Op zoek naar labrador pup kopen met stamboom?

 
labrador pup kopen met stamboom
 
Home.
Uiteraard vertrekt iedere pup vergezeld van een stamboom van de Raad" van Beheer op Kynologisch gebied" en een Europees hondenpaspoort. Ik ben lid van de Nederlandse Labrador Vereniging, de Fokkerskring en de Labrador Retriever Club Nederland. Wij verkopen pups voor uw zekerheid uitsluitend met een contract van de rasvereniging.
Prijs Labrador met Stamboom Labradorforum.
Forumoverzicht Labrador Talk Aanschaf van een Labrador. Prijs Labrador met Stamboom. Plaats hier alle vragen over de aanschaf van een Labrador. Prijs Labrador met Stamboom. Bericht door Hakinka 07/12/11 1342.: Wat vinden jullie een goeie prijs voor een Labrador met Stamboom FCI?
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Alleen door veel met hem bezig te zijn, bouwt u een band op met uw hond en wordt hij uw gehoorzame, trouwe maatje. Wilt u en kunt u zoveel energie in uw pup steken? Ook als hij geen pup meer is, heeft uw labrador tijd en aandacht nodig.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Het ontneemt de labrador fans het geluk en het plezier die zo hoort bij het bezit van zon maatje. Let wel de gezondheid onderzoeken maken het mogelijk veel leed te voorkomen, maar het blijft levende haven, het kan voorkomen dat met alle preventie die er gedaan word toch teleurstellingen zijn en of voorkomen. Zoek daarom een pup bij een fokker met kennis en liefde voor de Labrador.
Vind labrador met stamboom in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Bruine labrador teef met stamboom te koop gevraagd. Te koop gevraagd bruine labrador pup teef of van 1 jaar oud! Met stamboom wel van het brede en grotere ras! dekreu labrador met stamboom. Wij bieden onze labrador gio rio van foreburgh aan als dekreu, gio is hd en ed gekeurd, norbergwaarde 40.

De pups worden bij ons 3 maal ontwormd met 2, 4 en 6 weken en krijgen met 6 weken hun 1e puppy-enting, waarbij ze ook volledig gecheckt worden door de dierenarts. Rond de leeftijd van 6 weken worden de pups door een medewerker van de Raad van Beheer gecontroleerd en gechipt. Verder krijgt u bij de pup natuurlijk de stamboom, een DNA-afstammings bewijs, Europees paspoort, een puppypakket en een uitgebreide puppybegeleiding. Bij het fokken van de labrador retriever staat bij ons een uitmuntende gezondheid en een vriendelijk/stabiel karakter bovenaan.
De Beste Plaats Om Een Labrador Te Kopen.
Wij hebben wel een pup via marktplaats gevonden. Hij heeft geen stamboom, dat hoef ook niet van ons. Hij is gezond en waar we hem vandaan hebben is alles goed en de moeder zag er ook gezond uit. Dus het wil niet zeggen dat het overal slecht is. Wij zijn blij met onze labrador Gizmo.
Labrador kopen met stamboom.
April 22, 2017. Labrador kopen met stamboom. Een Labrador puppy, wie zou er niet voor willen gaan? Een schattig hondje met een mooie vacht, ondernemend, slim en vooral sociaal. De Labrador is een krachtige sterke hond, die voor veel doeleinden wordt gebruikt. Van geleidehond tot gezinshond, van speurhond tot hulphond. Als u een rasechte Labrador wilt hebben, of het zelfs maar overweegt, laat u dan geen kat in de zak verkopen, integendeel. Wellicht bent u zelf fokker voor de Labrador met stamboom of heeft u geen idee waar het over gaat als het gaat om de de stamboom van de Labrador. Indien u overweegt om fokker of eigenaar te volgen, is kennis van de stamboom van groot belang. Daarom deze uitleg. De Labrador is geworteld in Newfoundland. Voor de ruige kust heeft de hond, die daar St. Johns wordt genoemd, zich kunnen ontwikkelen tot een fysiek en mentaal sterke hond. De kracht, de reukzin, de gehoorzaamheid van de hond zijn de belangrijkste kenmerken. Hierdoor hebben veel mensen belangstelling voor een pup van dit populaire ras.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV.
Pup Groningen.
Pups hebben een stamboom. You are here: Home / Groningen. Een puppy kopen bij een fokker. Indien u een puppy koopt die u via deze site gevonden hebt gaat u een overeenkomst aan met de betreffende fokker. Wij geven de fokkers en mensen die puppies krijgen slechts een mogelijkheid om zich te presenteren aan u en hebben verder geen relatie hen. Nuttige andere websites. Website Laten Maken Groningen. Huurrecht advocaat Groningen. Puppys Vinden krijgt 4.3 /5 van 14 beoordelingen. Oosterveen, 27 April 2017 4 / 5 sterren Dankzij deze website hebben wij een geschikte pup gevonden die bij ons past. De fokster heeft echt de juiste Labrador pup uit het nest voor ons geselecteerd.

Contacteer ons