Resultaten voor Labrador Retriever pup

 
Labrador Retriever pup
 
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Het kan voorkomen dat met alle preventie die er gedaan word toch teleurstellingen zijn en of voorkomen. Zoek daarom een pup bij een fokker met kennis en liefde voor de Labrador. Hij of zij heeft zijn labradors volledig laten testen volgens de actuele fok voorschriften van de rasverenigingen en daarmee sluit het al veel risicos uit.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Verder nog 2 zwarte reutjes de pups zijn elke 2 weken netjes ontwormd. Lieve, goed gesocialiseerde Golden Retriever / Labrador pups. Op 17 januari jl. Kreeg onze dicky 10 gezonde golden retriever / labrador pups: vijf reutjes en 5 teefjes. Deze combinatie wordt veel als hulphond ingezet, vanwege hun intelligentie en zachte, rustige karakter. De pups zijn nu 10 weken en mogen naar hun nieuwe thuis. Op de foto's' is de papa te zien voor. Friese Stabij / Labrador pup reu mag het nest verlaten.
Nederlandse Labrador Vereniging.
De grootste rasvereniging van Nederland waar sinds 1964 alles om de Labrador Retriever draait. Over de NLV. Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. De labrador post. Statuten van de NLV. Huishoudelijk regelement van de NLV. ALV notulen, Agenda, Jaarverslag. Ik wil lid worden. Dekreuen / nakomelingen. Gedrag en opvoeding. Veel voorkomende aandoeningen. Ogen lijst ECVO spiegelaars. Melding NLV database. De aanschaf van een Labrador Pup.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Maak uw huiswerk voordat u een pup koopt! U kunt een tentoonstelling/jachthondenproef/clubdiplomadag bezoeken zie de NLV-agenda. Praat bovendien eens met een Labrador Retriever liefhebber/eigenaar: hij/zij kent het ras immers heel goed. U kunt ook contact opnemen met een van de leden van ons Pupinfo-team.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
geplaatst op 16 maart 2019. Op 19 februari 2019 is onze Labrador Retriever Britt bevallen van haar nestje met 10 puppies: 2 blonde teefjes, 3 zwarte teefjes, 2 zwarte reutjes en 3 blonde reutjes. De vader van het puppy nest is Punch Vlaklands Drum., De pups ontwikkelen zich heel goed en Britt is een hele lieve rustige moeder. Op dit moment zoeken hebben we nog een aantal blonde en zwarte reutjes beschikbaar. Zwart reutje beschikbaar. geplaatst op 16 maart 2019. Op 4 februari 2019 zijn de pups geboren van onze zwarte labrador Cindy Meikle das Wiedanja. Cindy is een prima jachthond, maar ook een erg lieve gezinshond. Zij is een dochter van James v.d. Waterlandspolder winnaar van Nimrod 2017. De vader van dit nestje is Jordy v.d. Blankaartpolder zesde op Nimrod 2017 en AA diploma behaald, een uitstekende jachthond en eveneens ook lieve gezinshond. Gevraagd labrador pup.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Voor onze pups zoeken wij baasjes die genoeg tijd en aandacht kunnen besteden aan het opvoeden van een pup tot volwass. Wij hebben een prachtig nestje blonde fieldtrial labrador pups, de kleuren varieren van witblon. Wij hebben een prachtig nestje blonde fieldtrial labrador pups, de kleuren varieren van witblond tot vosrood. Moeder en pups maken het erg goed. 02 maart 2019. 2 maart 2019. Prachtige blonde fieldtrial labrador pups witblond en vosrood. Ons nestje prachtige blonde fieldtrial labrador pups is geboren. Ze zijn allemaal blond, de kleuren varieren van witblond tot vosrood. Moeder en pups maken het erg goed. Voor onze pups zoeken wij baasjes die genoeg tijd en aandacht kunnen besteden aan het opvoede. Ons nestje prachtige blonde fieldtrial labrador pups is geboren. Ze zijn allemaal blond, de kle. Ons nestje prachtige blonde fieldtrial labrador pups is geboren. Ze zijn allemaal blond, de kleuren varieren van witblond tot vosrood. Moeder en pups mak. 01 maart 2019. 1 maart 2019. Te koop Flatcoated Retriever pups Allemaal gereserveerd.
Puppyplaats.nl Labrador pups aangeboden.
Verwacht een nest labrador pups. Eerst willen wij ons even voorstellen. Wij wonen in Lunteren naast Ede. Bij de bossen en tussen de weilanden. Ook ligt hier en vijver naast ons. Wij wonen op een boerderij. waar wij met plezier onze dieren verzorgen. Wij hebben een gezin met kind. Eerst willen wij ons even voorstellen. Wij wonen in Lunteren naast Ede. Eerst willen wij ons even voorstellen. Wij wonen in Lunteren naast Ede. Bij de bossen en tussen de weilanden. Ook ligt hier en vijver na. 06 maart 2019. 6 maart 2019. 1 2 3 4 Volgende. Shih tzu pups. Golden retriever pups. Franse Bulldog pups. Adverteren op Puppyplaats is gratis.: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u of verwacht u een nestje pups? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl. Plaats een advertentie. Giftig voor honden. Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Reu Reu 121. Teef Teef 85. Meerdere dieren Meerdere dieren 138. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 13. Golden retriever Golden retriever 38. Labrador retriever Labrador retriever 119. Spaniël Spaniël 49. Overige rassen Overige rassen 113. Particulier Particulier 218.

Contacteer ons