Meer resultaten voor labrador verharen

 
labrador verharen
 
een labrador in huis HondenForum.
15 januari 2009 om 2010: wijzigen. een labrador is een gezinshond, dus steek hem aub niet in een hok buiten: een labrador hoort echt wel binnen. dan is men verwonderd dat men een gekke labrador krijgt die constant blaft. en als verharen een probleem is, neem dan aub geen labrador in huis er zitten er al genoeg in de asielen.trouwens bijna iedere hond verhaard.
Labrador verhaart veel Bokt.nl.
Aan het voer ligt het niet ze heeft voorheen Royal Canin Labrador gehad, en Pets Place Premium en het verharen is nooit anders geweest en ze wordt ook niet overmatig geborsteld 1 keer in 3 tot 4 maanden. Ik heb het vermoeden dat het komt omdat ze toen ik haar kocht met 9 weken ontzettend onder de vlooien en wormen zat, en het dusdanig erg was dat er ook echt kale plekken in haar vacht zaten.
Verharen Labradorforum.
Wij hebben jaren brok gevoerd en ook onze honden bleven het gehele jaar door verharen. Nu zijn wij sinds augustus overgestapt op KVV en het eerste dat mij op viel was dat zij veel strakker in hun vacht zaten en amper meer verharen. Maaarrrr.de overstap was een heel gedoe. We stapten over omdat de Engelse Bulldog last had van allergien maar opeens kreeg onze Labrador na het overstappen op KVV verschrikkelijke jeuk.
24 Honden die niet of nauwelijks verharen De Honden Wereld.
24 Honden die niet of nauwelijks verharen. Tijd om te lezen: 13 min. Reviews Welke maat hondenbench is goed voor je hond? Hondenrassen Labrador Retriever. We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren. Wij hebben het delen van informatie uitgezet en een verwerkingsovereenkomst met Google afgesloten.
De rui, verharen en haaruitval bij honden Gelukkige Honden.
Stress Naast kwijlen, hijgen, janken en trillen kan verharen een uiting van stress zijn. Soms vindt dit maar kort plaats, zoals bij een bezoek aan de dierenarts. Maar houdt de spanningsprikkel langer aan, dan kan er chronische stress ontstaan met kale plekken tot gevolg.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Verharen, kan dat aan voeding liggen?
Dazzle is een en al uitvallende haarbal als ie voer krijgt met teveel granen. Titel: Re: Verharen, kan dat aan voeding liggen? Geplaatst: 04 Jul 2007 2010.: De blonde labrador van mijn nicht verhaart zo ontzettend veel. En het hele jaar door.
Verharen, de rui en haaruitval bij de hond Honden ziekten Honden.
Het is goed om een onderscheid te maken tussen het normale verharen van de hond en haaruitval als gevolg van ziekte. Over het algemeen kan wel gesteld worden dat het normale verharen nooit zal leiden tot kaalheid en haaruitval als gevolg van een aandoening wel.

Contacteer ons