Zoeken naar puppy labrador bruin

 
puppy labrador bruin
 
Nederlandse Labrador Vereniging.
Deze kleuren worden veroorzaakt door de dubbele aanwezigheid van het recessieve d-allel, dat van zwart blue en van bruin silver maakt. Normaal gesproken is er bij de Labrador sprake van het genotyoe DD, dat zorgt voor normale verdeling van de pigmentkorrels in de haren.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Beide ouders voldoen aan de gezondheidseisen van de Labrador Kring Nederland. Gezocht bruine labradorpup. geplaatst op 17 maart 2019. Ik ben op zoek naar een bruin labrador teefje. Puppy met stamboom, ze is vanaf 9 mei welkom in ons gezin.
Nederlandse Labrador Vereniging.
om voor pupinformatie in aanmerking te komen. De verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Nederlandse Labrador Vereniging. De fokkers van de aangeboden pups zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Wij ver wachten dat er dit voorjaar extern bij andere fokkers die hier hun teefje hebben laten dekken bruin, zwarte en blonde pups geboren zijn of worden: U kunt nu inschrijven, graag via contactformulier. Kijk ook bij beschikbare pups. Kijk even op, beschikbare pups., Onze reuen kunnen in de komende maanden vader gaan worden, dus ook van externe nestjes. Deze nestjes worden geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer.

Contacteer ons