Zoeken naar nlv labrador

 
nlv labrador
 
Labradorkennel Van de Grote Moor.
Op de site van de NLV nlv.nu kunt u dit contract inzien. Voor actuele informatie kunt u een kijkje nemen bij het submenu nieuws. Ook willen wij graag helpen bij het herplaatsen van een Labrador op het moment dat de hond door omstandigheden niet bij de huidige eigenaar kan blijven.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
KCM NLV Labrador Kring Nederland.
Archief Jacht verslagen. Op 13 september 2014. Bij Kampioensclubmatch NLV. Voor meer informatie en inschrijvingen: https//www.nlv.nu/show/agenda.: Workingtest Lageveld / Wierden 31 maart 2019 31 maart 2019. Orweja Workingtest Heerle 06 april 2019. Workingtest Zeewolde 13 april 2019 13 april 2019.
Welkom Nederlandse Labrador Vereniging.
Nederlandse Labrador Vereniging. Welkom op de website van de Nederlandse Labrador Vereniging. De grootste rasvereniging van Nederland waar sinds 1964 alles om de Labrador Retriever draait. Over de NLV. Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV.

Contacteer ons