Op zoek naar bruine labrador puppy?

 
bruine labrador puppy
 
Je Labrador Opvoeden.
De favoriete bezigheden van een labrador verschillen natuurlijk wel wat per hond, maar over het algemeen kan men zeggen dat een labrador veel plezier heeft in zwemmen, apporteren, het ronddragen van stokken of ballen, rennen en spelen met andere honden of kinderen. Kenners van labradors stellen verder dat de zwarte labrador over het algemeen het meest intelligent is. De bruine labrador het meest enthousiast en de blonde het rustigst.
De Peppelenbosch Labrador Retrievers.
Iets wat een labrador van nature geweldig vindt. Het fokken is iets wat wij op beperkte schaal doen, met als doelstelling vooral gezonde mooie Labrador Retrievers te fokken, die zich qua bouw en karakter met de beste Labradors kunnen meten.
Enter The Lab.
Een raszuivere bruine Labrador pup een zoon van onze Nori met een duidelijke kleurfout; hij heeft witte teentjes. Om te beginnen een fout die niet echt een fout is want hij is toegestaan in de rasstandaard, een kleine witte vlek op de borst.
Labrador Kennel van de Labbrinks Hof Otterlo.
Inmiddels uitgegroeid tot een mooie bruine labrador. In augustus 2017 heeft ze haar tweede nest bruine labjes gekregen. Toen Desi begin 2015 haar 3de nestje kreeg, konden we de veleiding niet weerstaan en hebben dus een mooie zwarte pup erbij gekrgen.
Labrador Retriever Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Labrador Retriever. Bij de Labrador Retriever zijn heupdysplasie en elleboogdysplasie afwijkingen waar de nieuwe eigenaar al vroeg mee te maken kan krijgen. Pijnstillende behandelingen en hersteloperaties zijn kostbaar, ook omdat het een grote hond betreft. Als Labrador Retrievers ouder worden, hebben ze sterk de neiging om te veel vet aan te zetten.
Nederlandse Labrador Vereniging.
De pupinformatielijst van de Nederlandse Labrador Vereniging geeft een overzicht van de op dit moment beschikbare nestjes/pups die aangeboden zijn door de fokkers. De ouderdieren van de nestjes die vermeld worden op deze pupinformatielijst voldoen aan alle eisen gezondheid, exterieur en /of werkdiploma's' etc.
Labrador Retriever Honden Page.
Ben je zelf een Labrador Retriever Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe. Heb je een nestje Labrador Retriever puppy's?' Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina. Wil je de meningen weten van anderen of zelf een mening geven?
Labrador Beelden Pixabay Download gratis afbeeldingen.
Labrador Hond Zoete. 10 30 3. Hond Labrador Puppy. Gratis afbeeldingen van Labrador. 2019 Pixabay Language. etina Dansk Deutsch English Español Français Indonesia Italiano Magyar Nederlands Norsk Polski Português Român Slovenina Suomi Svenska Türkçe Vit. Veelgestelde vragen Servicevoorwaarden Privacy Over ons API.
Een pup aanschaffen Labrador Kring Nederland.
Lees dan onderstaande tips eerst eens goed door of print ze uit en lees ze een andere keer als u wat meer tijd hebt! Verdiep u eerst goed in de ras eigenschappen van de labrador en vraag u dan het volgende af voor u er aan begint.
Zimyis verwacht een bruin nest met labrador pups Labradorkennel Zimyis Almere.
Rooz Zimyis Banshee. Luna Whispering Bell Heathers Tia Maria. Noah Whispering Bell Heathers Madonna. Sammie Zimyis Heartbreaking Expression. Don Chocolade Bruine Zimyis Labrador. Home Beschikbare Nestjes Zimyis verwacht een bruin nest met labrador pups. Zimyis verwacht een bruin nest met labrador pups.
Oldambster Labrador Heem.
Op zondag 29 maart is Jill Oldambster Labrador Heem Jade bevallen van 4 prachtige pups. Vader van de pups is onze Maxx Oldambster Labrador Heem Dark Moon. Er zijn 2 bruine teven, 1 zwarte teef en 1 zwarte reu geboren.

Contacteer ons