Meer resultaten voor labrador fokkers

 
labrador fokkers
 
Labrador kennel van't' Chielewout.
Dit is de website van Labrador kennel van't' Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies, die bij ons in huis opgroeien. Wij zijn voorstander van de gezonde Labrador Retriever, waar mee gewerkt kan worden. Een showwinner fokken staat bij ons op de laatste plaats.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Deze nestjes worden geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer.
Home Labrador Kring Nederland.
WAAROM LID WORDEN VAN DE LKN? De Labrador Kring Nederland bestaat uit mensen die met hun honden bezig zijn als fokker, exposant en/of met jachtwerk. De voordelen van zon kleine erkende rasvereniging: de LKN is flexibel, heeft korte lijnen als u een bestuurs of commissielid wilt spreken. Ook zij zijn mensen van de praktijk. De LKN staat voor serieuze fokkers met een reële kijk op het fokken van en werken met Labradors.
Stars and Tails Home.
Onze pups groeien bij ons op in huis zodat ze goed gesocialiseerd worden en kunnen wennen aan voor hen nog vreemde geluiden zoals de stofzuiger, radio en TV, kinderen, andere honden en de kat. Labrador Kennel Stars and Tails is een erkend Lid van de Nederlandse Labrador Vereniging NLV en de Fokkerskring.
Upperclaws.
De ouderdieren zijn labradors die gebruikt worden in de praktijkjacht en veelal met succes deelnemen aan veldwedstrijden. Ton was in ons land een van de eerste met een labrador uit deze FT-lijnen. Hij kent deze lijnen dan ook als geen ander.
Nederlandse Labrador Vereniging.
om voor pupinformatie in aanmerking te komen. De verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Nederlandse Labrador Vereniging. De fokkers van de aangeboden pups zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging.
Actreon.
We vinden het dan ook erg leuk om af ten toe een nestje te fokken. Hierbij leggen we de lat hoog en daarom voldoen al onze nestjes aan de regels van de Nederlandse labrador Vereniging en van de Labrador kring.
Labrador Retriever fokkers Honden Page.
Labrador Retriever fokkers. fokkers Labrador Retriever fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Labrador Retriever fokkers op de HondenPage. of Angelsfantasy is aangesloten bij de nederlandse labrador ver, raad van beheer en de FCI Al onze honden leven in huis en wanneer er een nestje geboren word groeien ze op in onze huiskamer.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
De verrijkte opfok, oftewel de prikkelrijke omgeving blijft heel belangrijk. Sommige fokkers oefenen bijvoorbeeld het komen op de fluit iedere keer als de pups eten krijgen. Of hij laat ze kennismaken met een eendenvleugeltje of puppydummy, als het de bedoeling is dat het jachthondjes worden. Bij warm weer mogen ze misschien spelen in een badje met water of met de tuinslang. Of ze mogen kennismaken met het gezonde, lieve hondje van vrienden, dat in de verste verte niet lijkt op een labrador.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
Ook wordt soms beweerd dat één van onze reuen de vader zou zijn van een nest Labrador puppies terwijl dit niet het geval is. Als u een pup wordt aangeboden die van mijn kennel afkomstig zou zijn, neem dan eerst contact met mij op om één en ander te checken!
www.jabolkeshut.nl.
Für weitere Informationen kontaktieren Sie bitte Ihren Hosting Provider. Dit domein is als inactief gemarkeerd. Voor meer informatie, neem contact op met uw hosting provider. Este dominio se marca como inactivo. Para más información, por favor contacte con su proveedor de hosting.

Contacteer ons