Resultaten voor labrador met stamboom

 
labrador met stamboom
 
Labradorforum Waarom een stamboom.
Een pup met stamboom is een officiële rashond. Een stamboom alleen biedt echter geen zekerheid dat u een mooie, gezonde labrador koopt. Een pup met stamboom én daarbij gefokt volgens de regels van de rasverenigingen biedt de meeste zekerheid op een mooie, gezonde labradorpup.
Eerdere nestjes www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
Zij is bij ons geboren uit onze eerste labrador Kim. De vader is Max Nelix vd Hoogenboek, een super, lieve en mooie reu. Hij is super lief en gek met onze kinderen en ook tussen de kippen, poezen en paarden loopt hij gezellig rond. Nadat Demi en Max alle testen en onderzoeken met goed gevolg doorlopen wilde we met hun graag een nestje fokken. Hieruit zijn 2 zwarte teefjes, 2 bruine teefjes, 1 bruin reutje en 1 zwart reutje geboren. De pups uit het vorige nest hebben al laten zien dat Demi en Max een mooie combinatie zijn. De pupjes zijn uitgegroeid tot mooie lieve betrouwbare honden. De pups zijn met stamboom en gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labradorvereniging, dit houdt in dat de ouders getest zijn op heupenellebogen, botafwijking en erfelijke oogziekte.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Maar aan pups die te koop worden aangeboden voor een paar honderd Euro 400. of zo zit vrijwel zeker een luchtje: geen stamboom, ouderdieren zijn niet onderzocht op erfelijke afwijkingen e.d. In een aantal gevallen worden de moederdieren van deze goedkope pups gebruikt als levende fokmachines. Deze teefjes krijgen soms meerdere nesten per jaar. In Nederland is het niet toegestaan dat een teefje in haar leven meer dan 5 nesten voortbrengt. Tips bij de aanschaf van een pup. Via het internet worden veel Labrador Retriever-pups te koop aangeboden op allerlei sites. En hoe professioneel en vooral aantrekkelijk sommige sites er ook uitzien, doe uw huiswerk als pupkoper goed. Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen, zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als HD heupdysplasie, ED elleboogdysplasie en oogafwijkingen Progressieve retina atrofie PRA, cataract en Retina dysplasie RD. Er wordt ook nog steeds gefokt met ouderdieren die lijden aan een erfelijke afwijking: pups lopen meer gezondheidsrisicos dus ons advies: koop geen pup uit een dergelijke combinatie.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV.
Prijs Labrador met Stamboom Labradorforum.
Prijs Labrador met Stamboom. Plaats hier alle vragen over de aanschaf van een Labrador. Eerst ongelezen bericht 82 berichten. Prijs Labrador met Stamboom. Ongelezen bericht door Hakinka 07/12/11 1342.: Wat vinden jullie een goeie prijs voor een Labrador met Stamboom FCI?
JoJaMaCo's' Hof Labrador kennel.
Dit is het doel betreffende de topkwaliteit die wij nastreven te bereiken met onze Labrador Retrievers. Daarbij moeten wij ons natuurlijk altijd wel blijven realiseren dat wij met levende haven te maken hebben, waar alles anders kan lopen als wij wensen en nastreven.
Labrador-pups.

Contacteer ons