Op zoek naar labrador fokkers?

 
labrador fokkers
 
Nederlandse Labrador Vereniging.
om voor pupinformatie in aanmerking te komen. De verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Nederlandse Labrador Vereniging. De fokkers van de aangeboden pups zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging.
Home Labrador Kring Nederland.
WAAROM LID WORDEN VAN DE LKN? De Labrador Kring Nederland bestaat uit mensen die met hun honden bezig zijn als fokker, exposant en/of met jachtwerk. De voordelen van zon kleine erkende rasvereniging: de LKN is flexibel, heeft korte lijnen als u een bestuurs of commissielid wilt spreken. Ook zij zijn mensen van de praktijk. De LKN staat voor serieuze fokkers met een reële kijk op het fokken van en werken met Labradors.
Labrador Retriever Startpagina.
De Labrador Startpagina biedt je informatie, links en wetenswaardigheden over de Labrador Retriever.: A llerhande informatieve links over de Labrador, varirend van de aanschaf van een puppy tot Labradors in je computer. Labrador fokkers in Nederland ingedeeld per provincie en Belgi.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
Ik verkoop géén puppen aan tussenpersonen en alle door mij gefokte puppen worden vanaf mijn adres meegegeven aan de nieuwe eigenaren. Ook wordt soms beweerd dat één van onze reuen de vader zou zijn van een nest Labrador puppies terwijl dit niet het geval is.
Labrador Kennel Achter t Dijkje.
Welkom op de site van Labrador Kennel Achter t Dijkje. Labradors zijn mooie, lieve, betrouwbare en veelzijdige honden die veel vriendschap bieden aan de mensen waarmee ze leven. Onze kennel fokt labradors die de eerste weken van hun leven bij ons wonen, waar wij ze veel leren en optimaal verzorgen.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Onze reuen kunnen in de komende maanden ook vader gaan worden van externe nestjes. Deze nestjes worden dus geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer.
Labrador Kennel van de Labbrinks Hof Otterlo.
Welkom op de website van Labrador Kennel van de Labbrinks Hof. Na al diverse nestjes gefokt te hebben, hebben we ervoor gekozen om een kennelnaam aan te vragen, zodat u weet dat u te maken heeft met een door de Raad van Beheer erkende kennel.
Stars and Tails Home.
Onze pups groeien bij ons op in huis zodat ze goed gesocialiseerd worden en kunnen wennen aan voor hen nog vreemde geluiden zoals de stofzuiger, radio en TV, kinderen, andere honden en de kat. Labrador Kennel Stars and Tails is een erkend Lid van de Nederlandse Labrador Vereniging NLV en de Fokkerskring.
Upperclaws.
Sinds 1982 importeren en fokken wij labradors uit de best gekwalificeerde Britse FT werklijnen. De Upperclaws labradors zijn zeer succesvol in het jachtveld en presteren goed bij de jachthondenproeven en internationele veldwedstrijden. De labradors waarmee wij fokken voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen aangevuld met door ons belangrijk gevonden DNA-testen.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Bestel nu: Doggo Kalender 2018. Labrador Retriever kennels in Nederland. Labrador Retriever kennel. Hondenfokker Meer info. Professor Cumulusstraat 19 1336 HB Almere. Zimyis Labradors Almere is trots lid van de Nederlandse Labrador Vereniging voor fokkers. Webshop Meer info. Thuishaven 27 1186 MD Amstelveen.
Actreon.
We vinden het dan ook erg leuk om af ten toe een nestje te fokken. Hierbij leggen we de lat hoog en daarom voldoen al onze nestjes aan de regels van de Nederlandse labrador Vereniging en van de Labrador kring.

Contacteer ons