mooi nestje van 8 labrador pups geboren op 6januari een bruin reutje 500 zwart reutje en teefje 450 ze groeien op de boederij op met kleine kinderen en andere honden mama is bij de pups aanwezig en papa is hd en ed goedgekeurd pups hebben netjes hun 1 ste en 2 de enting gekregen van.
Dekberichten Labrador Kring Nederland.
Een pup aanschaffen. Archief Jacht verslagen. Hieronder vind je de dekberichten zoals die zijn doorgegeven aan ons. Ben je lid van de LKN en wil je ook een dekbericht van je nest op de website zien? Geef deze dan door via het formulier. Voor de voorwaarden voor het plaatsen van een dek of geboortebericht kun je hier klikken: Reglement Dek Geboorteberichten. Heb je een dekbericht op de site geplaatst en zijn de pups inmiddels geboren? Laat het ons even weten! Als je twijfelt of de aangifte goed is overgekomen, of bij andere vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Pups verwacht op: 9 april 2019. Kleuren: Zwart en geel.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Extern, verwacht in de eerste helft van mei een zwart nestje, uit onze Magic. Extern, Verwacht bruine pups in de eerste helft van juli uit onze Gino. Kijk even op, beschikbare pups., Onze reuen kunnen in de komende maanden vader gaan worden, dus ook van externe nestjes. Deze nestjes worden geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer. Schrijf u via het contactformulier in en ontvang de nadere informatie. Wilt u meer info over de nestjes of de externe nestjes, mail dan even op ons contactformulier a.u.b. Op de Reserveringslijst. Over de aanschaf van een pup is al heel veel geschreven, u kunt er veel, zo niet meer dan alles over vinden op het internet.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
Ook wordt soms beweerd dat één van onze reuen de vader zou zijn van een nest Labrador puppies terwijl dit niet het geval is. Als u een pup wordt aangeboden die van mijn kennel afkomstig zou zijn, neem dan eerst contact met mij op om één en ander te checken!
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Er komen ook. Nutella Pup Modestos. Naam: nutella is in een gastgezin op kos geslacht: reutje nog niet gecastreerd ivm leeftijd geboortedatum: eind maart 2019 komt uit: kos en is daar in een gastgezin kan met honden: wat een feest! Kan met katten: helemaal goed kan met kinderen: geweldig sommige mensen vinden een wieldop of een schoen langs. Ook van deze adverteerder. Vrolijke Brandon Reu Modestos. Bekijk alle 2 advertenties Wat is dit? Hele mooie Engelse springer spaniël pups met stamboom. Vanwege de geboorte van een ander nestje. Moeten weg in prijs verlaagd. Hele mooie engelse springer spaniël pups te koop met stamboom uit zeer goede jachtlijn. 1 Teefjes en 2 reutjes nog beschikbaar. Ze zijn geboren op 14 februari jl. Lieve sociale honden ook voor kinderen vader.: van den Broek. Labrador Handboek eBook. Altijd alles al willen weten over de labrador? Fokken, trainen, puppies, puppytraining het gedrag van de labrador? Meer weten over dit geweldige e-book neem dan eens een kijkje op ons onderstaande blog.: Prachtige, lieve labrador pups met stamboom zwart en bruin.
Labrador zwart Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Klik hier voor meer informatie. vintage beeldje Labrador zwart met puppy. Zeer mooi vintage beeldje van een zwarte Labrador met puppy. breedte 115, cm x hoogte 75, cm. 12, 95 Bestellen. beeldje Labrador zwart zittend. Beeldje van een zittende zwarte Labrador.
Over ons.
In ons dagelijks leven hebben we samen een eigen bedrijf in brandbeveiliging. De passie voor labradors is er sinds ons trouwen 1984; de verzorging van een nest labradorpups bij de toenmalige buurman heeft ons steeds meer geraakt en we hebben toen voor een pup gekozen, dit was onze eerste BUCK. Een lief, intelligent, waakzaam, speelse labrador, die urenlang kan ravotten in de tuin, genieten van lange wandelingen met haar moeder PEPPER en Oma BELLA.

Contacteer ons