Zoeken naar labrador retriever zwart

 
labrador retriever zwart
 
Bruinelabrador.com.
Labrador retriever Wikipedia.
De labrador retriever of kortweg labrador is een hondenras dat afstamt van de St. Dat ras is vanaf midden 19e eeuw in Engeland gekruist met een aantal andere rassen, zoals de gordon setter, de spaniël, de flatcoated retriever en de Chesapeake Bayretriever. Johns-hond werd in Newfoundland gebruikt voor de visvangst, de labrador werd in Engeland speciaal gefokt voor de eendenjacht in moerassige gebieden. De retriever heeft zelfs zwemvliezen tussen zijn tenen. De vacht van de labrador is kort en dik met een waterafstotende ondervacht en heeft weinig verzorging nodig. De hond komt voor in de kleuren zwart, blond, variërend van roomwit tot vossenrood ook wel fox genoemd, en bruin. Vroeger waren de labradors hoofdzakelijk zwart; blond kwam ook wel voor maar in veel mindere mate.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Waarom een Labrador Retriever? Leuk voor de kinderen is beslist onvoldoende reden om een Labrador aan te schaffen. Dat is wel zo, maar kinderen worden groter en krijgen na verloop van tijd andere interesses en verplichtingen. Een gezonde Labrador Retriever wordt gemiddeld 11 à 12 jaar!
Labrador retriever Rassen Honden Hondenrassen.
Dit doen zij dan ook graag. Geschiedenis van de Labrador Retriever Bron: NLV. Alhoewel men over de werkelijke oorsprong van de Labrador nog in het onzekere verkeert, wordt aangenomen dat ze aan het einde van de 18e eeuw door vissers vanuit Newfoundland naar Engeland zijn gebracht.
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
Regelmatig borstelen is nodig. De Labrador Retriever komt voor in effen zwart, geel of chocoladekleurig lever. Veel Nederlandse en buitenlandse keurmeesters zijn van mening dat de zwarte en de gele Labradors de meest geschikte werklijnen voortbrengen. Labradors staan bekend om hun goedmoedige en vriendelijke karakter.
Labrador retriever Hondencentrum.
Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Labrador retriever? Kijk dan op onze Labrador retriever opvoeden pagina. Grootte: 54-57 cm. Gewicht: 25-34 kg. Kleur: zwart, chocoladebruin of geel. De Labrador is een zeer lieve en aanhankelijke hond met een stabiel en vriendelijk karakter.

Contacteer ons