Meer resultaten voor Labrador Retriever pup

 
Labrador Retriever pup
 
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Het ontneemt de labrador fans het geluk en het plezier die zo hoort bij het bezit van zon maatje. Let wel de gezondheid onderzoeken maken het mogelijk veel leed te voorkomen, maar het blijft levende haven, het kan voorkomen dat met alle preventie die er gedaan word toch teleurstellingen zijn en of voorkomen. Zoek daarom een pup bij een fokker met kennis en liefde voor de Labrador.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Een hond die niet te groot wordt. Wie heeft er een lieve pup? Mooie wite en champagne labrador. Wij hebben nog twee mooi tefjes labrador pups. Zijn geboortedatum 03 09 2017 dus nu 11 weeken oud ze zijn nu oud genoeg om de nu baasje hebben. Ze zijn geent, gechipt en meerdere keren ontwormd 2 keer. Ze zijn nagekeken door een dierenarts, helemaal. Wij hebben nog twee mooi tefjes labrador pups. Zijn geboortedatum 03 09 2017 dus nu 11 weeken. Wij hebben nog twee mooi tefjes labrador pups. Zijn geboortedatum 03 09 2017 dus nu 11 weeken oud ze zijn nu oud genoeg om de nu baasje hebben. Ze zijn g. 29 november 2017. Den Haag ZH. Te koop Chocoladebruine Labrador Retriever pups.
Nederlandse Labrador Vereniging.
De grootste rasvereniging van Nederland waar sinds 1964 alles om de Labrador Retriever draait. Over de NLV. Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. De labrador post. Statuten van de NLV. Huishoudelijk regelement van de NLV. ALV notulen, Agenda, Jaarverslag. Ik wil lid worden. Dekreuen / nakomelingen. Gedrag en opvoeding. Veel voorkomende aandoeningen. Ogen lijst ECVO spiegelaars. Melding NLV database. De aanschaf van een Labrador Pup.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Maak uw huiswerk voordat u een pup koopt! Koop het boek De Labrador Retriever: een eigen uitgave van de NLV dat in 2006 is verschenen en bijzonder actueel is. Het is te koop voor slechts 1795, incl verzendkostenvia de Labrador Shop zie aldaar.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij zijn fokker van de labrador retriever en beleven veel plezier aan de nestperiode van de labrador pups. Hondenfokker Meer info. Julianalaan 34 3851 RC Ermelo. Fokken van Labradors uit de best gekwalificeerde Britse werklijnen voor de jacht en de wedstrijdsport.
Puppyplaats.nl Labrador pups aangeboden.
We are expecting Labrador Retriever Puppys The Puppys will be born in the end of the June They become from a good polish breeding FCI We can bring them. 17 juni 2017. 17 juni 2017. Den Haag ZH. Gezocht: labrador nestje rond aug 2017. We zijn jong stel van begin 30 en met pijn in onshart afscheid moeten nemen van onze lobbes van bijna 10. Nu zijn wij opzoek naar een lieve pup die omstreeks half okt naar zijn nieuwe huisje mag.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Info voor pupkopers. Nieuw boek over de Labrador. geplaatst op 30 november 2017. Eindelijk is er weer een nieuw en actueel boek over de Labrador Retriever op de markt! Het boek is samengesteld en geschreven door Cindy Schwering, die inmiddels meerdere rasboeken op haar naam heeft staan.
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Labrador pups meerdere kleuren. Lieve mensen op dit moment hebben we een nestje met labrador retriever pups de pups zijn nu klaar voor vertrek en zijn op zoek naar een nieuw baasje. Onze pups zijn ingeënt, gechipt en meerdere malen ontwormt en hebben natuurlijk een gezondheidsverklaring van de dierenarts in het paspoort.

Contacteer ons