Resultaten voor herplaatsing labrador

 
herplaatsing labrador
 
Openbare groep Labradors en Golden Retrievers in Belgische en Nederlandse asielen Facebook.
Hij gaat graag wandelen, e n zoals elke labrador geniet hij van plassen water en modder. Tom staat momenteel nog wat te dik, hij is bij ons al wel een aantal kilo's' kwijt. Zoals elke labrador is ook Tom gevoelig aan zijn oren.
Stichting Landelijke Herplaatsing Huisdieren SLHH, herplaatsing huisdieren.
Retrievers en Labradors Teef Marktplaats.nl.
Ideale gezinds pup kruising labrador teefje. Wij hebben prachtige labrador kruising puppies het zijn reutjes en 1 teefje.waarvan dit vrouwtje nog een leuk huisje zoekt. De prijs van de pup is 550 onze moeder is een labrador x kooiker. En de vader is een echte labrador.
herplaatser Labrador Bemiddeling.
Herplaatsing bruine Labradors. geplaatst op 16 januari 2019. In verband met mijn gezondheid zijn mijn labradors een reu van 10 en een teef van 6 jaar beschikbaar voor herplaatsing. Beide honden zijn goed gezond. De reu heeft stamboom. Gezocht: Lieve labrador.
Beschikbare Labradors Nederlandse Labrador Vereniging.
De aanschaf van een Labrador Pup. Een kat in de zak. Reu of Teef. Een pup in huis. Fokkers bij u in de buurt. Algemene informatie herplaatsing. Raad van Beheer. Agenda Activiteiten ABC. Algemene Begeleiding Commissie. U kunt alleen informatie inwinnen over de te herplaatsen honden.
Plaatsprofiel, 11836 verhuishond zoekt baasje labrador impulse Verhuisdieren.
De reden van herplaatsing is dat de fokker genoeg dekreuen heeft en Imp verdient meer aandacht. Een goed huis met vrijheid is een vereiste. Adoptiekosten 400 castreren moet nadien nog wel gebeuren. Dit dier heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Lenz en Bo Herplaatsing Honden in Nederland.
Herplaatsing Honden in Nederland. Eerste contact via HHIN. Eerste contact via eigenaar. Interesse in een hond. Uw hond herplaatsen. Interesse in een hond. Uw hond aanmelden. Herplaatsing Honden in Nederland. Lenz en Bo Herplaatst. Gedrag in huis.: Lenz: Zeer rustige hond, wat op zichzelf.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
ACEBANGELS-15546-JONGENTHOUSIAST, EN SPEELS KERELTJE X LABRADOR RETRIEVER hond-54cm-18kg. Ras: X labrador retriever. Leeftijd: 1 jr 5 mnd. Komt het dier uit een asiel? Toestemming voor herplaatsing? Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd? Kan het dier bij kinderen? Kan bij al iets oudere kinderen.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Wilt u persoonlijk contact met Ingrid dan kunt u dat in uw email aangeven. Zij zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij adviseren zowel de aanvrager als de aanbieder gebruik te maken van het NLV-contract Herplaatsing oudere Labrador Retrievers.
Herplaatsingen www.lagecamp.nl.
De eigenaar die de hond herplaatsen blijft voor de periode waarin de hond op proef is volledig eind verantwoordelijk voor de hond. De nieuwe eigenaar verplicht zich de overeengekomen afspraken met de eigenaar na te komen en na ontvangst van het registratiebewijs de hond te laten her registreren op naam van de nieuwe eigenaar. Bij herplaatsing vragen een vergoeding voor bemiddeling voor de herplaatsing.
Labrador herplaatser, herplaatsen zoeken. nieuw baasje JoJaMaCo's' Hof.
Het komt soms helaas zomaar voor dat er een Labrador een nieuw baasje zoekt. Als u uw zuivere labrador wilt laten herplaatsen, neem dan contact op. Wellicht kunnen wij u snel daarmee helpen. 3 reacties op Herplaatser, hele lieve donkerbruine reu 2 jaar, reeds geplaatst!

Contacteer ons